edit: čak je i trailer jadan. šta bi dala da se na neki film cimnem kao ovu u kinu u traileru
Paranormal Activity 2 (2011)
- metallicat
Re: Paranormal Activity 2 (2012)
zavaravam sebe ako kažem da neću pogledat, ali da očekujem nešto, i ne.
edit: čak je i trailer jadan. šta bi dala da se na neki film cimnem kao ovu u kinu u traileru

- Josef K
Ja sam nadobudno išao na ponočnu premjeru i smijao se skupa sa cijelim kinom tokom cijelog filma.marko20vg wrote:Meni idu na jetra ljudi koji pljuju po prvom dijelu. A to je najvjerojatnije zato što ga nisu gledali doma sa ugašenim svjetlima u 1 ujutro nego u prepunom kinu gdje su se idioti smijali svakoj drugoj sceni čak i kada ništa nije bilo smiješno. Meni je osobno prvi dio bio jedan od najstrašnijih i napetijih horrora ikada a ja sam se bome nagledao svakakvih horrora. Helou pogledao sam prvog Freddyja sa valjda 5 godina i nije me bilo strah, tako da... Od drugog očekujem još scary scena i napetije atmosfere!
Al ajde baš ču ga i doma pogledat možda se suzdržim od smijanja.
-
John_Ryder
gledao sam ga u mraku sa ugašenim svijetlima u 2 ujutro,doma sam bio sam tako da STFUmarko20vg wrote:Meni idu na jetra ljudi koji pljuju po prvom dijelu. A to je najvjerojatnije zato što ga nisu gledali doma sa ugašenim svjetlima u 1 ujutro nego u prepunom kinu gdje su se idioti smijali svakoj drugoj sceni čak i kada ništa nije bilo smiješno. Meni je osobno prvi dio bio jedan od najstrašnijih i napetijih horrora ikada a ja sam se bome nagledao svakakvih horrora. Helou pogledao sam prvog Freddyja sa valjda 5 godina i nije me bilo strah, tako da... Od drugog očekujem još scary scena i napetije atmosfere!
-
John_Ryder
Kolka je morala biti temperatura i tlak zraka u sobi? Možda sam u tome pogriješio.[/quote]marko20vg wrote:A to je najvjerojatnije zato što ga nisu gledali doma sa ugašenim svjetlima u 1 ujutro nego u prepunom kinu gdje su se idioti smijali svakoj drugoj sceni čak i kada ništa nije bilo smiješno.
-
marko20vg
Onda si zbilja super special awesome hrabar. Svaka ti čast.
- remike2
John_Ryder wrote:Kolka je morala biti temperatura i tlak zraka u sobi? Možda sam u tome pogriješio.marko20vg wrote:A to je najvjerojatnije zato što ga nisu gledali doma sa ugašenim svjetlima u 1 ujutro nego u prepunom kinu gdje su se idioti smijali svakoj drugoj sceni čak i kada ništa nije bilo smiješno.
Hahaha,
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
John_Ryder
marko20vg wrote:Onda si zbilja super special awesome hrabar. Svaka ti čast.
a šta je tu hrabro?
-
marko20vg
Očito netko ne razumije sarkazam.
I wasn't being serious.
- Alara
Teaser trailer još ne pokazuje puno, ali znajući sebe, ziher ću pogledati film. Horori su jedina vrsta filmova u kojoj gledam skoro sve, čak i one koje znam da su koma.
Prvi dio mi je bio OK baš zato što je bio drugačiji od većine hororaca; istina malo spor za neke koji su navikli na više akcije u hororcima, ali film mi je jako, u nekim aspektima, sličio na neugodna iskustva s paranormalnim koje su doživjele neke meni bliske osobe i zato mi je bio interesantan. Također sam ga gledala u kinu gdje se puno klinaca imalo želju cerekati i tako nam svima dokazati da ih nije prpa.
Meni to nije jako pokvarilo gledanje iako bi mi, normalno, bio veći gušt da je bila tišina.
Prvi dio mi je bio OK baš zato što je bio drugačiji od većine hororaca; istina malo spor za neke koji su navikli na više akcije u hororcima, ali film mi je jako, u nekim aspektima, sličio na neugodna iskustva s paranormalnim koje su doživjele neke meni bliske osobe i zato mi je bio interesantan. Također sam ga gledala u kinu gdje se puno klinaca imalo želju cerekati i tako nam svima dokazati da ih nije prpa.
Meni to nije jako pokvarilo gledanje iako bi mi, normalno, bio veći gušt da je bila tišina.

-
John_Ryder
pa ozbiljan si za to da je film neznam kako strašan a nije,smiješan jemarko20vg wrote:Očito netko ne razumije sarkazam.I wasn't being serious.
- john_constantine
čitam onaj tekst na RTL teletekstu, ljudi završili u bolnici zbog horora. Da su se ljudi prestrašili već trailera. 
Michel puši karu.
- Alara
To sam i ja maloprije pročitala.john_constantine wrote:čitam onaj tekst na RTL teletekstu, ljudi završili u bolnici zbog horora. Da su se ljudi prestrašili već trailera.
Sa RTL-ove stranice http://www.rtl.hr/video-horor-koji-izaz ... anak-20006 :
Zašto Oren Peli ne režira nastavak? Na Wikipediji ne kažu zašto.TRAILER ZABRANJEN U TEKSASU
VIDEO: Horor koji izaziva živčani slom
Prve scene drugog nastavka "Paranormal Activityja" nekoliko su gledatelja spremile u bolnicu. Uskoro će biti zabranjene u većini američkih država.
Iznenadni uspjeh niskobudžetnog horora "Paranormal Activity" natjerao je njegove autore da brže-bolje snime nastavak čiji je trailer toliko strašan da je prikazivanje istog upravo zabranjeno u teksaškim kinima.
Prve scene filma Toda "Kipa" Williamsa premijerno su prikazane u američkim kinima prošloga tjedna te su gledatelje toliko preplašile da su nekima od njih dijagnosticirani simptomi blažeg živčanog sloma.
Primjer Teksasa uskoro će, prema najavama, slijediti i ostale američke države, a bit će zanimljivo i vidjeti koliko će prašine podići premijera filma, najavljena za 22. listopada.
Spomenimo i da je prošlogodišnji original, čije je snimanje koštalo samo 15.000 dolara, u konačnici zaradio više od 190 milijuna.
Zastrašujući trailer pogledajte u prilogu!

- Alara
Al RTL zna baljezgati gluposti, što u emisijama što po teletekst stranicama s vijestima iz svijeta filma i glazbe i njihovog teletekst magazina tako da sve što kažu uzimam sa "zrnom soli".

- john_constantine
baš to. Vjerojatno su to negdje pokupili, ali u svakom slučaju dobra reklama.Alara wrote:Al RTL zna baljezgati gluposti, što u emisijama što po teletekst stranicama s vijestima iz svijeta filma i glazbe i njihovog teletekst magazina tako da sve što kažu uzimam sa "zrnom soli".
Michel puši karu.
- chatterer
gledat će se, ali sudeći prema ovom traileru, čini se da nas očekuje ista stvar kao i u prvom filmu