Hellraiser (remake)
-
GreenHornet
Svi se mi "volimo" svađati i raspravljati,ali kad čovjek jedva čeka da netko kaže nešto što njemu nije po volji da mu može proturiječiti ili čak kad napada čovjeka jer nemaju isti ukus onda je mislim vrijeme da pođe u psihijatra,čisto na informativni razgovor.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Deimos
da, ali barker zeli samo jedan nastavak, a iskreno sumnjam da ce i iz remakea izaci jos 5-6 nastavkajuriel wrote:Koliko se sjećam pinhead umire u dvojci pa ipak ima nakon toga još 6 nastavaka... neće se ameri lako odreći lake zarade...Deimos wrote:ak će se barker držati onog kaj je još prije izjavio, to bi trebao biti prvi i zadnji dio, jer namjerava ubiti pinheada. inače, pristao je režirati remake jer mu je dosta užasnih nastavaka
- Studeni
čini mi se da su Barkerove želje jedno, a (eventualno) dobar box office sasvim drugoDeimos wrote: da, ali barker zeli samo jedan nastavak, a iskreno sumnjam da ce i iz remakea izaci jos 5-6 nastavka
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Scarface
GreenHornet wrote:Svi se mi "volimo" svađati i raspravljati,ali kad čovjek jedva čeka da netko kaže nešto što njemu nije po volji da mu može proturiječiti ili čak kad napada čovjeka jer nemaju isti ukus onda je mislim vrijeme da pođe u psihijatra,čisto na informativni razgovor.
Jel ti to misliš na mene? Ovo je bilo prije dosta vrimena, ako nisi primijetija datume.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
GreenHornet
Sorry,nisam obadao...Ghostface wrote:GreenHornet wrote:Svi se mi "volimo" svađati i raspravljati,ali kad čovjek jedva čeka da netko kaže nešto što njemu nije po volji da mu može proturiječiti ili čak kad napada čovjeka jer nemaju isti ukus onda je mislim vrijeme da pođe u psihijatra,čisto na informativni razgovor.
Jel ti to misliš na mene? Ovo je bilo prije dosta vrimena, ako nisi primijetija datume.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Samhain
Pinhead je zaista umro u 4. nastavku. sve poslije je... ma sranje.juriel wrote:Koliko se sjećam pinhead umire u dvojci pa ipak ima nakon toga još 6 nastavaka... neće se ameri lako odreći lake zarade...Deimos wrote:ak će se barker držati onog kaj je još prije izjavio, to bi trebao biti prvi i zadnji dio, jer namjerava ubiti pinheada. inače, pristao je režirati remake jer mu je dosta užasnih nastavaka
zaista ja se se sjećam koji mi je serijal ostavio takvu gorčinu u ustima i ne vidim neki smisao u remake-u... osim ako ne misle spojiti prva dva dijela u jedan epic.
znam da malo skačem s aktualne teme... ali jeli je tko gledao orginalnu verziju Bloodline-a?
ja sam gledao blooprint verziju i ostao..
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- maddjuro
- A$H
Samhain wrote:Pinhead je zaista umro u 4. nastavku. sve poslije je... ma sranje.juriel wrote:Koliko se sjećam pinhead umire u dvojci pa ipak ima nakon toga još 6 nastavaka... neće se ameri lako odreći lake zarade...Deimos wrote:ak će se barker držati onog kaj je još prije izjavio, to bi trebao biti prvi i zadnji dio, jer namjerava ubiti pinheada. inače, pristao je režirati remake jer mu je dosta užasnih nastavaka
zaista ja se se sjećam koji mi je serijal ostavio takvu gorčinu u ustima i ne vidim neki smisao u remake-u... osim ako ne misle spojiti prva dva dijela u jedan epic.
znam da malo skačem s aktualne teme... ali jeli je tko gledao orginalnu verziju Bloodline-a?
ja sam gledao blooprint verziju i ostao..![]()
zaista..lol..umro je zaista i u drugom pa je vracen...tko kaze da se nece vratit i nakon zbivanja u 4...ali za sad je kaj se kronologije tice 4. zadnji nastavak..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- negativni
konačno malo pozitivnih informacija o remakeu:
protiv remakea nemam ništa protiv, prvi i drugi orig. su mi bili odlični, ali tu ima materijala da se priča obradi i malo drugačije.
s: http://www.24framespersecond.net/Finally some news the on troubled remake of Clive barkers horror classic Hellraiser, that’s actually caught our attention. The project has been through several directors and multiple script rewrites and seemed forever doomed (some may say rightly) to the hell of "horror remakes stuck in development that are a really really bad idea." But now that may all have changed.
According to The Hollywood Reporter, Pascal Laugier who helmed the unrelenting extreme French horror Martyrs, has signed up to direct. Laugier seems a credible choice, there are similarities with the movies topics of spiritual horror, with torture figuring as a focal point. "This is a dream project for me," Laugier said. "I know Clive Barker's work very well, and I would never betray what he has done. Fans are expecting a definitive 'Hellraiser,' and I don't want to take that away from them." Well well - the remake of Hellraiser just got a whole lot more interesting.
protiv remakea nemam ništa protiv, prvi i drugi orig. su mi bili odlični, ali tu ima materijala da se priča obradi i malo drugačije.
- Wendigo
A$H wrote:Samhain wrote:Pinhead je zaista umro u 4. nastavku. sve poslije je... ma sranje.juriel wrote: Koliko se sjećam pinhead umire u dvojci pa ipak ima nakon toga još 6 nastavaka... neće se ameri lako odreći lake zarade...
zaista..lol..umro je zaista i u drugom pa je vracen...tko kaze da se nece vratit i nakon zbivanja u 4...ali za sad je kaj se kronologije tice 4. zadnji nastavak..
i tu su trebali stat.
- Samhain
potpis.Wendigo wrote:A$H wrote:Samhain wrote: Pinhead je zaista umro u 4. nastavku. sve poslije je... ma sranje.
i tu su trebali stat.
(Romans Chpt. 5, v.12):
- negativni
ako tako gledaš onda je barem milijun nepotrebnih horrora!Samhain wrote:potpis.Wendigo wrote:A$H wrote:
i tu su trebali stat.
a neki nepotrebni su čak i gledljivi.
- HorrorHR
- Site Admin
Slažem se sa negativnim u 99.9% slučajeva - serijali su fora pa makar je većina "članova niza" ispodprosječna ili loša.
Ovih 0.1% dajem Saw serijalu, za njega bi mi bilo svejedno da propadne. Tj, lažem, volio vi straight to DVD Saw filmove, zanimalo bi me do kojih sfera bi otišli.
A ovo oko Hellraisera, pa kad pomislim na serijal ne pada mi prvo na pamet, a u pičku to je ono di su snimili 7-8 filmova i svi novi nastavci su sranje. Prvo pomislim na kvalitetu prva dva, a onda kasnije da bi stvarno ponovno trebao pogledati onaj nastavak sa Lance Henriksenom
Zaključak: Nastavci ne uništavaju neki odličan film ili odličan niz od tipa dva filma (original + prvi nastavak) - treba ih gledati iz druge perspektive...
Ovih 0.1% dajem Saw serijalu, za njega bi mi bilo svejedno da propadne. Tj, lažem, volio vi straight to DVD Saw filmove, zanimalo bi me do kojih sfera bi otišli.
A ovo oko Hellraisera, pa kad pomislim na serijal ne pada mi prvo na pamet, a u pičku to je ono di su snimili 7-8 filmova i svi novi nastavci su sranje. Prvo pomislim na kvalitetu prva dva, a onda kasnije da bi stvarno ponovno trebao pogledati onaj nastavak sa Lance Henriksenom
Zaključak: Nastavci ne uništavaju neki odličan film ili odličan niz od tipa dva filma (original + prvi nastavak) - treba ih gledati iz druge perspektive...
- horkolerbus