Outpost II: Black Sun (2010)
- A$H
- elrania
- A$H
ili su jedno ili drugo..u ovom slucaju su u pitanju duhovi..i imaju sve karakteristine istih..cak i u filmu kazu na par mjesta da su duhovi..znaci..tko je gledao film ne znam po cemu bi zakljucio drugo..ponasaju se tako i jos je receno sto su vise puta..tak da je to to..ali dobro..neki na forumu ionako ima problema sa time sto jesu, a sto nisu zombiji..sjetimo se rasprave o 28 dana kasnije..lol..
ne mislim sad tu nekome kvocat radi toga..samo kazem ono sto je ocito..i ukazujem na pogresno shvacanje istih kod nekih ljudi..
ne mislim sad tu nekome kvocat radi toga..samo kazem ono sto je ocito..i ukazujem na pogresno shvacanje istih kod nekih ljudi..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
GreenHornet
- kraykulla
- HorrorHR
- Site Admin
Steve Barker will again be directing and has again co-wrote the script with Rae Brunton. I'm really not excited, but here it is:
The year is 1945, the closing stages of WW2, and a German scientist by the name of Klausener is working on a frightening new technology the power to create an immortal Nazi army.
Flash forward to present day, and a Nato task force is hurriedly deployed to Eastern Europe, where a sinister enemy appears to be mercilessly killing everything in its path. But this is no ordinary foe.
Only Helena, a gutsy investigator on the trail of notorious war-criminal Klausener, accepts the reality of what they are facing a battalion of Nazi Storm-Troopers, a veritable zombie army on the march.
- kraykulla
Re: Outpost II: Black Sun (2010)
majku mu,kako sam nestrpljiv,jedva čekam da ovo izađe,jako bi volio vidjeti,prvi dio mi je bio odličan.
-
Ghrall
Re:
http://www.imdb.com/title/tt0085780/kraykulla wrote:i ja imam feeling da će biti više.samo da ne zasmrade sa dvojkom.jedinica je bila odlična,i inače volim te vojničke horrore tipa dog soldiers,deathwatch,bunker,outpost,jel ima neko još neki za preporučiti pogotovo ako je iz prvog ili drugog svjetskog rata?
-
jeba
Kad će fuckin' dvojka izać, jel se zna neki release date?
- A$H
za sad samo pocetak 2010...znaci mogao bi ubrzo ispast..jeba wrote:Kad će fuckin' dvojka izać, jel se zna neki release date?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
jeba
nadam se da će uskoro, jedinica mi je bila jako dobraA$H wrote:za sad samo pocetak 2010...znaci mogao bi ubrzo ispast..jeba wrote:Kad će fuckin' dvojka izać, jel se zna neki release date?
- kraykulla
Re: Re:
tražio sam već to ali nema baš dobre torrente ili nisam vidio dobro.Ghrall wrote:http://www.imdb.com/title/tt0085780/kraykulla wrote:i ja imam feeling da će biti više.samo da ne zasmrade sa dvojkom.jedinica je bila odlična,i inače volim te vojničke horrore tipa dog soldiers,deathwatch,bunker,outpost,jel ima neko još neki za preporučiti pogotovo ako je iz prvog ili drugog svjetskog rata?