Hostel: Part III (2010)
- DrugsBunny
Re: Hostel: Part III (2010)
Kak si ti kul pa to je nevjerojatno.
EDIT: samo, ono da znaš.. nije ti forum mjesto za liječenje kompleksa razno raznih.
EDIT: samo, ono da znaš.. nije ti forum mjesto za liječenje kompleksa razno raznih.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
John_Ryder
some people need to get laid ! 
- Asfodel
Nisam gledala dvojku i nemam potrebu za tim...Moožda jednog dana, kad se potroše svi pametniji filmovi za gledanje...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Re: hostel 3
Istina, to mi se malo omaknulo, he. Ma sto ljudi, sto ćudi. Ja sam jednostavno bio alergičan na taj film... mislim, film mi je visoko pao tijekom scene s onim "retardiranim" debeljkom što gađa živine u šumi i slučajno pogodi onog zaraženog... Očekivao sam baš neki dobar horor koji bi te poslije natjerao da se nervozno češeš. No, što sam više gledao film, to mi je sve više išao na živce, pa sam zato zamrzio taj film.Wendigo wrote:potpis. oba filma su posebna na svoj način.Ghostface wrote:baš zato bi film i mogao nešto valjati.john_constantine wrote:[quot="Ghostface"]Eli ovo ne režira, da je, išlo bi i ovo u kina.Kao Cabin fever 2.[/qote]
Ne slažen se. Meni je Roth super. Hostel 2 jest lošiji, al jedinica mi je odlična, ka i Cabin fever.
@ cons: sorry, ali ova izjava kako je hostel 2 ozbiljniji je fakat glupost.
jedinca je u svojim horror momentima imala baš onaj teški i mučni ugođaj, dok su se u dvojci takve stvari izvrtale u neki blesavi crnohumorni ton.
inače, oba nastavka sam gledao u kinu i jedinica je baš fino pogodila u živac.
Mislim, volim crni humor - Braindead, Ebola Syndrome i slične stvari, ali ovaj tip humora jednostavno nije za mene. Morao bi opet pogledati original, ali ne duže vrijeme... Jednostavno, drugi dio mi je bolji od prvog i točka.
Michel puši karu.
- Boby
Za "Hostel" mi se čini kako je njegovo najjače oružje upravo taj realistički pristup horroru. Ono što je viđeno u jedinici bliže je našem svijetu nego li što to obično u horror žanru biva te, kako je Wendigo spomenuo, lijepo pogađa u živac.
U dvojci me je odbilo što se je taj pristup zamijenio sa satiričnim koji mi nije sjeo za ovakvu materiju iako je i dalje imao nekoliko zanimljivih detalja.
U dvojci me je odbilo što se je taj pristup zamijenio sa satiričnim koji mi nije sjeo za ovakvu materiju iako je i dalje imao nekoliko zanimljivih detalja.
-
jeba
Generalno, svaki nastavak je lošiji od onog prethodnog, a ako je ovo straight to DVD izdanje očekujem dno dna, dakle rejtano negdje oko 3,7 
- Decadentor
- HorrorHR
- Site Admin
Da kopiram sa: http://www.horrorhr.com/vijesti-vezane-za-hostel-3/
Produkcijska kompanija Sony Stage 6 najavila je da se u osmom mjesecu planira započeti sa snimanjem trećeg nastavka Hostel serijala.
Film će režirati Scott Spiegel što je pozitivna stvar. Spiegel je stari frend Sama Raimija, te je sa njim surađivao na pisanju scenarija za Evil Dead II. Glumac i producent, Spiegel je snimio meni odličan slasher Intruder iz 1989.
Radnja trećeg dijela Hostela dešavati će se u Las Vegasu – napokon su se odlučili maknuti iz Europe, a Vegas mi djeluje kao dobra opcija. Grad je perverzija samo takva, doslovno u njemu možeš samo ekstremno piti, kockati i baviti se seksualnim izletima. Na svakom koraku organizirane skupine lokalaca djele na tisuće različitih flyera sa raznim opskurnim sex klubovima, bordelima, te curama koje za 20 minuta dolaze u tvoju sobu.
Kažu da će scenarij za Hostel 3 pisati Michael Weiss – ako je to onaj Weiss na kojega mislim onda smo najebaliNaime, jedan Michael Weiss napisao je scenarije za filmove Octopus, Octopus 2, te Crocodile. Eli Roth se vraća u producentskoj poziciji.
-
marko20vg
Ja mrzim crni humor u horrorima. Zbog njega mi se nije ni svidio Cabin Fever II. Prva scena kad ga kamion pokupi, scena pišanja u ono kaj su klinci cugali, ševa debele u bazenu... Should I go on??
-
cbv
Meni su prva dva dela dosta solidno legla. Mozda cak malo vise 2.deo,tako da ce se cekati i 3. pa sta ponude videcemo. 
- remike2
Meni je dobar humor u horrorima ako je dobro napravljen i prikazan naravno. Što se tiče prva dva Hostela, super su mi sjela, drugi dio meni također malo više od prvog, al oba su mi dobra, jedva čekam treći dio da vidim kakav će biti.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Boby
Drago mi je kaj franšiza ostaje na životu, krivo mi je zbog Vegasa. Svejedno, čeka se.
- remike2
Las Vegas je uvijek dobra lokacija po meni za bilo kakav film i dosta je naravno i popularna, možda malo neobična za horror žanr, bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će sve to ispasti, nadam se da će biti dobro.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Dragonrage
Blah...prvi je bio žešči šit sa dobrom, ali jebeno upropaštenom idejom...a drugi nisam ni gledao...nit ne manjeravam...a isto vrijedi i za ovaj...
- HorrorHR
- Site Admin
From CreatureCorps comes word that Hostel 3 is currently filming in Michigan. The film is being directed by Scott Spiegel who produced the first two films. I am sure they will throw Eli Roth's name on the DVD cover somehow just to trick us all into buying it.