Koji je to film?
-
Metalcamp
- DrugsBunny
Re: Koji je to film?
Isto se ne sjećam puno detalja oko ovog filma, ali radnja ide otprilike ovako:
u budućnosti ratuju humani i alienska rasa, ali igrom slučaja se 2 letjelice sa različitih strana, usred sukoba, sruše na jedan planet.
Tada se alien i human upoznaju i sprijatelje, ima scena gdje lik aliena uči engleski i na kraju uspije.
Na kraju taj alien nekako zatrudni i rodi dijete pa human eventualno spašava to dijete od drugih zlih humana.
Da.
u budućnosti ratuju humani i alienska rasa, ali igrom slučaja se 2 letjelice sa različitih strana, usred sukoba, sruše na jedan planet.
Tada se alien i human upoznaju i sprijatelje, ima scena gdje lik aliena uči engleski i na kraju uspije.
Na kraju taj alien nekako zatrudni i rodi dijete pa human eventualno spašava to dijete od drugih zlih humana.
Da.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- A$H
http://www.imdb.com/title/tt0089092/DrugsBunny wrote:Isto se ne sjećam puno detalja oko ovog filma, ali radnja ide otprilike ovako:
Da.
odlican film..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- DrugsBunny
Zahvaljujem.
Sjećam se da je bio kulan dok sam bio klinac, ponovno ga moram pogledat.
Sjećam se da je bio kulan dok sam bio klinac, ponovno ga moram pogledat.
...I wrapped our love in all this foil,
- chatterer
nisam znao gdje bih napisao
ali preporučite mi neki film ala Cast Away
- gogoCK
Plava laguna 1 i 2-Cast Away sa cicamachatterer wrote:nisam znao gdje bih napisao
- john_constantine
postapokalipstični akcijski western... Ne znam koje godište, ali vjerojatno 80 ili 90 - te... Lovac na glave koji spašava neku curu i bori se protiv onog negativca. Sjećam se da je film doslovce kopirao scene iz Face off, ono kada se njih dvojica stanu ispred ogledala i pucaju kroz ogledalo...
Michel puši karu.
-
dejoo
Evo zanima me jedan film.Film je iz 2007/2008 godine.Ne znam puno ali trailer pocinje sa:what if..
U slobodnom prijevodu njegov naslov znaci kao da su bili u zabludi.Nesto kao notknowing ili nesto tako.Scena iz filma je kad vise ljudi poredani jedan iza drugog u nekim bijelim kutama stoje u nekoj bolnici ili ispred bolnice..eto ako netko zna..
U slobodnom prijevodu njegov naslov znaci kao da su bili u zabludi.Nesto kao notknowing ili nesto tako.Scena iz filma je kad vise ljudi poredani jedan iza drugog u nekim bijelim kutama stoje u nekoj bolnici ili ispred bolnice..eto ako netko zna..
- john_constantine
Kako se zove u originalu onaj film "ne iskapčaj" gdje bračni par završi u televiziji preko onog satelita? Ona parodija na wayne world, ona crtana verzija kada ih kao miševe naganja mačak ili ples...
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:Kako se zove u originalu onaj film "ne iskapčaj" gdje bračni par završi u televiziji preko onog satelita? Ona parodija na wayne world, ona crtana verzija kada ih kao miševe naganja mačak ili ples...
http://www.imdb.com/title/tt0105466/
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
-
Ninja
Pozdrav svima na forumu, evo da i ja pocnem postat nakon dugog lurkanja. 
Trazim 2 filma.
Dd detalja prvog se sjecam da hidroavionom slete na Uskrsnje otoke(vide se glave) i onda nekakve kamene ploce premjestaju i pocne veliki potres.
Drugi film zavrsava ovako, tip trci po tropskom otoku po noci i oluji i mislim da ima nekakav zlatni kriz. Onda ne nesto desi, nemam pojma sto, i zavrsna scena je kako kroz obojani prozor u obliku kriza isijava svijetlo. Moguce je da je film crno bijeli.
Trazim 2 filma.
Dd detalja prvog se sjecam da hidroavionom slete na Uskrsnje otoke(vide se glave) i onda nekakve kamene ploce premjestaju i pocne veliki potres.
Drugi film zavrsava ovako, tip trci po tropskom otoku po noci i oluji i mislim da ima nekakav zlatni kriz. Onda ne nesto desi, nemam pojma sto, i zavrsna scena je kako kroz obojani prozor u obliku kriza isijava svijetlo. Moguce je da je film crno bijeli.
- Wendigo
ovo je prvi film: http://www.imdb.com/title/tt0091964/plotsummaryNinja wrote:Pozdrav svima na forumu, evo da i ja pocnem postat nakon dugog lurkanja.
Trazim 2 filma.
- chatterer
gogoCK wrote:Plava laguna 1 i 2-Cast Away sa cicamachatterer wrote:nisam znao gdje bih napisao
znao sam da će se odmah laguna spomenuti, zar nema nijedan drugi film osim ta dva?
Walkabout je nešto slično ali nije to to