Nagradna igra: Okus Krvi (True Blood)
- metallicat
Re: Nagradna igra: Okus Krvi (True Blood)
činilo mi se prelagano ovo drugo pa je vjerovatno krivo
jer i prvo mi je bilo očito, a to nije, ah 

- Josef K
Pa kak znate točne odgovore?!metallicat wrote:činilo mi se prelagano ovo drugo pa je vjerovatno krivojer i prvo mi je bilo očito, a to nije, ah
Daj pm pls.
- Asfodel
Možda ima i takvih, al nije samo stvar u tome. Neki su skužili naziv slike tek poslije slanja (ja npr.HorrorHR wrote:smiješno je neki kako ljudi odgovaraju po tome da uzmu sliku koju sam stavio pa pogledaju ime slike. ja bas namjerno svako ime slike stavim krivo, ali da ima veze sa serijom
Al pitanje prvog kola definitivno nije išlo na ruku onima koji su gledali seriju, nego možda ovima koji idu iz fore da probaju bez gledanja
Mislim, i ja igram iz fore, ne iz žarke želje
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
znači sad sam sve krivo
pa za prvo sam bila uvjerena, a i za drugo, al ajd malo manje.blje

- Decadentor
- metallicat
da sam bar više razmišljala, kad meni ne padne očito na pamet, nego ono kompliciranije

- Decadentor
ja sam se opeko na prvom pa sad sve polako....metallicat wrote:da sam bar više razmišljala, kad meni ne padne očito na pamet, nego ono kompliciranije![]()
![]()

- Ašow
Neznam jesam li tupav, al ne kuzim pol kurca kombinaciju ove 3 slike.
- metallicat
jednom liku u seriju bilo m ili ž moraju odgovarat sve 3 slike, znači u cijelini je ta i ta osoba 

- Ašow
- Scarface
Prva je bila navlakuša, da, malo čak i nepoštena (baš zbog toga šta je dovoljan pogled na glumačku postavu da se zna odgovor, dok je fanovima to potpuno drukčija asocijacija). Druga je već skroz ok.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Istina, al nije kriv Šef, jer nije gledao seriju pa vjerojatno ne kuži zašto je nepošteno, nego onaj tko mu pomažeScarface wrote:Prva je bila navlakuša, da, malo čak i nepoštena (baš zbog toga šta je dovoljan pogled na glumačku postavu da se zna odgovor, dok je fanovima to potpuno drukčija asocijacija). Druga je već skroz ok.
- metallicat
- Scarface
Asfodel wrote:Istina, al nije kriv Šef, jer nije gledao seriju pa vjerojatno ne kuži zašto je nepošteno, nego onaj tko mu pomažeScarface wrote:Prva je bila navlakuša, da, malo čak i nepoštena (baš zbog toga šta je dovoljan pogled na glumačku postavu da se zna odgovor, dok je fanovima to potpuno drukčija asocijacija). Druga je već skroz ok.
Ako opet nešto impliciraš, u kirvu si. Ja mu ne pomažem ama baš ništa, i znan kolko i vi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Ne, nego si ti u krivu. Ne mislim na tebe (ili ikoga konkretno).Scarface wrote:Asfodel wrote:Istina, al nije kriv Šef, jer nije gledao seriju pa vjerojatno ne kuži zašto je nepošteno, nego onaj tko mu pomažeScarface wrote:Prva je bila navlakuša, da, malo čak i nepoštena (baš zbog toga šta je dovoljan pogled na glumačku postavu da se zna odgovor, dok je fanovima to potpuno drukčija asocijacija). Druga je već skroz ok.
Ako opet nešto impliciraš, u kirvu si. Ja mu ne pomažem ama baš ništa, i znan kolko i vi.