slažem se s ryderom , kraj je bas predvidljivJohn_Ryder wrote:ništa posebno,zanimljiv zadnjih 40 minuta,ako već ciljaju na torture,treba to malo brutalnije,kraj bezvezan i predvidljiv,5.5/10
Would You Rather (2012)
-
Wheel Smith
Re: Would You Rather (2012)
:supz: :supz:
- boyko
jebeno djelce!
slažem se za kraj da je predvidljiv, al ostatak filma mi je tolko dobar da sam taj kraj lako prožvakal.
ko voli psihološke torture, svakak preporučujem
slažem se za kraj da je predvidljiv, al ostatak filma mi je tolko dobar da sam taj kraj lako prožvakal.
ko voli psihološke torture, svakak preporučujem
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- blindgod
neloš film ali moglo je ovo i bolje. previše je predvidljiv. Combs - odlična uloga! Ima par okej scena mučenja.
pogledati jednom, zabaviti se, i brzo zaboraviti
SpoilerShow
ono s okom mi je više postalo izlizano, svaki drugi torture film ima sličnu scenu, da ne govorimo o Japancima
- Asfodel
Od mene preporuka
..čega sve ima ovo ispada više nego solidno. Ideja je divna, ali realizacija mi nije možda tip top. Meni bi više pasalo da nema teatralnosti (Combsove) i općenito te neke neopterećenosti, nego da je hladno, ozbiljno i tako na taj đir napravljeno. No, ajd
..čega sve ima ovo ispada više nego solidno. Ideja je divna, ali realizacija mi nije možda tip top. Meni bi više pasalo da nema teatralnosti (Combsove) i općenito te neke neopterećenosti, nego da je hladno, ozbiljno i tako na taj đir napravljeno. No, ajd
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Inferno
Zbog glumačke postave sam imao malo prevelika očekivanja od ovoga. Radnja mi je nažalost bila previše predvidljiva, ali zbog dosta akcijskih scena film je dobio na dinamičnosti, pa se ne mogu požaliti da je dosadan. Najveće razočaranje mi je bilo u bezidejnosti "zadataka" i njihovih kazna. Totalni klišeji, kao da je o njima odlučivala osoba koja je životu pogledala možda dva horora. Likovi nisu nešto preposebno okarkterizirani, stoga niti pamtljivi. Uglavnom ako tražite nešto da ubijete dosadu i možete preživiti dosta klišeja, ovo je prava roba za vas.
6/10
6/10