The Conjuring aka The Warren Files (2013)

Mjesto za horore iz novog milenija.
HorrorHR
Site Admin

Re: The Conjuring aka The Warren Files (2013)

Post by HorrorHR » 05 Oct 2013, 19:38

dvdrip je vani

copycat

Post by copycat » 06 Oct 2013, 11:46

STRAŠNO... gledala ga
Film me preoduševio totano kasnih 70tih i početak 80tih horror ..
Ocjena: 9/10 niti jedan film mi nije bio toliko napet (zadnji filmovi o duhovima i demonic possession koji su mi bili mrak su bili orginal poltergeist i exorcism)
Stravično mi se sviđa osjeća 70tih koji je prenešen u filmu i sami font u filmu je točno iz starih horror filmova (ala Exorcism)
Sigurno se starrijoj ekipi kao meni koji su odrasli na klasik horrorima svidjela i zato na IMDB su visoki rating
Iskreno voljela bih da još par filma snime sa Ed and Lorraine Warren pričama i iskustvima...
:shock: :shock: :shock: :shock: :rock: :rock: :rock: :rock: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :supz: :supz: :supz: :jawbreaker:
Last edited by copycat on 08 Oct 2013, 09:33, edited 1 time in total.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 06 Oct 2013, 16:15

meni su atmosferu filma potpuno uništili dječica draga u kinu,sa svih strana,šteta.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

xEdgex

Post by xEdgex » 06 Oct 2013, 22:14

Solidno cimanje, ostatak prosjek; kratko i jasno.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Oct 2013, 22:16

je da je riječ o klišejiziranom filmu, ali James Wan ima smisla za režiju, pa je napravio zanimljiv, napet i jezoviti horor s napetim finaleom. Odlična glumačka ekipa, scene s duhovima, ideja o prokletstvu, jezovita atmosfera, napeta i krvava završnica i te "šok" scene. Vrlo dobar horor. 4/5
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 06 Oct 2013, 22:18

Odlično, čekao sam tvoje mišljenje o ovom filmu :partyman: :supz:

Sad jedva čekam drugi dio Insidiousa :rock:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Oct 2013, 01:41

Apsolutno niišta nije bilo strašno ili neugodno, no dobro sam se provela prvih sat vremena, prvenstveno zbog atmosfere. Do tu negdje je film bio stvarno korektan i dobro bi sjeo svima - čak i meni sličnim alergičarima na egzorcističke teme. (jedina zamjerka bi išla
SpoilerShow
prikazivanju te utvare u dvije kratke scene. U svrhu realnijeg proživljavanja svega preferiram "neviđeno", no eto morali su malo seruckati s tim)
poslije kreće ona pomutnja i akcija i sve postaje vrlo.. nekul. Ne pomaže ni režija, štih sedamdesetih ili dvoje gl. glumaca koje inače volim. Kao zaključak.. meni je ovo sasvim solidan film, no za jedno gledanje.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

skitkid

Post by skitkid » 24 Oct 2013, 22:19

Asfodel wrote:Apsolutno niišta nije bilo strašno ili neugodno...
drito to.
ok film.

filmofil

Post by filmofil » 26 Oct 2013, 23:58

dao sam filmu 8/10 jer me baš dobro protresao i upalio sam svjetlo u sobi nakon gledanja :mrgreen: mislim, radnja mi izgleda ko remake insidiousa i sve je to više manje već viđeno, ali je atmosfera odlična i cijelo vrijeme se nešto događa. čak i one klasične predvidljive cimalice su me dosta šokirale, a na par scena sam držao ruku ispred očiju i škiljio. :lol: jedina mala zamjerka je što se sranja praktički odmah počnu dešavati, više volim one old skul horore ovog tipa gdje se puno vremena posveti uvodu i gradi se postepeno atmosfera, ovdje nikakve tranzicije praktički nije ni bilo
This is the Zodiac speaking.

callac

Post by callac » 01 Nov 2013, 07:21

Asfodel wrote:Apsolutno niišta nije bilo strašno ili neugodno, no dobro sam se provela prvih sat vremena, prvenstveno zbog atmosfere. Do tu negdje je film bio stvarno korektan i dobro bi sjeo svima - čak i meni sličnim alergičarima na egzorcističke teme. (jedina zamjerka bi išla
SpoilerShow
prikazivanju te utvare u dvije kratke scene. U svrhu realnijeg proživljavanja svega preferiram "neviđeno", no eto morali su malo seruckati s tim)
poslije kreće ona pomutnja i akcija i sve postaje vrlo.. nekul. Ne pomaže ni režija, štih sedamdesetih ili dvoje gl. glumaca koje inače volim. Kao zaključak.. meni je ovo sasvim solidan film, no za jedno gledanje.
evo, potpisujem te skroz. točno sam i ja tako doživjela film!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Sammy

Post by Sammy » 06 Nov 2013, 15:33

The Conjuring (2013) - Odlično. Svi koji kažete da je Wan igrao na sigurno griješite jer to nije laka zadaća, istaknuti se u moru takvih filmova, a on je to uspio i definitivno ću ga pamtiti. Stalna jeza i osjećaj nelagode od prve do zadnje minute i zadnje scene, bolju kameru u horroru dugo nisam vidio, odlični likovi i odlično izvedena cijela priča o prokletstvu, jedino mi je žao što se nije malo više pozabavio istom i što se moglo više o Warrenima pozabaviti. Bilo bi lijepo kad bi se napravio još koji film o njima, sigurno bi uživao. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 22 Nov 2013, 09:31

Uf nisam se odavno naježio više puta kao što je to bilo sinoć dok sam gledao ovaj film :mrgreen: Film ima sve, strašne scene, atmosferu, glumačku postavu koja zna glumiti.. ma sve! Vrlo mi se svidio i slažem se sa copycat, dajte nam još Warrenovih dosjea! :kokicarenje:

nemesis

Post by nemesis » 08 Dec 2013, 21:04

U nestašici dobrog horrora , ovo je odličan film.
Dobra atmosfera.

Decadentor

Post by Decadentor » 28 Dec 2013, 05:40

Nakon silnog odgadjanja napokon sam se odlucio pogledati ovo i poprilicno mi se dopalo. Moram priznati da sam imao niska ocekivanja jer sam ocekivao samo razvikani film no nije bas tako. Znaci super atmosfera, radnja tece dobro bez nekih forsanja ili odugovlacenja, efekti zadovoljavjuci, tematika iako ilizana jako dobro odradjena. 7/10
Image

Dead_Child

Post by Dead_Child » 29 Dec 2013, 23:52

Pogledao ga i ja. :mrgreen: Bilo je odličnih cimova koji su me stresli. (ispala mi skoro boca vode iz ruku) Gluma je bila odlična kao i ambijent i onda mi se oko polovice film raspada od tolikih klišeja i predvidljivosti.
SpoilerShow
Kada Lorraine zapne lančić u podrumu, bilo je jasno da će demon napasti njihovu kćer i da će je oni spasiti u zadnji čas. :roll:

Post Reply