Koji ste horror zadnji gledali?
- remike2
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Urban Legends (1998.) - dosta dobar slasher, daleko bolji od svojih nastavaka, nije mi savršen kao I Know What You Did Last Summer i Scream, ali i dalje je dosta dobar film i jak predstavnik slasher žanra 90-tih, 8/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Jandra
28 days later
Wtf??? Ovo svi hvale? Počeo sam gledat film sa velikim očekivanjima, pošto sam svugdje pročitao samo odlične kritike, ali kako je film odmicao... užas. Nisam ga čak ni do kraja odgledao, jednostavno nisam mogao. Valjda me umor svladao. Pa u tom filmu se ništa ne događa
Ne znam, dal da se natjeram da ga pogledam do kraja, vidjet ću.
Wtf??? Ovo svi hvale? Počeo sam gledat film sa velikim očekivanjima, pošto sam svugdje pročitao samo odlične kritike, ali kako je film odmicao... užas. Nisam ga čak ni do kraja odgledao, jednostavno nisam mogao. Valjda me umor svladao. Pa u tom filmu se ništa ne događa

- DrugsBunny
Nisam, čitao sam neke starije postoveDragonrage wrote:Brijem da si ti jedan od rijetkih sa ovog foruma koijemu je ovo lošeDrugsBunny wrote:Deep Rising (1998) - 3/10.. koje smeće od filma. Može tko preporučit film sa sličnom tematikom, ali dakako bolji?

Ja ga ne hvalim i napiso sam, recimo, negativnu recenziju o njemu.Jandra wrote:28 days later
Wtf??? Ovo svi hvale? Počeo sam gledat film sa velikim očekivanjima, pošto sam svugdje pročitao samo odlične kritike, ali kako je film odmicao... užas. Nisam ga čak ni do kraja odgledao, jednostavno nisam mogao. Valjda me umor svladao. Pa u tom filmu se ništa ne događaNe znam, dal da se natjeram da ga pogledam do kraja, vidjet ću.
Nastavak je puno bolji.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
Danas ću gledat Godsend na hrt1
-
U potpunosti se slazem s ovim,film je blago receno ocaj,traje predugo,na pola prekinuh gledanje!Jandra wrote:28 days later
Wtf??? Ovo svi hvale? Počeo sam gledat film sa velikim očekivanjima, pošto sam svugdje pročitao samo odlične kritike, ali kako je film odmicao... užas. Nisam ga čak ni do kraja odgledao, jednostavno nisam mogao. Valjda me umor svladao. Pa u tom filmu se ništa ne događaNe znam, dal da se natjeram da ga pogledam do kraja, vidjet ću.
- elrania
28 days later... (2002) - 3. gledanje i bilo super. znam da sam bila nezadovoljna filmom nakon 1. gledanja, al sad se sve posložilo. - 8/10
i pred koja 2-3 tj (opet) dagon (2001) - 9/10
i pred koja 2-3 tj (opet) dagon (2001) - 9/10
- Asfodel
Tako jeDrugsBunny wrote:Nisam, čitao sam neke starije postoveDragonrage wrote:Brijem da si ti jedan od rijetkih sa ovog foruma koijemu je ovo lošeDrugsBunny wrote:Deep Rising (1998) - 3/10.. koje smeće od filma. Može tko preporučit film sa sličnom tematikom, ali dakako bolji?
Ja ga ne hvalim i napiso sam, recimo, negativnu recenziju o njemu.Jandra wrote:28 days later
Nastavak je puno bolji.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- remike2
Friday The 13th Part 2 (1981.) - odličan nastavak, meni čak malkoc i draži od originala, ali je svakako jednako dobar i kvalitetan kao original, možda mi je čak i najdraži nastavak u cijelom serijalu, 10/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- elrania
uf, meni je taj original takva dosada. oni neki kasniji su puno bolji, među kojima mi je jason lives možda najtaman.remike2 wrote:Friday The 13th Part 2 (1981.) - odličan nastavak, meni čak malkoc i draži od originala, ali je svakako jednako dobar i kvalitetan kao original, možda mi je čak i najdraži nastavak u cijelom serijalu, 10/10.
- remike2
Meni dvojka, i eventualno četvorka se daju mjeriti sa jedinicom te su to jedini nastavci koji su za mene čista desetka, u ostalima mi nešto jednostavno fali, negdje više, a negdje manje naravno, a da ne pričam da se serijal jednostavno usosao sa sedmicom i ostalim nastavcima nakon toga, no i dalje mi je bez ikakvih problema veoma drag, zabavan i u konačnici najdražih horror serijal svih vremena!
- Wendigo
i ja imam dost slično mišljenje.remike2 wrote:Meni dvojka, i eventualno četvorka se daju mjeriti sa jedinicom te su to jedini nastavci koji su za mene čista desetka, u ostalima mi nešto jednostavno fali, negdje više, a negdje manje naravno, a da ne pričam da se serijal jednostavno usosao sa sedmicom i ostalim nastavcima nakon toga, no i dalje mi je bez ikakvih problema veoma drag, zabavan i u konačnici najdražih horror serijal svih vremena!
- bluedreamer
meni osobno jedan od najboljih "zombie" filmova, hebi ga ima elemenata drame šta meni recimo odgovara, a s obzirom na godinu kad je snimljen možemo čak govorit i o originalnosti i inventivnosti jer je nakon njega snimljeno more takvih filmova i uglavnom su loši...Jandra wrote:28 days later
i.... jesi li ga pogledao do kraja?

- elrania
ovo mu je svakako jedan od aduta, a i ta sporost koja samo pridonosi ozbiljnosti i surovosti događaja.bluedreamer wrote:hebi ga ima elemenata drame šta meni recimo odgovara
drugi dio mi je osobno bio uzbudljiviji, al kad sam oba filma pogledala 2x, prvi ga svakako vodi što se tiče pozitivnih dojmova.
- Jandra
Jednoga dana možda čak i u ranijoj budućnostibluedreamer wrote:meni osobno jedan od najboljih "zombie" filmova, hebi ga ima elemenata drame šta meni recimo odgovara, a s obzirom na godinu kad je snimljen možemo čak govorit i o originalnosti i inventivnosti jer je nakon njega snimljeno more takvih filmova i uglavnom su loši...Jandra wrote:28 days later
i.... jesi li ga pogledao do kraja?

- remike2
Friday The 13th Part 3 (1982.) - legendarni nastavak, super film, slabiji mi je malo od prva dva, no i dalje je dobar i kvalitetan film, 8/10.