Cloverfield (2008)
- Freddy
- Dragonrage
- Dragonrage
- A$H
isto sam i ja pomislio..Dragonrage wrote:Možda...ali opet, ovisi i o tome na koji načen je kip ostao bez glave hehedr mladjo wrote:ako je toliko velik onda od kipa slobode ne bio ništa ostalo..![]()
Inače ne znam za vas, ali meni to liči na nekog mutiranog kita
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Freddy
- Dragonrage
- dodo
- Dragonrage
Upravo tako...samo šta ja kao i vjerujem mnogi puno očekujemo od ovoga filma...dodo wrote:ljudi neki put griješe.možda ja, možda ti, vidječemo kad izađe i kad ga pogledamoDragonrage wrote:Ne znam baš...meni se ni najmanje za sad ne čini kao takva vrsta filma...daleko od togadodo wrote:eto meni se film čini ko da češ ga jedanput pogledat i to je to, onako holivudski tipično.
- dodo
Šta stvarno misliš da ćeš taj film moći pogledati više puta, ja iskreno nisam siguran u to. Jedanput da, sigurno će biti fora ali više puta hmmDragonrage wrote:Upravo tako...samo šta ja kao i vjerujem mnogi puno očekujemo od ovoga filma...dodo wrote:ljudi neki put griješe.možda ja, možda ti, vidječemo kad izađe i kad ga pogledamoDragonrage wrote: Ne znam baš...meni se ni najmanje za sad ne čini kao takva vrsta filma...daleko od toga
- Dragonrage
Svakako...ovo mi se po traileru čini kao jedna od rijetkih novijih monster filmova koji je zaista i strašan...prvi teaser mi je bio totalno scarry, a to je danas u hororim,a općenito rijetkost...dodo wrote:Šta stvarno misliš da ćeš taj film moći pogledati više puta, ja iskreno nisam siguran u to. Jedanput da, sigurno će biti fora ali više puta hmmDragonrage wrote:Upravo tako...samo šta ja kao i vjerujem mnogi puno očekujemo od ovoga filma...dodo wrote: ljudi neki put griješe.možda ja, možda ti, vidječemo kad izađe i kad ga pogledamo
- dodo
Podržavam tvoje mišljenje, ali ja sam skeptik prema tom filmu.Ako film bude loš, ti ćeš biti razočeran a meni će biti svejedno, a ako bude dobar ,bit ćeš presretan a ja još više, jer nisam očekivao ništa od njega.Dragonrage wrote:Svakako...ovo mi se po traileru čini kao jedna od rijetkih novijih monster filmova koji je zaista i strašan...prvi teaser mi je bio totalno scarry, a to je danas u hororim,a općenito rijetkost...dodo wrote:Šta stvarno misliš da ćeš taj film moći pogledati više puta, ja iskreno nisam siguran u to. Jedanput da, sigurno će biti fora ali više puta hmmDragonrage wrote: Upravo tako...samo šta ja kao i vjerujem mnogi puno očekujemo od ovoga filma...