Paranormal Activity 2 (2011)

Mjesto za horore iz novog milenija.
metallicat

Re: Paranormal Activity 2 (2012)

Post by metallicat » 01 Jul 2010, 13:35

zavaravam sebe ako kažem da neću pogledat, ali da očekujem nešto, i ne.
edit: čak je i trailer jadan. šta bi dala da se na neki film cimnem kao ovu u kinu u traileru :prayer:
Image

Josef K

Post by Josef K » 01 Jul 2010, 21:17

marko20vg wrote:Meni idu na jetra ljudi koji pljuju po prvom dijelu. A to je najvjerojatnije zato što ga nisu gledali doma sa ugašenim svjetlima u 1 ujutro nego u prepunom kinu gdje su se idioti smijali svakoj drugoj sceni čak i kada ništa nije bilo smiješno. Meni je osobno prvi dio bio jedan od najstrašnijih i napetijih horrora ikada a ja sam se bome nagledao svakakvih horrora. Helou pogledao sam prvog Freddyja sa valjda 5 godina i nije me bilo strah, tako da... Od drugog očekujem još scary scena i napetije atmosfere!
Ja sam nadobudno išao na ponočnu premjeru i smijao se skupa sa cijelim kinom tokom cijelog filma.
Al ajde baš ču ga i doma pogledat možda se suzdržim od smijanja.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Jul 2010, 10:42

marko20vg wrote:Meni idu na jetra ljudi koji pljuju po prvom dijelu. A to je najvjerojatnije zato što ga nisu gledali doma sa ugašenim svjetlima u 1 ujutro nego u prepunom kinu gdje su se idioti smijali svakoj drugoj sceni čak i kada ništa nije bilo smiješno. Meni je osobno prvi dio bio jedan od najstrašnijih i napetijih horrora ikada a ja sam se bome nagledao svakakvih horrora. Helou pogledao sam prvog Freddyja sa valjda 5 godina i nije me bilo strah, tako da... Od drugog očekujem još scary scena i napetije atmosfere!
gledao sam ga u mraku sa ugašenim svijetlima u 2 ujutro,doma sam bio sam tako da STFU :lol: i bio je...bbboring
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Jul 2010, 10:43

marko20vg wrote:A to je najvjerojatnije zato što ga nisu gledali doma sa ugašenim svjetlima u 1 ujutro nego u prepunom kinu gdje su se idioti smijali svakoj drugoj sceni čak i kada ništa nije bilo smiješno.
Kolka je morala biti temperatura i tlak zraka u sobi? Možda sam u tome pogriješio.[/quote]

:prayer: :prayer: :prayer:

Image
Image

marko20vg

Post by marko20vg » 02 Jul 2010, 10:51

Onda si zbilja super special awesome hrabar. Svaka ti čast.

remike2

Post by remike2 » 02 Jul 2010, 12:45

John_Ryder wrote:
marko20vg wrote:A to je najvjerojatnije zato što ga nisu gledali doma sa ugašenim svjetlima u 1 ujutro nego u prepunom kinu gdje su se idioti smijali svakoj drugoj sceni čak i kada ništa nije bilo smiješno.
Kolka je morala biti temperatura i tlak zraka u sobi? Možda sam u tome pogriješio.
:prayer: :prayer: :prayer:[/quote]

Hahaha, :mrgreen: :lol: :lol:
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Jul 2010, 12:54

marko20vg wrote:Onda si zbilja super special awesome hrabar. Svaka ti čast.

a šta je tu hrabro? :roll: film je glup i to je to,ako se zbilja hoćeš kolko tolko strzat ,pogledaj shutter(oriđiđi) :wink:

Image
Image

marko20vg

Post by marko20vg » 03 Jul 2010, 11:17

Očito netko ne razumije sarkazam. :) I wasn't being serious.

Alara

Post by Alara » 04 Jul 2010, 00:12

Teaser trailer još ne pokazuje puno, ali znajući sebe, ziher ću pogledati film. Horori su jedina vrsta filmova u kojoj gledam skoro sve, čak i one koje znam da su koma. :D

Prvi dio mi je bio OK baš zato što je bio drugačiji od većine hororaca; istina malo spor za neke koji su navikli na više akcije u hororcima, ali film mi je jako, u nekim aspektima, sličio na neugodna iskustva s paranormalnim koje su doživjele neke meni bliske osobe i zato mi je bio interesantan. Također sam ga gledala u kinu gdje se puno klinaca imalo želju cerekati i tako nam svima dokazati da ih nije prpa.

Meni to nije jako pokvarilo gledanje iako bi mi, normalno, bio veći gušt da je bila tišina.
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Jul 2010, 11:02

marko20vg wrote:Očito netko ne razumije sarkazam. :) I wasn't being serious.
pa ozbiljan si za to da je film neznam kako strašan a nije,smiješan je :finga:

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Jul 2010, 18:10

čitam onaj tekst na RTL teletekstu, ljudi završili u bolnici zbog horora. Da su se ljudi prestrašili već trailera. :mrgreen:
Michel puši karu.

Alara

Post by Alara » 05 Jul 2010, 19:24

john_constantine wrote:čitam onaj tekst na RTL teletekstu, ljudi završili u bolnici zbog horora. Da su se ljudi prestrašili već trailera. :mrgreen:
To sam i ja maloprije pročitala. :mrgreen:

Sa RTL-ove stranice http://www.rtl.hr/video-horor-koji-izaz ... anak-20006 :
TRAILER ZABRANJEN U TEKSASU
VIDEO: Horor koji izaziva živčani slom
Prve scene drugog nastavka "Paranormal Activityja" nekoliko su gledatelja spremile u bolnicu. Uskoro će biti zabranjene u većini američkih država.
Iznenadni uspjeh niskobudžetnog horora "Paranormal Activity" natjerao je njegove autore da brže-bolje snime nastavak čiji je trailer toliko strašan da je prikazivanje istog upravo zabranjeno u teksaškim kinima.

Prve scene filma Toda "Kipa" Williamsa premijerno su prikazane u američkim kinima prošloga tjedna te su gledatelje toliko preplašile da su nekima od njih dijagnosticirani simptomi blažeg živčanog sloma.

Primjer Teksasa uskoro će, prema najavama, slijediti i ostale američke države, a bit će zanimljivo i vidjeti koliko će prašine podići premijera filma, najavljena za 22. listopada.

Spomenimo i da je prošlogodišnji original, čije je snimanje koštalo samo 15.000 dolara, u konačnici zaradio više od 190 milijuna.

Zastrašujući trailer pogledajte u prilogu!
Zašto Oren Peli ne režira nastavak? Na Wikipediji ne kažu zašto.
Image

Alara

Post by Alara » 05 Jul 2010, 19:27

Al RTL zna baljezgati gluposti, što u emisijama što po teletekst stranicama s vijestima iz svijeta filma i glazbe i njihovog teletekst magazina tako da sve što kažu uzimam sa "zrnom soli".
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Jul 2010, 20:08

Alara wrote:Al RTL zna baljezgati gluposti, što u emisijama što po teletekst stranicama s vijestima iz svijeta filma i glazbe i njihovog teletekst magazina tako da sve što kažu uzimam sa "zrnom soli".
baš to. Vjerojatno su to negdje pokupili, ali u svakom slučaju dobra reklama.
Michel puši karu.

chatterer

Post by chatterer » 05 Jul 2010, 20:25

gledat će se, ali sudeći prema ovom traileru, čini se da nas očekuje ista stvar kao i u prvom filmu

Post Reply