A Nightmare on Elm Street (2010)
- chatterer
Re: A Nightmare on Elm Street (2010)
čudim vam se što imate volje gledati ove silne remakeove... Meni ne pada na pamet rušiti dojam iz originala.
Eventualno mogu pogledati remake nekog filma koji me se nije nešto posebno dojmio, pa eto da se ponadam nečemu boljem
Eventualno mogu pogledati remake nekog filma koji me se nije nešto posebno dojmio, pa eto da se ponadam nečemu boljem
- boyko
banana od filma.pošteno su ga usrali
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Damned_Thing
Potpischatterer wrote:čudim vam se što imate volje gledati ove silne remakeove... Meni ne pada na pamet rušiti dojam iz originala.
- kraykulla
užasan film.ne valja pol posto,novi freddy
katastrofa i totalan promašaj,čista nula
katastrofa i totalan promašaj,čista nula
- remike2
Vjerovatno jedan od najgorih remakeova koje sam ikad gledao, jednako mi je loš ko i remake Friday The 13th.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- boyko
si gledal remake Children of the Corn?remike2 wrote:Vjerovatno jedan od najgorih remakeova koje sam ikad gledao, jednako mi je loš ko i remake Friday The 13th.
e tek to je žešče sranje
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- remike2
Nisam gledao i niti me zanima neš posebno, no svakako kolko čujem i to je jedno teško smeće u pitanju kak i ti veliš.boyko wrote:si gledal remake Children of the Corn?remike2 wrote:Vjerovatno jedan od najgorih remakeova koje sam ikad gledao, jednako mi je loš ko i remake Friday The 13th.
e tek to je žešče sranje
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
Unreal
Jako loša prerada filma. Glavni problem je što već znamo priču tko je Freddy ,pa onda ne razumjem zašto su koncentiriali radnju na to da li je nevin
. Mislim koj vrag, znamo da je ubojca i pedofil čemu sada kopati po tome jel zapravo je. Ma i da je ispao nevin i dalje mi to nema nikakve veze. Zbog ovog imam dojam da je film više ciljan za djecu koja nisu upoznata s Freddyjem jer jedino bi njih upecala ova priča koju horror fanovi znaju. Glavni likovi su još predosadni čak i za stereotipe,a Freddy mi malo izgled kao lav

Slažem se da promjene izgled i malo moderniziraju lika i time ga učine strašnijim,opakijimi i ajmo reć više cool(naravno moraju se zadržati ipak gl. karakteristike tog lika ),a oni su ga učinili puno gorim i jbt glas od freedyja je preloš.
Slažem se da promjene izgled i malo moderniziraju lika i time ga učine strašnijim,opakijimi i ajmo reć više cool(naravno moraju se zadržati ipak gl. karakteristike tog lika ),a oni su ga učinili puno gorim i jbt glas od freedyja je preloš.
- Andrej
Meni na ovoj slici više liči na polutrulu jabuku s nosem nego na lava.
We're all mad here...
- Josef K
Andrej wrote:Meni na ovoj slici više liči na polutrulu jabuku s nosem nego na lava.
-
Unreal
jbg tako bolja asocijacija mi nije pala na pametAndrej wrote:Meni na ovoj slici više liči na polutrulu jabuku s nosem nego na lava.
- Mistrija
Nije mi legao nikako. (Jos sam se bas zadao oko preduslova, sam u mraku uz klopu
i dobar zvuk )
Likovi konfuzno upakovani, pola filma nisam skontao ko je zapravo glavni lik (sem Freddya naravno) evo ako oprostim sto je predvidiv i sto je generalno scenario nekakav mlak, jer ima tezak zadatak zbog kultnog orginala ipak nikako se ne mogu oteti dojmu da se to sve dalo bolje upakovati.
Likovi konfuzno upakovani, pola filma nisam skontao ko je zapravo glavni lik (sem Freddya naravno) evo ako oprostim sto je predvidiv i sto je generalno scenario nekakav mlak, jer ima tezak zadatak zbog kultnog orginala ipak nikako se ne mogu oteti dojmu da se to sve dalo bolje upakovati.
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."
- dragonheart
Loše,loše...Gledljivo je bilo dok ne zgine ona Ruby iz Supernaturala ilitiTrish iz Harper's Islanda.Ugl.Freddy je banana...Najgore od svega je što nije upola maštovit ko original,ma ne ni upola nego ono,ma užas....
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Decadentor
stvarno lose i nemastovito, pola scena je kopija orginala, sam freddy je ocajan, a ima glas ko ovaj intro
http://www.youtube.com/watch?v=2jJ48_cz6ZI
4/10 ???
4/10 ???

- nemesis
žali bože protraćenog vremena