Ghrall wrote:FilmTV wrote:Ghrall wrote:Ovo me podsječa na onaj idiotizam od cmar-neta a to nimalo ne valja.
Šta te točno podsjeća na "idiotizam od cmar-neta" i šta bi to bilo? Ne posjećujem taj sajt i neznam šta se tamo događa.
Pa takvi napadi na druga mišljenja.Netko nešto normalno pita a drugi odmah napada i k tomu slično.
Cmar-net je forum gdje visi hrpa "pametnih" metalaca.Zaboravio sam sam u prošlom postu napisati da je to forum.Uglavnom tu se osjeća prisutnost forumaša od tamo po nekim postovima.Ne kažem da su svi takvi ali ih ima dosta.
Ako misliš na mene, nikad nisan bija na tom forumu, a ti FilmTv možeš lovit rake. Mislija san te pustit al kad već navaljuješ dobit ćeš Boga svoga. Oćeš argumente, faco?! Ka prvo, ja od tebe nisan čuja nijedan. Pita si čime si sebi laska? Pa time šta si umislija da se povlačin iz rasprave s tobon, i to je izgleda laskanje samom sebi da si me posramija i natira da si dam autogolove, šta nije istina. Stalno seruckaš da su mi postovi proturječni i da nemaju skroz logike, a ja ti kažen da si izgleda preglup da bi svatija. Počevši od tvog bahatog obraćanja kad san ja izrazija mišljenje da neman ništa protiv promjene dizajna cenobita, pa daljnjeg obraćanja svisoka, kao da san ja neki mlatimudan, meni si se dokaza ka apsolutni seronja. I ne, uopće me nije briga šta koristin ove teže uvrede, jer da san umisto njih napisa blaže riči, koje kao nisu uvreda, ispa bi licemjer, šta stalno susrećen po forumima, i to mi ide na živce. Nadan se da cijeniš moju iskrenost, ne brini, cijenit ću i ja tvoju, nemoj se suzdržavat. Onda si spominja i tu kocku i Pinheada ka prvu asocijaciju na serijal. A reci ti meni di san ja to napisa da triba možda maknit i jedno i drugo? Kocku, ka prvo niko nije spomenija, a i pri promjeni izgleda nisan mislija na minjanje glavne odlike, pogotovo ne samog Pinheada, više na one druge, sporedne cenobite, koji jesu ekstremno jezoviti. I šta ti nije bilo jasno kod toga? Reka san ti lipo, cenobiti su rađeni s dozom apsurda i velike maštovitosti, i definitivno ne da samo nije na odmet prikazat ih drugačije u remakeu (ali s jednakom, ako ne i većom jezovitošću), već je to doista nužno ako ne želimo blijedu profiltriranu kopiju, remake i jest druga verzija, a ne isto sranje, drugo pakovanje. Ako ti još nešto nije jasno, samo reci, možda san ti i dalje prekonfuzan i kontradiktoran.