sta je potrebno filmu ?Deimos wrote:ovo ti baš i nejde skupahorkolerbus wrote:sve sto je potrebno filmu je orginalna prica,ja verujem da ce biti dobro ,sve isto samo refreshovano
Hellraiser (remake)
- horkolerbus
- Scarface
horkolerbus wrote:sta je potrebno filmu ?Deimos wrote:ovo ti baš i nejde skupahorkolerbus wrote:sve sto je potrebno filmu je orginalna prica,ja verujem da ce biti dobro ,sve isto samo refreshovano
Pa ne možeš reć da triba originalnu priču i onda da sve triba samo ponovit i osvježit, nije to onda originalno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- horkolerbus
- A$H
u originalu pinhead je bas "nebitan" lik..i opet nije vazno oces li imat iste likove ili neke druge..vazno je cijelu PRICU prezentirat ne drugi nacin..horkolerbus wrote:pa sta treba uraditi u remak-u napraviti od pinheda andjela,ili nesto drugo nego sto je pinhead,onda sve pada u vodu
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- horkolerbus
sta je remake ? pinhead je samo dat primerA$H wrote:u originalu pinhead je bas "nebitan" lik..i opet nije vazno oces li imat iste likove ili neke druge..vazno je cijelu PRICU prezentirat ne drugi nacin..horkolerbus wrote:pa sta treba uraditi u remak-u napraviti od pinheda andjela,ili nesto drugo nego sto je pinhead,onda sve pada u vodu
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- negativni
tako je.A$H wrote:u originalu pinhead je bas "nebitan" lik..i opet nije vazno oces li imat iste likove ili neke druge..vazno je cijelu PRICU prezentirat ne drugi nacin..horkolerbus wrote:pa sta treba uraditi u remak-u napraviti od pinheda andjela,ili nesto drugo nego sto je pinhead,onda sve pada u vodu
recimo sviđa mi se ideja da pinheada pretvore u gey demona, a da ubace i nekog sličnog edvardu penishandsu.
- Wendigo
eh, ovo bi baš bilo po barkerovom ukusu..negativni wrote:tako je.A$H wrote:u originalu pinhead je bas "nebitan" lik..i opet nije vazno oces li imat iste likove ili neke druge..vazno je cijelu PRICU prezentirat ne drugi nacin..horkolerbus wrote:pa sta treba uraditi u remak-u napraviti od pinheda andjela,ili nesto drugo nego sto je pinhead,onda sve pada u vodu
recimo sviđa mi se ideja da pinheada pretvore u gey demona, a da ubace i nekog sličnog edvardu penishandsu.
- Samhain
ja sam ga čitao, no ne sjećam se da je zapravo bio predstavljen kao ``žena``, ali sjećam se da su neke pizdarije ``visjele`` s nje, na obrazima ako se dobro sjećam.Wendigo wrote:eh, ovo bi baš bilo po barkerovom ukusu..negativni wrote:tako je.A$H wrote: u originalu pinhead je bas "nebitan" lik..i opet nije vazno oces li imat iste likove ili neke druge..vazno je cijelu PRICU prezentirat ne drugi nacin..
recimo sviđa mi se ideja da pinheada pretvore u gey demona, a da ubace i nekog sličnog edvardu penishandsu.inače jel tko čitao "hellbound hearth"? tamo je lik kojeg u filmu predstavlja pinhead, a zovu ga "head cenobite" navodno žena. i izgleda totalno drugačije od imagea čelavca sa perforiranom čavao-glavom. jel to istina?
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- Deimos
ne, bio je muško, isto u S&M ooutfitu, jedino kaj je imao na iglama nešto poput dijamantaWendigo wrote:eh, ovo bi baš bilo po barkerovom ukusu..negativni wrote:tako je.A$H wrote: u originalu pinhead je bas "nebitan" lik..i opet nije vazno oces li imat iste likove ili neke druge..vazno je cijelu PRICU prezentirat ne drugi nacin..
recimo sviđa mi se ideja da pinheada pretvore u gey demona, a da ubace i nekog sličnog edvardu penishandsu.inače jel tko čitao "hellbound hearth"? tamo je lik kojeg u filmu predstavlja pinhead, a zovu ga "head cenobite" navodno žena. i izgleda totalno drugačije od imagea čelavca sa perforiranom čavao-glavom. jel to istina?
- Wendigo
aha. ok. jel se može kod nas nabavit ta knjiga? algoritam npr.?Deimos wrote:ne, bio je muško, isto u S&M ooutfitu, jedino kaj je imao na iglama nešto poput dijamantaWendigo wrote:eh, ovo bi baš bilo po barkerovom ukusu..negativni wrote: tako je.
- DEXTER
- DEXTER