The Divide (2011)
-
jeba
Re: The Divide (2011)
baš sam ga sinoć skinuo, mislim da ću ga danas pogledati ili najkasnije za vikend... nadam se dobrim dojmovima
- boyko
baš mi i nije neka radnja. bzvze utrošenih 2 sata..
4,5/10
4,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Liske
Ja sam taj film gledao iz 5 dijelova, krenem pa stanem, prvo je ok pa te pocne nervirati zesce, pa onda naleti nesto pa opet frustracije joooj na kraju filma ne znam jel vise mrzim sebe il sam film...
I da spoiler na kraju, izasla si van u onom odjelcetu vani radijacija, imas jos malo kisika koji ces kurac vani !?
I da spoiler na kraju, izasla si van u onom odjelcetu vani radijacija, imas jos malo kisika koji ces kurac vani !?
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
-
GreenHornet
na momente vrlo tezak i klaustrofobican film...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- DeadDispatcher90
Jesam ja jedini koji misli da su tipovi u bijelom Kinezi?
Ako pauzirate na onoj sceni kada jedan od njih identificira onog lika koji je izišao tražiti klinku, na iskaznici možete vidjeti da je tip azijat i da se zove Tao.
Revenge solves everything
- metallicat
pa da, jasno se vidi.. znam da sam se pitala ako će ovi drugi pogledat sliku, pa u njega u facuDeadDispatcher90 wrote:Jesam ja jedini koji misli da su tipovi u bijelom Kinezi?
Ako pauzirate na onoj sceni kada jedan od njih identificira onog lika koji je izišao tražiti klinku, na iskaznici možete vidjeti da je tip azijat i da se zove Tao.

-
Shp86
pogledao i ja sad.. baš kao što je Liske napisao..malo me živcira, pa malo zainteresira..definitivno je predugačak; očito je kroz cijeli film da je režirao Francuz..mračan je, depresivan od početka do kraja i neke stvari mi definitvno nisu jasne kao ni svakom tko pogleda ovaj film. Gluma na trenutke dobra, pa onda loša, i tako cijeli film...Michael Biehn ga je malo preglumio i pretjerao, ali od njega ni ne očekujem više. I da, iako nisam neki pobornik akcije u ovakvim filmovima, ipak su se mogli malo više potrudit po tom pitanju. U svakom slučaju isplati se pogledat, ali samo jednom.
p.s. sad mogu snimit Fallout (if you know what i mean
)
p.s. sad mogu snimit Fallout (if you know what i mean
SpoilerShow
i definitivno mi se sviđa što redatelj na kraju namjerno ne otkriva who dropped the bombs!
It's in your nature to destroy yourselves...
- popayy
Baš dobar, jedan od boljih filmova koje sam odgledao u zadnje vrijeme. Rekao bih jako dobar da me nisu zasmetale neke sitnice i to što je čini mi se mrvicu razvučen. Osjećaj beznađa i depresivnost, i onaj pravi horor u ljudima koji izlazi na vidjelo u takvim situacijama.
Uglavnom, malo teži film i sviđa mi se. Xavier Gens naka samo tako nastavi.
Uglavnom, malo teži film i sviđa mi se. Xavier Gens naka samo tako nastavi.
- yakkazu
+1GreenHornet wrote:na momente vrlo tezak i klaustrofobican film...
-
Wheel Smith
zanimljiiv film svakako na trenutke monoton al odrzava pozornost do samog kraja
:supz: :supz: