Koji tip ubice u slasher filmu vas plasi?
-
†Something Wicked†
Koji tip ubice u slasher filmu vas plasi?
Bash sam razmisljao o ovoj temi...
Mene najvise plase klovnovi (klauni) ... Ne volim ih u pravom zivotu i mislim da su dosta jezivi na filmu. Nikad ne znas ko je ispod maske, Takodje su mi jezivi posto se stalno smeju a nikad ne znas iz kog razloga se smeje - hoce li te povrediti ili nasmejati?
Moja preporuka za Clownbloodshed su: Clownhouse, Clown at midnight i Funhouse.
nekako mi nisu zastrasujuci oni natprirodni slasheri poput Jasona. Klovnovi i ovi normalni ljudi su mi nekako puno strasniji posto ustvari i jesu ono sto i mi - ljudi, tako da deluju dosta realnije.
Jeste da nisam ljubitelj Scream serijala, ali mislim da je prvi stvarno napravio revoluciju: 1. Ima dva manijaka 2. Obe ubice su inteligente za razliku od slashera iz '80
Mene najvise plase klovnovi (klauni) ... Ne volim ih u pravom zivotu i mislim da su dosta jezivi na filmu. Nikad ne znas ko je ispod maske, Takodje su mi jezivi posto se stalno smeju a nikad ne znas iz kog razloga se smeje - hoce li te povrediti ili nasmejati?
Moja preporuka za Clownbloodshed su: Clownhouse, Clown at midnight i Funhouse.
nekako mi nisu zastrasujuci oni natprirodni slasheri poput Jasona. Klovnovi i ovi normalni ljudi su mi nekako puno strasniji posto ustvari i jesu ono sto i mi - ljudi, tako da deluju dosta realnije.
Jeste da nisam ljubitelj Scream serijala, ali mislim da je prvi stvarno napravio revoluciju: 1. Ima dva manijaka 2. Obe ubice su inteligente za razliku od slashera iz '80
-
filmofil
pa gledat ću to ovako...najmanje bi volio da me proganja tip ubojice kao michael myers jer je uvijek blizu gdje god pobjegneš...a najmanje mi paše tip ubojice kao jason jer nebi imao nikakve šanse da se spasim ako me taj počne naganjat, vjerojatno bi umro samo od šoka da ga vidim negdje...
This is the Zodiac speaking.
- bakero
uglavnom oni kojima je faca izobličena i ružna, neki degenerici (wrong turn, hills have eyes...)Unreal wrote:Onaj klaun iz IT mi je jeziv i Michael ima svojih trenutaka,ali ako bi zbilja postojala takvi psihopati najviše bi se boja Freddya i Jason jer su ipak oni najači među njima
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- elrania
- Boby
-
GreenHornet
- Asfodel
- Scarface
Tip poput Ghostfacea, jer je realan, dakle ponaša se ljudski i samim tim je strašniji, i manijakalan je. Michael mi je također strašan zbog maske.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Freddy
klaun...ali sada više ne...neznam koji bi me sada uspio preplašit...ne bi mi bilo svejedno da se nađem u okršaju sa Myersom ili Jasonom
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- majstoro
-
John_Ryder
- Boby