I Am Legend
- Asfodel
- HorrorHR
- Site Admin
Re: I Am Legend
nikada čuo, bacim oko...Ash_Williams wrote:dobar je film al ja bi rađe preporučio drugima da pogledaju jako podcjenjeni al izvrsni film slične tematike Top Dog is 1995e.
-
ne znam što se vi bunite oko glavnog glumca, meni je jednako odličan kao u Komissaru Rexu.
-
HorrorHR wrote:nikada čuo, bacim oko...Ash_Williams wrote:dobar je film al ja bi rađe preporučio drugima da pogledaju jako podcjenjeni al izvrsni film slične tematike Top Dog is 1995e.
Tek sad ovo vidim pa lik te majstorski trolla , jebote top dog s chuck norrisom i psom ali to veze nema s i am legendom
:supz: :supz:
- HorrorHR
- Site Admin
a šta'ćeš djecu svašta veseli tipkati na netuWheel Smith wrote:Tek sad ovo vidim pa lik te majstorski trolla , jebote top dog s chuck norrisom i psom ali to veze nema s i am legendom
- Michel
http://www.imdb.com/title/tt0114697/ to je ovaj Chuck Norris da ziher
Mislim da ne trola već sam ga već dosta puta vidio da iskopira nešto s imdba što je netko drugi tamo napisao pa baca tu filmove ili ono na temi od Žice kad je napisao nešto u vezi rimskog carstva i slično, a to sam godinama ranije vidio na imdb-u netko je usporedio
Mislim da ne trola već sam ga već dosta puta vidio da iskopira nešto s imdba što je netko drugi tamo napisao pa baca tu filmove ili ono na temi od Žice kad je napisao nešto u vezi rimskog carstva i slično, a to sam godinama ranije vidio na imdb-u netko je usporedio
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
čovječe, koža mi se ježi od ovog frajera, brijem da će mi počet slat video prijetnje.
pa ako odbijate Top Dog pogledat onda svakako pogledajte Tequilla i Bonetti cijelovečernji film, isto preporuka sa imdba.
pa ako odbijate Top Dog pogledat onda svakako pogledajte Tequilla i Bonetti cijelovečernji film, isto preporuka sa imdba.