The Being (1983)
Koje

onda jednostavno nisi tip za francuskeSammy wrote:À l'intérieur (2007) - e kako je ovo bilo loše, gomila gluposti, uopce nisam osjetio napetost, atmosfera li-la, aj barem je makljaža odlična..sve u svemu francuski horrorci me nece jos dugo vidjeti, nakon ovog i Martyrsa cu dvaput razmisliti prije nego sto upalim La Horde.. - 5/10
izgleda da neshvacam taj francuski touch kojim su svi oduševljenimetallicat wrote:onda jednostavno nisi tip za francuskeSammy wrote:À l'intérieur (2007) - e kako je ovo bilo loše, gomila gluposti, uopce nisam osjetio napetost, atmosfera li-la, aj barem je makljaža odlična..sve u svemu francuski horrorci me nece jos dugo vidjeti, nakon ovog i Martyrsa cu dvaput razmisliti prije nego sto upalim La Horde.. - 5/10meni la horde nije baš dobar. par ok scena ali to je sve.
Ja volim Francuze, al ti su mi bili iznimka. Tak da ne zaključuj tak brzopletoSammy wrote:izgleda da neshvacam taj francuski touch kojim su svi oduševljenimetallicat wrote:onda jednostavno nisi tip za francuskeSammy wrote:À l'intérieur (2007) - e kako je ovo bilo loše, gomila gluposti, uopce nisam osjetio napetost, atmosfera li-la, aj barem je makljaža odlična..sve u svemu francuski horrorci me nece jos dugo vidjeti, nakon ovog i Martyrsa cu dvaput razmisliti prije nego sto upalim La Horde.. - 5/10meni la horde nije baš dobar. par ok scena ali to je sve.
![]()
La Horde cu pogledati jednom prilikom, ali ne uskoro..
http://www.imdb.com/title/tt0115109/DrugsBunny wrote:Deep Rising (1998) - 3/10.. koje smeće od filma. Može tko preporučit film sa sličnom tematikom, ali dakako bolji?
Brijem da si ti jedan od rijetkih sa ovog foruma koijemu je ovo lošeDrugsBunny wrote:Deep Rising (1998) - 3/10.. koje smeće od filma. Može tko preporučit film sa sličnom tematikom, ali dakako bolji?