Vacancy 2: The First Cut (2009)
-
Wheel Smith
-
Amstar
Prvi je imao ako ništa drugo onda dobru akustiku, ona lupanja po vratima i šalufama su me izluđivala, te bjegovi iz sobe, pa nazad... baš je bio nekako klaustrofobičan... u drugome je već sam početak naivan, kad sklope deal - dalje nisam imao snage da gledam. Nadam se da će Srpski film otići korak dalje po pitanju snimanja snuffa kao teme, ovo mi je sve nekako mlako. Ako već obrađuješ takvu temu, onda je obradi kako spada.
Inače je li ima koji dobar film o snimanju snuffa, a da nije 8mm, Mute Witness, Hardcore ili Brave! Prijedlozi? Sugestije?
Inače je li ima koji dobar film o snimanju snuffa, a da nije 8mm, Mute Witness, Hardcore ili Brave! Prijedlozi? Sugestije?
- Studeni
-
Amstar
E da, Tesis je stvarno super film... Dobar je i Peeping Tom ak se ubraja u ovu kategoriju, a i u Videodromu ima spominjanja snuff egzibicije. Ipak čekam Srpski film!Studeni wrote:Meni je "Tesis" okej...Amstar wrote: Inače je li ima koji dobar film o snimanju snuffa, a da nije 8mm, Mute Witness, Hardcore ili Brave! Prijedlozi? Sugestije?
- kraykulla
Re: Vacancy 2: The First Cut (2009)
ma meni snuff tematike filmovi uopće ne leže.prvi vacancy mi nije bio baš nešto posebno,
a drugi pogotovo.ajde u prvom je bar kate beckinsale a ona meni
a drugi pogotovo.ajde u prvom je bar kate beckinsale a ona meni