Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
remike2

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by remike2 » 25 May 2010, 11:50

Martyrs (2008.) - remek djelo francuske kinematografije, jedan od uistinu rijetkih francuskih filmova iz novije povijesti koji me kao i Irreversible uistinu oduševio, dobro protreso i zastrašio viđenim, kolko god bio šokantan i neobičan istovremeno je genijalan i maestralno napravljen! 10/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

metallicat

Post by metallicat » 25 May 2010, 22:49

eurosong :lol:
moram priznat da sam se namučila da nađem ovaj topic u ovolikoj masi novih :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 25 May 2010, 23:13

The Night Flier - baš dobar i zanimljiv triler o opsesiji, pokvarenom novinaru koji do ničega ne preza i stvarno zanimljivom vampiru s originalnom idejom, i fantastičnom maskom. Završetak je malo slab, ali baš kako sam gledao kako ide, nisam očekivao takav kraj makar je bilo predvidljivo... U svakom slučaju, odlično ostvarenje i zanimljivo djelo. 4/5
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 26 May 2010, 04:00

FEAST 2 ahahaha koja budalastina od filma, sad me bas zanima trojka :D
i moram izdvojit neke scene :D beba, baba, katapult..... :lol: :lol: :lol:
Image

remike2

Post by remike2 » 26 May 2010, 12:00

Shivers (1975.) - kvalitetan redateljski debi za Davida Cronenberga, uvrnut i neobičan film o parazitima koji ulaze u ljude i povećavaju im seksualni nagon pa se počnu čudno ponašati, cijela ideja mi je dosta originalna, iako se vidi utjecaj Romerovog Night Of The Living Dead u pozitivnom smislu, ima dosta bizarnih scena, atmosfera je sasvim dobra, no gluma je dosta loša, recimo 8/10.
Last edited by remike2 on 26 May 2010, 23:15, edited 1 time in total.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 May 2010, 23:13

Tomb of the blind dead - jako dobar i zanimljiv horor klasik. Slijepi zombiji templari koji se hrane krvlju, ludi pomoćnik mrtvozornika, dobra muzika, atmosfera, zanimljiva radnja, poneki flashback i pravi štih 70 - tih od erotike do zastarjelih kostima. Ali kvragu, ne vidiš svaki dan film gdje zombiji templari naganjaju djevojku po prirodi. :mrgreen: Baš volim takve španjolske horore kao panic beast ili night of the werewolf. Sada će se pogledati i ostali nastavci, samo da se napomene da je film dosta spor što bi moglo odbiti većinu... A tek jezoviti završetak i uznemirujuća scena s djetetom... 4/5
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 27 May 2010, 00:17

Feast 3 :lol: :lol: iako malo losiji od predhodnika itekako blesavo zabavan :D
Sto znaci da mi se svidjela cijela trilogija i da ce se gledat sa ekipom :D
Image

remike2

Post by remike2 » 27 May 2010, 12:11

Ils (Them) 2006. - jako dobar francuski horror, ugodno me iznenadio svojom atmosferom, jako dobrom i kvalitetnom glumom, napetošću, nevjerovatnim twistom pred kraj filma te samim krajem koji je boli glava dobar (nema te krvi i scene nasilja koja ga može zamijeniti). Jedini minus jest da mi je malo prekratak i malo slabiji od sličnog filma The Strangers iz 2008. godine stoga 8/10.

metallicat

Post by metallicat » 27 May 2010, 12:37

kako može biti slabiji kad su strangersi kopirali ovaj :D ils mi je puno bolji.
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 May 2010, 12:45

metallicat wrote:kako može biti slabiji kad su strangersi kopirali ovaj :D ils mi je puno bolji.

potpis :D
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

remike2

Post by remike2 » 27 May 2010, 12:52

metallicat wrote:kako može biti slabiji kad su strangersi kopirali ovaj :D ils mi je puno bolji.
Svatko ima svoje mišljenje tako da je o tome blesavo raspravljati, tebi je ovaj bolji, no po meni su The Strangers bolji, možda jer sam ga prvog gledao, no još jači je utisak ostavio na mene nego ovaj film, sličnosti ima, no sam film nije kopija, po istoj logici bi tako za dosta filmova mogao reći da je kopija jer eto ima par sličnosti, djeli ih prvenstveno ista tematika i da su iz istih izvora vadili inspiracije.

metallicat

Post by metallicat » 27 May 2010, 12:56

raspravljanje ne znači svađanje. samo sam rekla/napisala svoje mišljenje :D
Image

remike2

Post by remike2 » 27 May 2010, 12:59

metallicat wrote:raspravljanje ne znači svađanje. samo sam rekla/napisala svoje mišljenje :D
Ma nisam ja ništa loše mislio sa komentarom, nisam ja ni rekao da je raspravljanje uopće svađa, nego da svatko ima svoj ukus oko toga što mu paše i da je besmisleno se oko toga raspravljati. 8)

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 27 May 2010, 14:52

zato postoje navedeni smajlići - > :lol: :lol: :lol: :lol: :finga: :axe: :ANAL: :ANAL: :| :| :| :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :x :lol:

*edit: ne znam.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Mr. Bakmilo

Post by Mr. Bakmilo » 27 May 2010, 19:38

The Collector (2009)
dobar film. doveo me do stadija di se živciram kad ovaj stalno bježi i di svakih 5 minuta moram komentiran da zašto nije uzeo vazu i spizdio ga u glavu ili zašto mu nije bulju pričepio vratima i tak
to je u redu

8/10

Post Reply