Koji ste horror zadnji gledali?
- Zombiemachine
Night of the demons
Imao sam ovo na nekom starom cd-u koji bi stao na 43-oj minuti i nikako dalje. Sad sam nabavio dobru verziju. Kao što HorrorHr reče, ima nešto u ovim horor filmovima iz 80-ih što ih čini dobrima iako je priča isfušarena a klišeji jadni. Sad bi trebao i drugi dio al mi se ne da.
Imao sam ovo na nekom starom cd-u koji bi stao na 43-oj minuti i nikako dalje. Sad sam nabavio dobru verziju. Kao što HorrorHr reče, ima nešto u ovim horor filmovima iz 80-ih što ih čini dobrima iako je priča isfušarena a klišeji jadni. Sad bi trebao i drugi dio al mi se ne da.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- Dragonrage
Nađe se jer npr. te Pauk videoteke imaju one stare DVD-ove, bez prijevoda koji su prvi izašli kod nas, pa tu ima kojekakvih starijih nalsova...HorrorHR wrote:pa neznam baš koliko je starih horrora baš izašlo na DVDu kod nas... rekao bi 10 max...Djuro19 wrote:pauk ih ima dosta, jurasic navodno isto
- Zombiemachine
- Zombiemachine
Znam da je. Pročitao sam negdje u nekoj recenziji kako je Witchboard bolji od NotD pa sam odlučio radije pogledati to nego NotD 2.HorrorHR wrote:uz to od redatelja Night of the DemonsZombiemachine wrote:Witchboard
Solidan, iako niskobuđetni ghost movie. U retospektivi, priča ima rupetina, ali dok se gleda je ok.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- HorrorHR
- Site Admin
notd2 sam gledao baš prije neki dan, začudo zabavan film. nešto više humora nego što sam očekivao, ali za one kojima se sviđa jedinica, dvojka ne bi trebala biti različita... za witchboard sam isto sve dobro čuo (dakako u okvirima horrora iz 80tih), morati ću uskoro i an to bacit okoZombiemachine wrote:Znam da je. Pročitao sam negdje u nekoj recenziji kako je Witchboard bolji od NotD pa sam odlučio radije pogledati to nego NotD 2.
- horkolerbus
- john_constantine
Je, moram već jednom recenzirati taj film. Isto sam oduševljen iako sam ga prvi put gledao u 22 godini, odnosno, prije mjesec dana.
Ginger snaps 2 - prvo moram spomenuti najjaču filmsku erotsku scenu masovne masturbacije.
A sam nastavak mi je sto puta bolji od originala, naročito završni dio. Neću baš reći da je bio predvidljiv obrat, ali se dogodilo baš kako sam to htio i zamišljao.
Preodličan i zabavan film. Sutra ću pogledati i trojku, pogledao sam trailer i vrlo obećava. 

Ginger snaps 2 - prvo moram spomenuti najjaču filmsku erotsku scenu masovne masturbacije.

Michel puši karu.
- horkolerbus
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
nemam pojma ja na to ništa ne gledam kao na nastavke... sluzbeno ih ima kao fol, ali je tipa prvi slijedeci već titlovan kao zombie 4 i zombie 5, a kasnije ima i trojka, pa killing birds, ma totalni kuršlus. jedan je pokušavao na drugima zaradit i tako ponovi dalje i snimaj novi film... po meni - zombie je zombie, samo jedan fulcijev...horkolerbus wrote:evo sad sam odgledao zombie 1979 godina ,,film je odradjen ekstra za te godine,znam da ima serijal tih filmova,da li je neko odgledao ostale delove,kakva je radnja ? i koliko njih ima ?
-