Resident Evil: Damnation (2012)

Mjesto za horore iz novog milenija.
yakkazu

Re: Resident Evil: Damnation (2012)

Post by yakkazu » 28 Sep 2012, 21:51

Unreal wrote:
DeadDispatcher90 wrote:Mene su ti divovi malo podsjećali na Engineere iz Prometheusa.
da vuću malo. jedino nemam pojma jesu li te divove izvukli iz neke igrice ili jer im je odječa na početku ista kao ona od nemisisa i čak me malo podsječaju po snazi,visina i prikazu na onog bradatog diva iz četvrorke
više kao hibrid nemesisa i ovog ljepotana
Image

Unreal

Post by Unreal » 29 Sep 2012, 11:17

yakkazu wrote: više kao hibrid nemesisa i ovog ljepotana
to sam i napisao :lol:

yakkazu

Post by yakkazu » 01 Oct 2012, 10:38

Unreal wrote:
yakkazu wrote: više kao hibrid nemesisa i ovog ljepotana
to sam i napisao :lol:
pardon :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Oct 2012, 18:56

Solidan film, šteta da nema u filmu zombia; nego onih dosadnih uroborosa; ali bar film obiluje "hunter"-ima iz orginalnog res evil serijala; animacija dobra, akcija također. No Resident Evil: Degeneration mi je bio bolji. Film se svakako isplati pogledati. Nadam se samo da res evil 6 igra koja uskoro izlazi nece imati previše veze s ovim filmom; te da cemo imati poštenu igru (koja ce imati sto majne veze s res.evil 5), ali sudeći po viđenome, dobiti cemo sličan stil igre kakav ej bio u petici; opet bez zombija...
I may be an idiot, but i am no fool.

yakkazu

Post by yakkazu » 01 Oct 2012, 19:06

maddjuro wrote:Solidan film, šteta da nema u filmu zombia; nego onih dosadnih uroborosa; ali bar film obiluje "hunter"-ima iz orginalnog res evil serijala; animacija dobra, akcija također. No Resident Evil: Degeneration mi je bio bolji. Film se svakako isplati pogledati. Nadam se samo da res evil 6 igra koja uskoro izlazi nece imati previše veze s ovim filmom; te da cemo imati poštenu igru (koja ce imati sto majne veze s res.evil 5), ali sudeći po viđenome, dobiti cemo sličan stil igre kakav ej bio u petici; opet bez zombija...
navodno će biti pravih zombija u leonovom dijelu kampanje

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Oct 2012, 19:33

yakkazu wrote:
maddjuro wrote:Solidan film, šteta da nema u filmu zombia; nego onih dosadnih uroborosa; ali bar film obiluje "hunter"-ima iz orginalnog res evil serijala; animacija dobra, akcija također. No Resident Evil: Degeneration mi je bio bolji. Film se svakako isplati pogledati. Nadam se samo da res evil 6 igra koja uskoro izlazi nece imati previše veze s ovim filmom; te da cemo imati poštenu igru (koja ce imati sto majne veze s res.evil 5), ali sudeći po viđenome, dobiti cemo sličan stil igre kakav ej bio u petici; opet bez zombija...
nisi još igrao demo?
Da, u Leonovoj kampanji ima zombija, makar je glupo da ne djeluje headshot... Chris iz petice ima nekakve mutante i diva, a Jack, neki novi lik mutiranu bandu i brze mutirajuće živine.
nisam previše oduševljen šesticom, ali to valjda samo radi demoa, stignu ispraviti sve te boljke.
Michel puši karu.

yakkazu

Post by yakkazu » 01 Oct 2012, 19:55

john_constantine wrote:
yakkazu wrote:
nisi još igrao demo?
Da, u Leonovoj kampanji ima zombija, makar je glupo da ne djeluje headshot... Chris iz petice ima nekakve mutante i diva, a Jack, neki novi lik mutiranu bandu i brze mutirajuće živine.
nisam previše oduševljen šesticom, ali to valjda samo radi demoa, stignu ispraviti sve te boljke.
a nisam. nisam bio u toku kada je izasao, pa mi se sad ni ne igra, čekat ću da se objavi završni proizvod. Očekujem puno od igre, em mi je jedna od najdražih franšiza ikad, em su je nahajpali, budemo vidjeli.

Manas

Post by Manas » 15 May 2014, 17:31

yakkazu wrote:
Unreal wrote:
DeadDispatcher90 wrote:Mene su ti divovi malo podsjećali na Engineere iz Prometheusa.
da vuću malo. jedino nemam pojma jesu li te divove izvukli iz neke igrice ili jer im je odječa na početku ista kao ona od nemisisa i čak me malo podsječaju po snazi,visina i prikazu na onog bradatog diva iz četvrorke
više kao hibrid nemesisa i ovog ljepotana
Image
Tyrant-i su se pojavljivali u gotovo svim serijalima RE osim 4 i 5 (radnja u Spaniji i Africi dok su ostali u Raccon City-u)... al eto u 4 ima svog polubrata,bradonju gore sa slike Bitoresa Mendeza :)

Image
Image

Post Reply