sad, samo me zanima vaše mišljenje zašto je to tako
veselim se daljnjoj raspravi
dobro, možemo ubacit europu. ima par španjolskih, neke talijanske i to e to.ali francuzi en premier lieuGhostface wrote:Pa i nije baš tako (mislin na naslov), pogotovo ne bi ograničija to na samu Francusku, Europu možda da, ali samo Francusku ne.
S obzirom da kužin na šta ciljaš, pa stvar je prvenstveno u ili originalnim idejama ili originalnom izvođenju reciklaža, rušenju nekih tabua, odbacivanju cenzure i bijegu od ljigavih stereotipova. Dodaj tome specifičnu mračnu atmosferu koja je njihov trademark i mislin da je to odgovor. Sve se opet svede na jednostavno osvježenje koje te obuzme gledajući nešto šta nije hollywodski crap.
u potpunostiremike2 wrote:Baš to, pravo i ugodno osvježenje u odnosu na većinu Hollywoodskog smeća kojeg viđamo već godinama, sviđa mi se njihov pristup horror žanru, originalnost, posebnost, jednostavno imaju to nešto u sebi što ih uzdiže, tu neku kvalitetu, kreativnost i energiju i to se vidi kod njih. Vidi se da vole horror žanr, da ga razumiju te da mogu svašta kvalitetnog predstaviti i uraditi.
natjeraj se, po mome mišljenju neće ti biti žaoDrugsBunny wrote:Jedino što sam od njih gledao novije je La Horde, koji je bio stvarno dobar.
Moram se natjerati da pogledam i ostale hitove, ali po svemu sudeći ide im to, inače ih ne bi tako štancali.
Ghostface wrote:Pa i nije baš tako (mislin na naslov), pogotovo ne bi ograničija to na samu Francusku, Europu možda da, ali samo Francusku ne.
S obzirom da kužin na šta ciljaš, pa stvar je prvenstveno u ili originalnim idejama ili originalnom izvođenju reciklaža, rušenju nekih tabua, odbacivanju cenzure i bijegu od ljigavih stereotipova. Dodaj tome specifičnu mračnu atmosferu koja je njihov trademark i mislin da je to odgovor. Sve se opet svede na jednostavno osvježenje koje te obuzme gledajući nešto šta nije hollywodski crap.