ja taj film pamtim samo po tome da sam bio ful prehlađen kad sam ga gledao u kinu. nos mi je manijakalno curio a i sralo mi se za popizdit ( proljev ) a filmu nikako da dođe kraaaaaaaajjjj....inače sam tek na pol film skužio da je ona cura slijepa.metallicat wrote:ma ja sam bila užasnuta i pod dojmom par danaWendigo wrote:ja sam nakon tog dreka morao pogledati TCM doma da dođem k sebi..metallicat wrote:neznam kako sam ovaj mogla zaboravit - The Village ili Zaselak. ajme koji je to shit (isprike onima kome je dobar) ja neznam dal sam ja tu falila neku veliku poantu filma il šta
![]()
kad je došao u kina ja sva sretna da je došao neki hororac a ono ajme. kako sam se ja parala na taj film, zajebavali smo se da igraju rizika jer su bili žuti i crveni
![]()
![]()
najgori horrori
- Vorador
- john_constantine
da, stvarno dosadan film s predvidljivim obratima.metallicat wrote:neznam kako sam ovaj mogla zaboravit - The Village ili Zaselak. ajme koji je to shit (isprike onima kome je dobar) ja neznam dal sam ja tu falila neku veliku poantu filma il šta
![]()
kad je došao u kina ja sva sretna da je došao neki hororac a ono ajme. kako sam se ja parala na taj film, zajebavali smo se da igraju rizika jer su bili žuti i crveni
![]()
Michel puši karu.
- metallicat
Vorador wrote:ja taj film pamtim samo po tome da sam bio ful prehlađen kad sam ga gledao u kinu. nos mi je manijakalno curio a i sralo mi se za popizdit ( proljev ) a filmu nikako da dođe kraaaaaaaajjjj....inače sam tek na pol film skužio da je ona cura slijepa.metallicat wrote:ma ja sam bila užasnuta i pod dojmom par danaWendigo wrote: ja sam nakon tog dreka morao pogledati TCM doma da dođem k sebi..![]()
![]()

- Boby
Vidim da smo u manjini ali meni se je "Zaselak" svidio. Kužim da ima svoje mane ali mislim da je previše tako ga pljuvati. Redatelj je bar imao nekaj za reći, gluma je prva liga (mala Bryce Dallas Howard je čarobna), atmosfera je pogođena; mislim na onu mističnost malenog sela usred šume. Likovi su poput onih iz romantističkih folklornih pripovjedaka a to mi je za današnji bilo pravo osviježenje
- Wendigo
sami početak filma mi je super bio, baš zbog ovog što si napisao u vezi sela itd.. ali poslije onog prvog pohoda čudovišta mi je film pao u vodu i tako je bilo do kraja.. kada sam izašao iz kina osječao sam se kao da me netko ošamario friškom ribom..Boby wrote:Vidim da smo u manjini ali meni se je "Zaselak" svidio. Kužim da ima svoje mane ali mislim da je previše tako ga pljuvati. Redatelj je bar imao nekaj za reći, gluma je prva liga (mala Bryce Dallas Howard je čarobna), atmosfera je pogođena; mislim na onu mističnost malenog sela usred šume. Likovi su poput onih iz romantističkih folklornih pripovjedaka a to mi je za današnji bilo pravo osviježenje
- metallicat
Wendigo wrote:sami početak filma mi je super bio, baš zbog ovog što si napisao u vezi sela itd.. ali poslije onog prvog pohoda čudovišta mi je film pao u vodu i tako je bilo do kraja.. kada sam izašao iz kina osječao sam se kao da me netko ošamario friškom ribom..Boby wrote:Vidim da smo u manjini ali meni se je "Zaselak" svidio. Kužim da ima svoje mane ali mislim da je previše tako ga pljuvati. Redatelj je bar imao nekaj za reći, gluma je prva liga (mala Bryce Dallas Howard je čarobna), atmosfera je pogođena; mislim na onu mističnost malenog sela usred šume. Likovi su poput onih iz romantističkih folklornih pripovjedaka a to mi je za današnji bilo pravo osviježenje![]()

- dr_gonzo
Slažem se...film jeste malo mlak, ali to mu nije mana.Boby wrote:Vidim da smo u manjini ali meni se je "Zaselak" svidio. Kužim da ima svoje mane ali mislim da je previše tako ga pljuvati. Redatelj je bar imao nekaj za reći, gluma je prva liga (mala Bryce Dallas Howard je čarobna), atmosfera je pogođena; mislim na onu mističnost malenog sela usred šume. Likovi su poput onih iz romantističkih folklornih pripovjedaka a to mi je za današnji bilo pravo osviježenje
Mislim da su ljudi bili razočarani filmom zbog kraja...jer su očekivali čudovišta (kao i ja sam) a dobili sasvim drugo nešto....+ poruku točnije kritiku današnjeg duštva...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Boby
Potpuno si u pravu; a možda bi se i ostalima svidjela ideja s porukom da ih je Night drastičnije šokirao na kraju. Meni je čisto OK i ovakdr_gonzo wrote:Slažem se...film jeste malo mlak, ali to mu nije mana.Boby wrote:Vidim da smo u manjini ali meni se je "Zaselak" svidio. Kužim da ima svoje mane ali mislim da je previše tako ga pljuvati. Redatelj je bar imao nekaj za reći, gluma je prva liga (mala Bryce Dallas Howard je čarobna), atmosfera je pogođena; mislim na onu mističnost malenog sela usred šume. Likovi su poput onih iz romantističkih folklornih pripovjedaka a to mi je za današnji bilo pravo osviježenje
Mislim da su ljudi bili razočarani filmom zbog kraja...jer su očekivali čudovišta (kao i ja sam) a dobili sasvim drugo nešto....+ poruku točnije kritiku današnjeg duštva...
- john_constantine
ma ja sam se više razočarao u redatelja jer u skoro svim filmovima ima samo obrata i to je najjači dio filma. To mi je kao kada sam čitao R.L. stinea - stalno koristi iste fore zbog koje je postao slavan. A ovaj put je film bio predvidljiv, tako i za sixth sense jer sam očekivao obrate. Ali dobra poruka na kraju filma, ali jednostavno je predvidljivo.dr_gonzo wrote:Slažem se...film jeste malo mlak, ali to mu nije mana.Boby wrote:Vidim da smo u manjini ali meni se je "Zaselak" svidio. Kužim da ima svoje mane ali mislim da je previše tako ga pljuvati. Redatelj je bar imao nekaj za reći, gluma je prva liga (mala Bryce Dallas Howard je čarobna), atmosfera je pogođena; mislim na onu mističnost malenog sela usred šume. Likovi su poput onih iz romantističkih folklornih pripovjedaka a to mi je za današnji bilo pravo osviježenje
Michel puši karu.
- metallicat
- Dragonrage
Re: pozdrav
E pa sad...nisu ni prije 2000-e snimali samo fenomenalne horrore...a nađe se i nakon 2000 dosta dobrih stvari (Dawn of the Dead remake, The Descent, Dog Soldiers, Planet Terror, Feast itd...)dodo wrote:vjerovali ili ne svi filmovi od 2000 pa nadalje su lošiji. za rijetko koji horror od te godine se može reči da je dobar
Iako ima nešto u toj izjavi da su s ulaskom u novo tisućljeće filmovi postali općenito lošiji...ne samo u horror žanru...to sam i ja nekoliko puta izjavio u raznoraznim prilikama...
- HorrorHR
- Site Admin
Re: pozdrav
Djeluje mi po njegovim postovima glede filmova koje je gledao da misli na generičke straight to dvd horrore u zadnje vrijeme, kojih stvarno ima brdo, a na kapaljku se može naći one koji su zabavni (a kamoli tek dobri)Dragonrage wrote:E pa sad...nisu ni prije 2000-e snimali samo fenomenalne horrore...a nađe se i nakon 2000 dosta dobrih stvari (Dawn of the Dead remake, The Descent, Dog Soldiers, Planet Terror, Feast itd...)