Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
it 3/5
fora priča, pogotovo dio kad su klinci, ima neki 'stand by me' štih, al klaun i cijeli taj it fenomen mi je malo bezveze...ustvari mi je kraj zasrao film totalno
fora priča, pogotovo dio kad su klinci, ima neki 'stand by me' štih, al klaun i cijeli taj it fenomen mi je malo bezveze...ustvari mi je kraj zasrao film totalno
This is the Zodiac speaking.
- bluedreamer
reče čovjek kojemu je klaun na avatarufilmophil wrote:it 3/5

šalim se malo, i meni je bezveze taj strah od od klauna...
- remike2
Friday The 13th (1980.) - klasik žanra, jedan od najboljih slashera svih vremena, po ko zna koji put gledam i uživam, 10/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- A$H
Evil Dead 2 -
Army Of Darkness -

Army Of Darkness -

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
hehe, taj avatar nema neko posebno značenje, uzeo sam ga jer mi kul izgleda...al dobro primjećenobluedreamer wrote:reče čovjek kojemu je klaun na avataru![]()
![]()
![]()
![]()
šalim se malo, i meni je bezveze taj strah od od klauna...

- john_constantine
True blood - vrhunska, fantastična, maštovita, zabavna serija prepuna dobrih fora, odličnih likova i glume, humora, neočekivane količine krvi i brutalnosti, povremenih sapunastih elemenata, odličnog humora i napete radnje sve do kraja prve sezone. Pitanja su odgovorena, ali ipak zadnji nastavak pri kraj ostavlja dosta novih pitanja zbog čega sam još više zainteresiran za seriju. Vampiricu uvijek cool.
5/5

SpoilerShow
Šteta Amy. Baš me interesirao taj lik, mislio sam da će obraditi više o njezinoj prošlosti i slično...
Michel puši karu.
-
- Wendigo
night of the living dead (1990)
3,5/5 - dostojan remake.
3,5/5 - dostojan remake.
- john_constantine
Toxic avenger 2 - totalno debilno ludilo s stvarno prelošom glumom. A tek ekipa razbijača na početku filma od muškobanjaste ženske do crnog patulja kojega pretvori u košarkašku loptu i zakuca ga kroz obruč. A tek kuhanje japanca u bazenu poput juhe.
Brutala, iako pomalo slabije od originala s dosta dobrih fora i tipičnim Troma ludosti kao surfanje do Japana ili prikaz japana, s još lošijom antiglumom. 3/5

Michel puši karu.
- DrugsBunny
Audition - 8/10... još jedan zanimljivo bizaran film Takashiea Miikea.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- dr_gonzo
- remike2
Exorcist II: The Heretic (1977.) - dosta slabiji od originala, ima premalo jezivih scena, fali mu originalna glazba, iako je Morricone napravio solidan posao, bolja je daleko ipak glazba u originalu, također radnja je dosta zamršena te je scenarij dosta blesav i besmislen, završnica je super, gluma je odlična (naročito opet Linde Blair), u konačnici 6.5/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
Wolfman: srednja žalost koja je mogla i bolje ispast , amosfera dobra kao i sfx efekti ostalo vodenica ,hopkins je mogao i bolje glumit
ocijena 3.2/10

ocijena 3.2/10
..."We all go a little mad sometimes"...
-
versus 4/5
čudno da nema svoju temu, jedan od boljih filmova iz azije, il bar jedan od najzabavnijih...cijeli film je ustvari sakaćenje u šumi onoj, a kraj i borba katanama vrhunac svega...najjači likovi su mi ona 2 u autu, jedan kao majstor svega i svačega, a drugi njegov bodyguard
umirao sam na njihove scene
čudno da nema svoju temu, jedan od boljih filmova iz azije, il bar jedan od najzabavnijih...cijeli film je ustvari sakaćenje u šumi onoj, a kraj i borba katanama vrhunac svega...najjači likovi su mi ona 2 u autu, jedan kao majstor svega i svačega, a drugi njegov bodyguard

- DrugsBunny
Taj film mi stoji na kompu već neko vrijeme.filmophil wrote:versus 4/5
čudno da nema svoju temu, jedan od boljih filmova iz azije, il bar jedan od najzabavnijih...cijeli film je ustvari sakaćenje u šumi onoj, a kraj i borba katanama vrhunac svega...najjači likovi su mi ona 2 u autu, jedan kao majstor svega i svačega, a drugi njegov bodyguardumirao sam na njihove scene
Pogledat će se ovih dana.
...I wrapped our love in all this foil,