Koji ste horror zadnji gledali?
- dr_gonzo
Evo jedne hororiršne
Kućom mojom prolomio zao krik
To se ja prepah
jer sam u govnetu ugledao svoj lik....
by MadPoet

Kućom mojom prolomio zao krik
To se ja prepah
jer sam u govnetu ugledao svoj lik....
by MadPoet

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
odgledavam drugu sezonu MOH-a
evo, veceras sredih sljedece -
family: fun... dobra epizoda
porpilicno ... ideja nije najoriginalnija, ali je oke prezentirano
the V word: nesto drugaciji vampiri... u pocetku mi je djelovalo sve ko da je jedna velika smicalica, jer je izgledalo maaalo blesavo...
onda je postalo smijesno
sounds like: nije me se toliko dojmio film, al prolazi... ne dozivljavam ga bas kao horror, al ima svojih trenutaka
evo, veceras sredih sljedece -
family: fun... dobra epizoda
porpilicno ... ideja nije najoriginalnija, ali je oke prezentirano
the V word: nesto drugaciji vampiri... u pocetku mi je djelovalo sve ko da je jedna velika smicalica, jer je izgledalo maaalo blesavo...
onda je postalo smijesno
sounds like: nije me se toliko dojmio film, al prolazi... ne dozivljavam ga bas kao horror, al ima svojih trenutaka
- john_constantine
- maddjuro
slažem se, i ja sam ga upravo opet pogledao. predobar film, super mi je ona "farmar motivation music" kazetajohn_constantine wrote:Evil aliens - prezabavno, blesavo, urnebesno, krvavo, prejebeno, otkačeno ostvarenje. Umro sam od smijeha od tolikih otkačenih scena kao nabijanje pedera na križ ili spot seks s vanzemaljkom ili parodija na braindead. Živa ludnica od filma.
I may be an idiot, but i am no fool.
- horkolerbus
- john_constantine
E da, i muzika je isto odlična.Djuro19 wrote:slažem se, i ja sam ga upravo opet pogledao. predobar film, super mi je ona "farmar motivation music" kazetajohn_constantine wrote:Evil aliens - prezabavno, blesavo, urnebesno, krvavo, prejebeno, otkačeno ostvarenje. Umro sam od smijeha od tolikih otkačenih scena kao nabijanje pedera na križ ili spot seks s vanzemaljkom ili parodija na braindead. Živa ludnica od filma.

Michel puši karu.
- Aryx
nakon badtaste i braindeada najajci horror spalter komedijajohn_constantine wrote:Evil aliens - prezabavno, blesavo, urnebesno, krvavo, prejebeno, otkačeno ostvarenje. Umro sam od smijeha od tolikih otkačenih scena kao nabijanje pedera na križ ili spot seks s vanzemaljkom ili parodija na braindead. Živa ludnica od filma.

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
cat people
aaah... wepo
crno bijeli horror iz 40-ih
i onda naidoh na micu kad sam isla doma ^^
i the mad doctor of blood island
strasno nes'
preurnebesni uvod u pojavljivanje zombija otrovanog klorofilom... kamera zumira i odzumira jako jako brzo
i ima dosta judo chopova XD
preporuka svima onima koji su voljni izgubiti sat i po' na potpuno besmislenu pricu i odlamat se od smijeha svako malo
ma moram to skinut... ako nista, zbog glasa od jednog lika

aaah... wepo
crno bijeli horror iz 40-ih
i onda naidoh na micu kad sam isla doma ^^
i the mad doctor of blood island
strasno nes'
preurnebesni uvod u pojavljivanje zombija otrovanog klorofilom... kamera zumira i odzumira jako jako brzo
i ima dosta judo chopova XD
preporuka svima onima koji su voljni izgubiti sat i po' na potpuno besmislenu pricu i odlamat se od smijeha svako malo
ma moram to skinut... ako nista, zbog glasa od jednog lika