moram reć da mi je glazba prejebena, i samo zbog nje je ocjena cca 4/10.
Resident Evil: Afterlife (2010)
- metallicat
Re: Resident Evil: Afterlife (2010)
SpoilerShow
za onog velikog zombija, mada sam htjela više o njemu saznat 
moram reć da mi je glazba prejebena, i samo zbog nje je ocjena cca 4/10.

-
marko20vg
meni je fascinantno kako pljujete po Reziju a obožavate Piranhu3D koja je žešće smeće.
- Scarface
Ajde otpleši dalje.marko20vg wrote:meni je fascinantno kako pljujete po Reziju a obožavate Piranhu3D koja je žešće smeće.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Nakon silnih loših komentara sam ipak odlučio ne pogledati ovo u kinu već doma kada dođe neki dvdrip.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- remike2
Nisam ni neki fan serijala tako da svakako preskačem ovaj film.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Jane Doe
Gledala i ovak; sa žaljenjem moram priznat da je najlošiji do sada. Počne fino, onda upadne jedna glupost koju uopće ne razjasne ni dalje u filmu, nego je na nama da pretpostavimo što je to sad bilo i na koju foru, da ne spoilam sad tu. Onda se malko uspori radnja, da ne rečem razvuče, pa opet bude fora i kraj i zadnji bos su za niš, znam da je taj tip takav u igrici, ali ono, dajte, dajte nam nešto, bos u trojci je prezakon u usporedbi na ovog tipa sa sunčanima koji je ukočeniji od Segala
a sami kraj brutalno nagovješta peticu
A niš, budm gledala kad dođe dvd rip, moža mi popravi dojmove
al za axmana dva palca gore

a sami kraj brutalno nagovješta peticu
A niš, budm gledala kad dođe dvd rip, moža mi popravi dojmove
al za axmana dva palca gore

- DeadFish
Priča nikakva, ubačeni las plagas is Igara RE4 i RE5 bez objašnjenja, glumac koji neopisivo NIJE chris redfield http://realtalkgaming.com/wp-content/up ... racter.jpg
Wesker koji je u filmu na par minuta čine ovo daleko najgorim RE filmom ikad, 1nica mi i dalje jedini kolko tolko dobar, a ovaj film dajem ljudima da vide kolko je loš
total fail
Wesker koji je u filmu na par minuta čine ovo daleko najgorim RE filmom ikad, 1nica mi i dalje jedini kolko tolko dobar, a ovaj film dajem ljudima da vide kolko je loš
total fail
-
Retta
...WTF?? Kopija Matrixa, udavili su brate sa slow motionom, brijem da bi film bio dobrih pola sata kraći da nema tih sranja, a iovako ionako je kratak. Axeman je ispao iz Silent Hilla, nema ničega originanoga u filmu, a zombija još manje
Šteta... Iako je Milla nenadjebiva, kad narastem želim i ja tako baratati shotgunima 
give me slack or give me food or kill me
-
Wheel Smith
najbolje je igricu stavit i bit dio atmosfere - prvi resident evil mi je bio dobar ostali onako....... cekat cu da izađe
:supz: :supz:
- Andrej
Da se ne zove Resident Evil, još bi i razumeo film.
We're all mad here...
- Bub
Ja ga isto sinoć pogledao i nemam komentara.Andrej wrote:Da se ne zove Resident Evil, još bi i razumeo film.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DEXTER
najbolji RE film dosad
btw, gledao sam ga jos prije u zg movieplexu i mogu rec da bolji 3D nisam vidio (scena sa sjekirom ftw!!) ..steta sto cinestar ima samo obicnu 2D verziju inace bi se opet islo gledat
btw, gledao sam ga jos prije u zg movieplexu i mogu rec da bolji 3D nisam vidio (scena sa sjekirom ftw!!) ..steta sto cinestar ima samo obicnu 2D verziju inace bi se opet islo gledat
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- Scarface
Ajde Dexter u kurac.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DEXTER
Scarface wrote:Ajde Dexter u kurac.![]()
whyyy??
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
- Scarface
Pa koji kurac? Ono, stvarno?