Sinister (2012)
- dr_gonzo
To si dobro rekao...ali jedno je sigurno - idem gledati "Evil Dead" rimejkHorrorHR wrote:Da komentiram dio recenzije: "Uglavnom dobar pokušaj, no svakako je film više za DVD gledanje u svom toplom domu, nego da se zbog njega ide u kino. "
gonzo moj, u zadnjih deset - petnaest godina praktički i nema previše horrora radi kojih bi se išlo u kino. nažalost realnost je takva...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- callac
Re: Sinister (2012)
evo, i ja se slažem s većinom komentara ovdje. atmosfera, pogotovo do sredine filma je savršena, boje i scene + glazba= pun pogodak! i onda ga zaseru.. mislila sam da će film krenuti u sasvim nekom drugom smjeru, al ne, zaš bi se snimio konačno neki dobar hororac?! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- HorrorHR
- Site Admin
Sinister je po Dread Centralu (presjek deset njihovih "kritičara") bio jedan od pet najboljih horror filmova u godini.
Meni isto... Ali nije baš da je imao i pretjeranu konkurenciju - nažalost..
Meni isto... Ali nije baš da je imao i pretjeranu konkurenciju - nažalost..
-
filmofil
dosta dobar horor, od svih izašlih u zadnjih par godina mi je među boljima, ali ima i puno mana. išao mi je na kurac izgled djece i onaj slow motion dok bježe, a zadnja sekunda je baš totalni treš.
SpoilerShow
film bi bio brutalan da se ne radi o nikakvim demonima i duhovima nego da je to stvarno neki frajer koji snima ubojstva tih obitelji. taj dio sa super 8 filmovima je stvarno jeziv i još me proganja taj osjećaj horora koji sam osjećao dok sam gledao film.
This is the Zodiac speaking.
- darian
Ja sam totalno razočaran s ovim filmom, možda zato što sam previše očekivao ... Uglavnom predvidljivo od početka do kraja, na momente čak i dosadan, i kraj onak bla
What is Life?
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
- popayy
Jako dobro. Upravo pogledao i super zadovoljan. Slažem se s Filmofilom,
Atmosfera do jaja, stvarno mi je žao što rade malo ovakvih filmova danas. Jump scare na kraju - smiješan, ali samo radi atmosfere i onog creepy osjećaja koji se provlači cijelo vrijeme ( užasno rijetko danas, eventualno mi na pamet pada novi Women In Black ) ovo mi je definitivno jedan od najdražih horora zadnjih par godina.
I bolji od Insidiousa u svakom slučaju, bar meni.
Fuck it Dude. Let's go bowling.
SpoilerShow
bilo bi baš brutalnije da se radi o stvarnom ubojici.
I bolji od Insidiousa u svakom slučaju, bar meni.
Fuck it Dude. Let's go bowling.
- Wendigo
Ok film s obzirom na to kaj nam od horora serviraju u zadnjih 10tak godina... Dost sam se najezio na neke scene, ali u globalu nisam nesto specijalno odusevljen i vec mi je postalo zamorno kaj u skoro svim novim hororima koriste iste blesavo jeftine trikove u svrhu cimanja.
- copycat
very good nam se jako svidio 
- HorrorHR
- Site Admin
dvojka najavljena...
- boyko
me gustašaHorrorHR wrote:dvojka najavljena...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
Sinister (2012) - Jedan od boljih horrora koje sam gledo u zadnje vrijeme, definitivno. Sve je savršeno, od glazbe, atmosfere, ideje, snuff filmova, napetosti, temeljne karakterizacije glavnog lika itd. Negativac mi je predobro prikazan, zlo koje izlazi iz ekrana. Čini mi se da se previše očekivalo i onda su se tražile najsitnije pogreške koje sam ja ignorirao. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Dead_Child
Film je super do zadnjih 10 minuta. Onda se pretvara u govno neviđeno. Trebao je biti drukčije, mističnije i napetije. To je moje mišljenje.