Koji ste horror zadnji gledali?
- Sammy
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Wrong Turn 3: Left for Dead (2009) - smjesno koliko je lose, neuvjerljivo glupo, puno failova i nebuloza.. - 3/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- DrugsBunny
Nasty Nancy - 10/10
Krvnik - 9/10
Predobar završetak festivala u Osijeku! Krvnik mi je bio malo slabiji od Nancy, ali i dalje genijalan.
Moja recenzija Nancy ovdje:
http://drugsbunny.wordpress.com/

Krvnik - 9/10
Predobar završetak festivala u Osijeku! Krvnik mi je bio malo slabiji od Nancy, ali i dalje genijalan.
Moja recenzija Nancy ovdje:
http://drugsbunny.wordpress.com/

...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- dr_gonzo
- remike2
Remake filma iz 1978. Toolbox Murders u režiji velikog Tobea Hoopera koji me nije nažalost impresionirao niti mi se pretjerano svidio. Može on to i bolje, no znajući kakvo je sve negledljivo smeće snimao tokom 90-tih, i nije toliko loše. Može proći zbog par inovativnih ubojstava i napetosti, no ništa posebno, 4/10.
Last edited by remike2 on 28 Apr 2010, 10:19, edited 2 times in total.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- DrugsBunny
- jigsaw
- dr mladjo
The Collector (2009)-miks home alone i saw.ima dooosta nasilnih scena te nešto golotinje..znači 2 palca gore 7,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
Zombieland - ma dugo sam odgađao taj film, i tako iz čista mira idem gledati film. I jbt, radi takvih stvari sam zavolio nekoć zombijevske filmove. Obilna količina nasilja, gaženje istih, brutalnost, masovnost (naročito na kraju filma) i odlične maske, a tek sprdanje s pravilima kao kardio. Woody Harrelson je preodličan i prezabavan, a njegov partner nije loš, i baš se odlično poklapaju. Tek količina humora kroz cijeli film (od kojih najviše izdvajam urnebesnu scenu s Bill Murayem koji je još veća legenda za svojom pojavom). I odlično akcijsko finale u zabavnom parku, i baš završetak kakav baš odgovara za taj film. Odlično ostvarenje koje zaslužuje još nekoliko gledanja. 5/5
Michel puši karu.
-
dead silence 3/5
okej film, ne padam baš na horore s lutkama, al ovaj ima jeben kraj...baš neočekivano
okej film, ne padam baš na horore s lutkama, al ovaj ima jeben kraj...baš neočekivano
This is the Zodiac speaking.
- remike2
Je, kraj je posebno dobar i jeben, baš nepredvidiv i neočekivan, taman što se otkrije taj twist na kraju film završava. U ovo novije vrijeme zasigurno jedan od boljih predstavnika horror filmova s lutkama.filmophil wrote:dead silence 3/5
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- metallicat
film mi ima možda dve dobre fore i to je to. zbilja sam očekivala da ću se poparat, ali ništa.john_constantine wrote:Zombieland - ma dugo sam odgađao taj film, i tako iz čista mira idem gledati film. I jbt, radi takvih stvari sam zavolio nekoć zombijevske filmove. Obilna količina nasilja, gaženje istih, brutalnost, masovnost (naročito na kraju filma) i odlične maske, a tek sprdanje s pravilima kao kardio. Woody Harrelson je preodličan i prezabavan, a njegov partner nije loš, i baš se odlično poklapaju. Tek količina humora kroz cijeli film (od kojih najviše izdvajam urnebesnu scenu s Bill Murayem koji je još veća legenda za svojom pojavom). I odlično akcijsko finale u zabavnom parku, i baš završetak kakav baš odgovara za taj film. Odlično ostvarenje koje zaslužuje još nekoliko gledanja. 5/5

- DrugsBunny
Pet Sematary - 5/10, nije mi baš sjeo
Pandorum - 3/10, koja ja ovo hrpetina nebuloza, to je strašno

- elrania
ista stvar. dosta me razočarao.metallicat wrote: film mi ima možda dve dobre fore i to je to. zbilja sam očekivala da ću se poparat, ali ništa.
- Scarface
elrania wrote:ista stvar. dosta me razočarao.metallicat wrote: film mi ima možda dve dobre fore i to je to. zbilja sam očekivala da ću se poparat, ali ništa.
Same here, film u biti ima 2-3 dobre fore, a kraj je bezvezan, nimalo ne sjeda ka sam kraj, već izgleda ka scena iz sredine filma.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- one and only
Ovo je trebao biti najbolji SF u poslednjoj decenijiDrugsBunny wrote: