Terrifier 3 (2024) - došao je na red i ovaj brutalni slasher splatter. Kao i u drugom nastavku, Art nastavlja divljati zajedno sa jednom suputnicom, a s druge strane pratimo Siennu i njezin oporavak nakon što se borila s Artom u drugom dijelu. Film je krvav kao i drugi, ubojstva su brutalna i uznemirujuća. Tijekom filma sam razmišljao kako bi bilo idealno za 4. nastavak da Art ubija sa spravama za mučenje iz srednjeg vijeka kad ono pred kraj filma ubije s onom metodom štakora što se radilo u srednjem vijeku, samo je on to modernizirao. Baš sick. Treba i pohvalit atmosferu, baš ima neki 80-e vibe. Gluma je malo štekala kod sporednih likova, ali ovi glavni top. Sviđa mi se i što je film proširio mitologiju i tu imamo sad jednu velike priču koja se širi dobro protiv zla, tu sigurno dolazimo i do pakla. Još ne znamo sve točno što je Art, ali očito neka vrsta demona. Sienna mora naći Gabi i jedva čekam vidjeti gdje će sve ići u četvrtom nastavku. Bolji mi je od drugog nastavka taman radi te božićne atmosfere. 7/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"