Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Child play - e, nikada nisam podnosio te žive lutke koje ubijaju, pa sam se na početku naježio, a onda poslije iz horora pretvara u crnohumorni horor, onako postaje zabavan i to je to. Ali baš zabavno djelce, uskoro ću pogledati idućih četiri nastavaka (Chuckyjevu nevjestu sam već pogledao prije originala).
- john_constantine
- jigsaw
- john_constantine
- Zombiemachine
MoH S2: Valerie on the stairs - nije mi nešto posebno, očekivao sam više od Barkera. Nije loša priča, ali je nekako sve pre obično. Tony Tod mi je gotovo komičan.
MoH S2: The screwfly solution - odlična priča, ali opet su mogli to malo bolje izvesti. Čak mi nije smetao ni onaj čudnovati Jason Priestly. Potpuno shvaćam redatelja i što ga je navelo na ideju.
Wilderness - napokon sam i ovo pogledao. Jako dobar film iako sam se nadao da će biti više horror. Od sad na dalje gledam sve filmove sa Pertwee-jem.
MoH S2: The screwfly solution - odlična priča, ali opet su mogli to malo bolje izvesti. Čak mi nije smetao ni onaj čudnovati Jason Priestly. Potpuno shvaćam redatelja i što ga je navelo na ideju.
Wilderness - napokon sam i ovo pogledao. Jako dobar film iako sam se nadao da će biti više horror. Od sad na dalje gledam sve filmove sa Pertwee-jem.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
-
- Wendigo
- HorrorHR
- Site Admin
Pa Barker je zaslužan za priču.Mick Garris je napravio teleplay i režirao, tako da mislim (nisam gledao) da je krivica na njemu...Zombiemachine wrote:MoH S2: Valerie on the stairs - nije mi nešto posebno, očekivao sam više od Barkera. Nije loša priča, ali je nekako sve pre obično. Tony Tod mi je gotovo komičan.
- Zombiemachine
Nije samo to, kažem da priča nije loša a to je ipak daleko od odlična ili čak vrlo dobra. Dosta predvidljivo. Barker malo po malo gubi žestinu. Mislio sam da se nakon Haeckel's tale vratio, ali očito nije baš u formi. I knjige su mu u zadnje vrijeme čudne. Ne kažem loše, samo nisu onako eksplicitno sirove kao prije. Možda mu remake Hellraisera pomogne.HorrorHR wrote:Pa Barker je zaslužan za priču.Mick Garris je napravio teleplay i režirao, tako da mislim (nisam gledao) da je krivica na njemu...Zombiemachine wrote:MoH S2: Valerie on the stairs - nije mi nešto posebno, očekivao sam više od Barkera. Nije loša priča, ali je nekako sve pre obično. Tony Tod mi je gotovo komičan.
-
- Zombiemachine
Da, nažalost Books of blood mu ostaju najbolje djelo iako su izašle pred masu godina. To ti je kad počneš petljati sa dark fantasy-jem. Jebote, kako mi se počeo gaditi taj fantasy, a kad se sjetim da sam godinama igrao d&d i čitao razna New York Times bestseller smeća. Bio sam klinjo pa mi se pola prašta.
- Zombiemachine