http://www.horrorhr.com/prometheus-je-s ... i-trailer/
Prometheus (2012)
- HorrorHR
- Site Admin
- boyko
Re: Prometheus (2012)
like it!
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
Wheel Smith
- DeadDispatcher90
Uffff... Nakon par zadnjih trailera, stvarno sam u žestokom iščekivanju. WTF je ona humanoidna stvar koja je očito velika prijetnja, a nije xenomorph?
Revenge solves everything
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- xEdgex
Koja minuta?DeadDispatcher90 wrote:Uffff... Nakon par zadnjih trailera, stvarno sam u žestokom iščekivanju. WTF je ona humanoidna stvar koja je očito velika prijetnja, a nije xenomorph?
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- john_constantine
nakon 2 minute u par sekundi se vidi neobični stvor. A kako Jane Doe kaže, to bi mogao biti space jockey.xEdgex wrote:Koja minuta?DeadDispatcher90 wrote:Uffff... Nakon par zadnjih trailera, stvarno sam u žestokom iščekivanju. WTF je ona humanoidna stvar koja je očito velika prijetnja, a nije xenomorph?
DeadDispatcher90 - to za xenomorph, pa ta stvorenja su ipak nastala od ljudskog DNK - a? Onda bi u ovom filmu trebali vidjeti pravo alienski oblik.
Michel puši karu.
- xEdgex
A da, to je on. Samo ne vjerujem da ce biti prijetnja.john_constantine wrote:nakon 2 minute u par sekundi se vidi neobični stvor. A kako Jane Doe kaže, to bi mogao biti space jockey.xEdgex wrote:Koja minuta?DeadDispatcher90 wrote:Uffff... Nakon par zadnjih trailera, stvarno sam u žestokom iščekivanju. WTF je ona humanoidna stvar koja je očito velika prijetnja, a nije xenomorph?
DeadDispatcher90 - to za xenomorph, pa ta stvorenja su ipak nastala od ljudskog DNK - a? Onda bi u ovom filmu trebali vidjeti pravo alienski oblik.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- john_constantine
vjerojatno niti nije prijetnja, ali kao da se ti ne bi usrao da vidiš takvog lika

Michel puši karu.
- xEdgex
Istina!john_constantine wrote:vjerojatno niti nije prijetnja, ali kao da se ti ne bi usrao da vidiš takvog lika![]()
- DeadDispatcher90
Ma nema šanse... Ja sam hladan ko špricer. Pa zar sada znamo kako su Xenomorphi stvoreni? Pa zar nije to ono kao najveća tajna? Odakle to da su stvoreni od ljudskog DNK? Ja znam samo da ljude koriste kao inkubatore.vjerojatno niti nije prijetnja, ali kao da se ti ne bi usrao da vidiš takvog lika![]()
A inače ovaj stvor se pojavljuje na 1.59 i 2.16...
http://www.youtube.com/watch?v=HHcHYisZFLU
Revenge solves everything
- john_constantine
pa da... alieni nastaju pod oblikom stvorenja kojega opsjednu, odnosno, facehugger, kao one kombinacije alien/predatora, čijeg se naziva ne mogu sjetiti. Koliko sam shvatio, alieni se preko facehuggera dobivaju oblik koji ovisi o DNK - u žrtve. Kao ono rhinoalien, kako izgleda kada facehugger zgrabi nosoroga. Alieni već imaju taj svoj osnovni oblik, ali o DNK - u žrtve ovisi kakav će biti izgled, sposobnosti i ostalo.DeadDispatcher90 wrote:Ma nema šanse... Ja sam hladan ko špricer. Pa zar sada znamo kako su Xenomorphi stvoreni? Pa zar nije to ono kao najveća tajna? Odakle to da su stvoreni od ljudskog DNK? Ja znam samo da ljude koriste kao inkubatore.vjerojatno niti nije prijetnja, ali kao da se ti ne bi usrao da vidiš takvog lika![]()
SpoilerShow

Michel puši karu.
- xEdgex
DeadDispatcher90 wrote:Ma nema šanse... Ja sam hladan ko špricer. Pa zar sada znamo kako su Xenomorphi stvoreni? Pa zar nije to ono kao najveća tajna? Odakle to da su stvoreni od ljudskog DNK? Ja znam samo da ljude koriste kao inkubatore.vjerojatno niti nije prijetnja, ali kao da se ti ne bi usrao da vidiš takvog lika![]()
Da, to je space jockey; na 2:04 se vidi kako ide prema "postolju"
@Constantine , jel to onda znaci da onaj tipicni alien oblik koji mi poznajemo jeste kombinacije covjeka/aliena ( sto bi onda vodilo ka tome da nikada nismo vidjeli pravi oblik odraslog aliena; ili on opcenito mora da " zgrabi " nekoga da bi se uopste razvio ) Jebote sad sam totalno pomjesao neke stvari i napet sam radi toga; mislim da moram vikend posvetiti obnovi znanja
Ja se stvarno ispricavam; ali ova misao me je sada tako udarila u glavu da to nije humano.
- john_constantine
ovo drugo što kažeš. Netko je morao stvoriti facehuggere, zar ne? Sigurno nije Bog stvorio ta stvorenja. Sve je počelo od tih facehuggera, i ti paraziti moraju dohvatiti žrtvu, da unutra postave svoj "plod", koji će biti simbiot s žrtvom i iz njegova DNK - a stvoriti aliena po obliku žrtve i slično.
Zato će i film biti zanimljiv, jer ćemo vidjeti tko je stvorio aliene. Za strip sam čitao da su zapravo predatori stvorili aliene da bi imali što loviti, a sumnjam da će Ridley Scott sada ubacivati predatore u film...
E što je zapravo space jockey? I gdje se uopće vidi u originalu?
Zato će i film biti zanimljiv, jer ćemo vidjeti tko je stvorio aliene. Za strip sam čitao da su zapravo predatori stvorili aliene da bi imali što loviti, a sumnjam da će Ridley Scott sada ubacivati predatore u film...
E što je zapravo space jockey? I gdje se uopće vidi u originalu?
Michel puši karu.