The Fourth Kind (2009)
- HorrorHR
- Site Admin
- HorrorHR
- Site Admin
Re: The Fourth Kind (2009)

Link: http://www.horrorhr.com/susreti-cetvrte ... -ulaznica/
Btw, od sad na dalje, svi članovi foruma imaju duple šanse za osvajanje nagrada (ulaze u izvlačenje sa 2 "listića", ne više samo jedan).
-
filmofil
kako dosadan film...na imdb sam čitao kak ljudi vele da je strašniji od paranormal activity, ali prestrašila me samo jedna scena u filmu, i to onako na sekundu me scimalo...još sam u kinu gledao...preprepredosadno za ovakvu vrstu filma
a da ne pričam da je faktor realnosti NULA...pa kreten bi samo povjerovao da je to u filmu istina...
2.5/5 navučeno
a da ne pričam da je faktor realnosti NULA...pa kreten bi samo povjerovao da je to u filmu istina...
SpoilerShow
neki sumeranski jezik i kreveljenje
I...am...God!!
This is the Zodiac speaking.
-
jeba
frend je jučer bio u kinu i rekao da je film super, ja idem u nedjelju, i nadam se najboljem
- callac
Evo mene iz kina i prvo da zahvalim HorrorHr-u na kartama, a kad sam to obavila, bacam se na pljuvanje filma
Da razjasnimo odmah ja vjerujem u izvanzemaljce, ali ovaj film ne donosi ništa novo što već nismo znali/sumnjali i očemu se nije pričalo, a to su otmice. Vjerodostojnost priče je upitna, način snimanja je osvježavajući, ali draže mi je gledat izmišljotine koje su predobro napravljene nego navodne istinite događaje potkrijepljene snimkama na kojima se apsolutno niš ne vidi i trabunjanju psihotično-anoreksične polumrtve ženske izluđene
Na kraju postavljaju pitanje ili bolje rečeno izbor publici, na nama je da vjerujemo ili ne. U šta? Postojanje aliena-svakako, UFO-naravno, kontakti-nisam sigurna, otmice-isto ako nisam sigurna, ali u istinitost ove priče- ne baš, sori!
4/10
Da razjasnimo odmah ja vjerujem u izvanzemaljce, ali ovaj film ne donosi ništa novo što već nismo znali/sumnjali i očemu se nije pričalo, a to su otmice. Vjerodostojnost priče je upitna, način snimanja je osvježavajući, ali draže mi je gledat izmišljotine koje su predobro napravljene nego navodne istinite događaje potkrijepljene snimkama na kojima se apsolutno niš ne vidi i trabunjanju psihotično-anoreksične polumrtve ženske izluđene
SpoilerShow
samoubojstvom svog supruga koje je vidjela, ali u svojoj glavi si umislila da ga je netko ubio i nestankom kćeri za koju je uvjerena da su je oteli vanzemaljci)
4/10
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
goc9999
da se i ja zahvalim na kartama
a sto se tice filma, srednja zalost. losa produkcija, naivni dokazi (ono hitchkok wannabe, sto ne vidis, toga se bojis), dosta scena koje su strasljive samo u audio smislu, ono stisaju scenu i onda odjednom baaam netko iskoci. ugl.sve vec vidjeno. losa kopija blair witcha
a sto se tice filma, srednja zalost. losa produkcija, naivni dokazi (ono hitchkok wannabe, sto ne vidis, toga se bojis), dosta scena koje su strasljive samo u audio smislu, ono stisaju scenu i onda odjednom baaam netko iskoci. ugl.sve vec vidjeno. losa kopija blair witcha
- Josef K
Dugo se nisam ovak dobro nasmijo na neki horor. Bolja komedija od mamurluka definitivno
Neznam kolku inteligenciju moraš imat da povjeruješ da su te snimke prave?
Ispod dna dna 0/10
Neznam kolku inteligenciju moraš imat da povjeruješ da su te snimke prave?
SpoilerShow
Onaj kraj je najbolji kad pišu kak nitko nije htio sudjelovat u filmu od ljudi koji su to doživjeli ali je onaj lik pristao prevesti onaj neki kakti alien jezik 
- HorrorHR
- Site Admin
- sikeone
potpuno osrednje ostvarenje sa pokojom ok scenom. Ovo bi vjerovatno bio hitčina prije petnaestak godina u vrijeme popularnosti x-filesa a sada je već zamorno i dosadno
J...š film u kojem nema tuče
- boyko
zadovoljan sam filmom.
priča,gluma,atmosfera, sve odlično
priča,gluma,atmosfera, sve odlično
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- horkolerbus
lepo na pocetku filma kaze ko hoce da veruje nek veruje ko ne nikom nista,ja necu iznositi moje misljenje sem sto sam se i ja dosta bavio prastarim jezicima,u filmu ima jedna stvar koja me jako potresla na koju sam kasnije bacio oko svuda po enciklopedijima po jezicima,maja starih grka itd. i ispada jedna ogromna istina,sto se tice video snimaka verovatno je montaza,ali ako je ideja svaka im cast pa po prvi put su prikazani u drugom svetlu a ne sa velikom glavom i ocima ...
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz