Dali je bar zabavan ?bakero wrote: ja imam original, bedast film!
Remakeovi horror filmova
- bakero
nabavi ga ako si u mogućnosti, ima smiješnih i krvavih scena!Unreal wrote:Pa onda ču pogledat. Zabava je ipak na prvom mjestu.bakero wrote:naravno, čak i malo debilan na trenutke al svakako zabavan!Unreal wrote: Dali je bar zabavan ?
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- A$H
Priprema se remejk čak 2 filma od Wes Cravena 1. Shocker koji će i sam režirat dok je 2. The People Under the Stairs za kojeg je režiju prepustio nekom drugom..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- jigsaw
Oni baš sve moraju usrati...A$H wrote:Priprema se remejk čak 2 filma od Wes Cravena 1. Shocker koji će i sam režirat dok je 2. The People Under the Stairs za kojeg je režiju prepustio nekom drugom..
- bakero
a gleda sam oba filma pa ću bar moć usporedit šta je bolje origigi ili remake!jigsaw wrote:Oni baš sve moraju usrati...A$H wrote:Priprema se remejk čak 2 filma od Wes Cravena 1. Shocker koji će i sam režirat dok je 2. The People Under the Stairs za kojeg je režiju prepustio nekom drugom..
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- HorrorHR
- Site Admin
Film je još u planovima, pa nije vrijeme za otvoriti mu poseban topic, ali eto ovdje info:
Hong Kong director Fruit Chan plans remake of Japanese horror movie
HONG KONG (AP) — Hong Kong filmmaker Fruit Chan plans to direct an English-language remake of a 1996 Japanese horror movie about a director haunted by the ghost of a murdered actress on a film set, the production company said Friday.
South African-owned Distant Horizon said in a statement on its website that Chan will start shooting the remake of Japanese director Hideo Nakata's "Don't Look Up" in Romania later this year, and that casting is underway.
The Hollywood trade publication Variety reported Friday that the film will mark Chan's English-language film debut.
Chan, whose credits include "Made in Hong Kong," "Hollywood Hong Kong" and "Durian Durian," is known for movies portraying Hong Kong's working class. However, his last work was the horror film "Dumplings," about a retired actress who eats special dumplings to achieve youth.
"I was happy to take on the remake. For too long I've been labelled as an art-house director. I'm a director," Variety quoted Chan as saying.
- HorrorHR
- Site Admin
BD lista top 15 najlošijih horror remakeova:
http://www.bloody-disgusting.com/news/11656
Slažem se sa većinom, ali evo jedan mi baš nije za tu listu: Thirt13en Ghosts (2001). Ovo mi je bio baš zabavan film u to doba kada je kretao najnoviji val horrora... Nije baš da mi se iz prve sviđao, ali nakon drugog gledanja mi je bio solidan. Baš bi ga mogao uskoro ponovno odgledati da vidim šta sada 7 godina kasnije mislim.
Slažem se sa većinom, ali evo jedan mi baš nije za tu listu: Thirt13en Ghosts (2001). Ovo mi je bio baš zabavan film u to doba kada je kretao najnoviji val horrora... Nije baš da mi se iz prve sviđao, ali nakon drugog gledanja mi je bio solidan. Baš bi ga mogao uskoro ponovno odgledati da vidim šta sada 7 godina kasnije mislim.
-
filmofil
- Boby
Ma kao što već jednom napisah, ovo je isforsirana lista. Za najlošije remakeove većina nas nije niti čula jer nisu toliko daleko dogurali. Ovo su samo išli popljuvati filmove koji su digli kolko-tolko love a nisu neka reme dijela.HorrorHR wrote:BD lista top 15 najlošijih horror remakeova:
Za "13 Ghosts" se slažem. Nisam gledao orginal ali mi je ostavio dobar dojam u to vrijeme kada je izašao
-
John_Ryder