Koji ste horror zadnji gledali?
- remike2
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Maniac - malo čudna radnja koja je mogla biti daleko bolja, gluma je dosta loša, jedino Joe Spinell je opako dobar kao Frank Zito, ubojstva su super, Savinijevi efekti su dosta cool (puška u glavu u kojoj glava eksplodira je jedna od čuvenijih), malo mi je bio dosadan i naporan, no pred kraj opet mi se svidio skupa sa samim krajem! 6,5/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- DrugsBunny
Nightmare on Elm Street: The Dream Child - 5/10
Razočaran sam blago jer je imo potencijala. Cijela recenzija ovdje:
http://drugsbunny.wordpress.com/
Razočaran sam blago jer je imo potencijala. Cijela recenzija ovdje:
http://drugsbunny.wordpress.com/
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
Train (2008) - dobra ideja, loša izvedba. Loša gluma, dosadnja radnja usprkos dobroj ideji, uobičajeni prikaz Europe kao negativce, iritatni stereotipi standardne za horore (srede ubojicu i umjesto da ga dokrajče, oni ga samo onesvijeste... dečko je sav raskomadan, bez udova, oka i izrezan, a cura bi ga htjela spašavati?... i ta revenge tematika), i bezvezna Thora Birch. Sit sam tih novih horora, nedostaje zabave kakve su imali filmovi 80 - tih. 2/5
Michel puši karu.
- remike2
The House On Sorority Row - dosta sam ostao razočaran, na kraju čisti prosjek, u dosta situacija je pomalo dosadan, slaba gluma i besmislena radnja, solidna ubojstva, no dosta blesava, zadnjih deset minuta je super, no twist me nije nešto dirnuo te kraj je glup. 4/10
Last edited by remike2 on 04 May 2010, 20:26, edited 1 time in total.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- maddjuro
Descent 2- solidan nastavak, više manje bi naveo pluseve i minuse koje je i Horrorhr naveo u svojo recenziji. Jedino mi je kraj nekako van konteksta, svidio mi se ali ostavlja otvorenu opciju za sequel.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Legion - ništa posebno, svjet je mogao proći i bez ovog filma
-
The Crazies - čisto solidan film. Početak filma je skroz dobar, a kasnije se malo razvodni. Sviđa mi se što je barem objašnjeno kako je do svega došlo, za razliku od većine filmova novijeg datuma.
- hitman_4
Sheitan - čudan film,opravdao očekivanja.puno bljuv scena.veliki plus gluma
6.2/10
6.2/10

- dr_gonzo
- DrugsBunny
...I wrapped our love in all this foil,
- Wendigo
dead and buried (1981)
ok (na momente zamoran) film za jednom pogledati. dajem mu 3/5 zbog toga što je poslužio kao inspiracija za:

ok (na momente zamoran) film za jednom pogledati. dajem mu 3/5 zbog toga što je poslužio kao inspiracija za:

-
The Final - sve je već ranije viđeno, ali film je ipak zabavan- Definitivno prolazna ocjena
-
The Collector - zanimljivo, atmosferičo i napeto. Kraj je malo klišej, ali... Baš me zanima kakva će diti dvojka - početak snjimanja je najavljen za listopad.
-
legion - preloša radnja,jedino kaj valja je akcijski dio, 5/10
- maddjuro
Cariers- ništa posebno, film mi nekako više vuče na kakvu dramu nego na horror, zaraženi su samo to, nije da postaju zombiji niti išta drugo, a nije ni da ih nešto puno vidimo, ok za pogledat jedan put, i to je to
apocalypse of the dead (zona mrtvih)- dobar srbski zombie film, solidno napravljen, ima nekih "standardnih" klišeja. Preporučam pogledat.
apocalypse of the dead (zona mrtvih)- dobar srbski zombie film, solidno napravljen, ima nekih "standardnih" klišeja. Preporučam pogledat.
I may be an idiot, but i am no fool.