Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011)
-
John_Ryder
-
GreenHornet
Re: Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011)
hmmmm,meni je ovo dobar film.mozda jer sam radi recenzija ocekivao smece,koje cu ugasiti nakon 10 minuta.naravno,dobar sa aspekta za ubiti vrijeme.
kao i u prva 3 dijela ubojstva-odlicna.brutalna,krvava,bas da zalis zrtve.kreature takoder-gade ti se,mrzis ih i zelis im polaganu i bolnu smrt.ocekivano-gluma i likovi ispod prosjeka,par nelogicnosti, glupih poteza aktera te je mogao biti kraci 10-15 min...zimski ugodaj i mjesto radnje-sve 5 dakako.
6,3/10
kao i u prva 3 dijela ubojstva-odlicna.brutalna,krvava,bas da zalis zrtve.kreature takoder-gade ti se,mrzis ih i zelis im polaganu i bolnu smrt.ocekivano-gluma i likovi ispod prosjeka,par nelogicnosti, glupih poteza aktera te je mogao biti kraci 10-15 min...zimski ugodaj i mjesto radnje-sve 5 dakako.
6,3/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- HorrorHR
- Site Admin
-
filmofil
eto, završih cijeli serijal i opet sam se dobro zabavio tih sat i pol...naravno, ima hrpa trenutaka di sam kolutao očima jer apsolutno svaka odluka likova u filmu je bila pogrešna i nelogična, ali to valjda daje čar svemu
inače, vidim da redatelj ima veliku slabost, ne zna završit film...doduše, malo se popravio od trojke, ali opet je sve bilo zbrzano i nepovezano ko da su mu uperili pištolj u glavu i naredili da u 2 minute smisli kraj filma
inače, ovo dođe kao neka američka verzija fritt vilta, gotovo sve je identično pa će ljubitelji dotičnog vjerojatno voljeti i ovo
inače, vidim da redatelj ima veliku slabost, ne zna završit film...doduše, malo se popravio od trojke, ali opet je sve bilo zbrzano i nepovezano ko da su mu uperili pištolj u glavu i naredili da u 2 minute smisli kraj filma
inače, ovo dođe kao neka američka verzija fritt vilta, gotovo sve je identično pa će ljubitelji dotičnog vjerojatno voljeti i ovo
This is the Zodiac speaking.
- Victor Crowley
Baš sam o tome pričao prijatelju, znači nije da sam jedini uočio.filmofil wrote:eto, završih cijeli serijal i opet sam se dobro zabavio tih sat i pol...naravno, ima hrpa trenutaka di sam kolutao očima jer apsolutno svaka odluka likova u filmu je bila pogrešna i nelogična, ali to valjda daje čar svemu
- sikeone
solidna doza komada i koljačine ali bedasto i glupo pogotovo reakcije pojedinaca u filmu
J...š film u kojem nema tuče
-
atha
Jedinica mi je bila super, pa sam dvojku pogledao. Tu sam se razocarao, pa ni ne zelim znati da postoji jos dijelova. 
- blessa
koja komedija od filma
ali ok film, barem sam se ismijala 5/10
SpoilerShow
scena kad ganjaju one luđake kroz bolnicu
, pa kad su kleknule i počele bosti svog prijatelja (sigurno smo svi pretpostavili da se radi o njihovom prijatelju)
- Sammy
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011) - Isto kao i treći dio, debilno i glupo, jedino što valja je ubijanje i kasapljenje iritiantnih likova. - 3/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.