ZOMBIE RECRUITS

Razgovori ugodni o horor temama
Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Sep 2007, 12:08

Djuro20 wrote:u subotu ću vjerojatno ić na sljeme pa ću svratit do te napuštene bolnice i uslkat izvana, iznutra i malo izvidit staje zgrade.
E odlično...može, može...pazi samo da se ne ozlijediš slučajno negdje gore... :wink:
Stavi slike ovdje....i unaprijed hvala... :wink: :D :D
Last edited by Dragonrage on 13 Sep 2007, 12:10, edited 1 time in total.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Sep 2007, 12:09

metallicat wrote:uuu dobra bolnica, odmah se sjetila silent hilla :D joj mogla bi ja bit neka sick nurse :lol: mogli bi krv, tj boju stavit u one male vodene balone da se lakše rasprsne :D

i dragon, što fali rijeci 8) ? :wink:
Hehehe...a nekaj ćemo smisliti hehe :twisted: :twisted: :twisted:

Niš...samo mi predaleko 8) :D

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Sep 2007, 12:51

Dragonrage wrote:
Djuro20 wrote:u subotu ću vjerojatno ić na sljeme pa ću svratit do te napuštene bolnice i uslkat izvana, iznutra i malo izvidit staje zgrade.
E odlično...može, može...pazi samo da se ne ozlijediš slučajno negdje gore... :wink:
nije 100% da ću ić, jer idem s frendovima, pa ak oni neće ić neće se ni meni samom dat ić. Al budem stavio slike tu.
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Sep 2007, 16:06

Djuro20 wrote:
Dragonrage wrote:
nije 100% da ću ić, jer idem s frendovima, pa ak oni neće ić neće se ni meni samom dat ić. Al budem stavio slike tu.
Ok, ok...ali ka se nađeš u blizini...okini par fotki...barem izvana ako ništa drugo :wink: :D

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Sep 2007, 17:05

Evo, ako nekoga zanima, prva moja ideja je bila ovakva.
Mladi žele snimiti u šumi svoju verziju Evil dead (po uzoru na jedne mlade koji su snimili svoju verziju Indiana jonesa i to jedva, skoro su čak i poginuli), a slučajno redatelj ima knjigu koju je napisao Masters of zombies (jedan tip koji je živio sam i stvorio je svoju obitelj od mrtvih trupala, i udahnuo im život, dok ga nisu spalili na lomači), a slučajno je bila i egzekucija na mjestu gdje redatelj čita iz knjige iz zajebancije. Zombiji ožive.

Par scena.
Redatelj snima napad zombija koji napada glumca i sve to ispada i više nego odlično, ali ne sluša ovaj kada kaže REZ, i još mu vadi crijeva. :lol:
Drska posveta Descent, prijateljica koja dozna da je njezina najbolja prijateljica spavala s njezinim dečkom, pa ju baci zombijima.
Napušeni tip kojemu zombiji jedu mozak, ali ovaj misli da je halucinacija.
Zombi izvadi crijeva žrtvu i siše ga, kao kada hoćete izvući benzin iz rezervoara
Zombiji siluju jednu žensku u šumi :lol:
I završetak, preživjeli s motornom pilom protiv stotine zombija. :D
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Sep 2007, 17:13

inače, tam su u 40-tim ubli partizane,mislim, i pokopali, naravno lešei niust tanm, eshumirali su ih, al to bi moglo poslužit

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Sep 2007, 22:26

nažalost ništa od sljemena ovaj vikend, bum možda išao sljedeći vikend pa ću onda uslikat

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Sep 2007, 10:37

Djuro20 wrote:nažalost ništa od sljemena ovaj vikend, bum možda išao sljedeći vikend pa ću onda uslikat
Ok...nema veze...možda se i ja u među vremenu zaletim na sljeme sam
E cons...kad će ostatak scenarija?

jigsaw

Post by jigsaw » 15 Sep 2007, 00:04

john_constantine wrote:Evo, ako nekoga zanima, prva moja ideja je bila ovakva.
Mladi žele snimiti u šumi svoju verziju Evil dead (po uzoru na jedne mlade koji su snimili svoju verziju Indiana jonesa i to jedva, skoro su čak i poginuli), a slučajno redatelj ima knjigu koju je napisao Masters of zombies (jedan tip koji je živio sam i stvorio je svoju obitelj od mrtvih trupala, i udahnuo im život, dok ga nisu spalili na lomači), a slučajno je bila i egzekucija na mjestu gdje redatelj čita iz knjige iz zajebancije. Zombiji ožive.

Par scena.
Redatelj snima napad zombija koji napada glumca i sve to ispada i više nego odlično, ali ne sluša ovaj kada kaže REZ, i još mu vadi crijeva. :lol:
Drska posveta Descent, prijateljica koja dozna da je njezina najbolja prijateljica spavala s njezinim dečkom, pa ju baci zombijima.
Napušeni tip kojemu zombiji jedu mozak, ali ovaj misli da je halucinacija.
Zombi izvadi crijeva žrtvu i siše ga, kao kada hoćete izvući benzin iz rezervoara
Zombiji siluju jednu žensku u šumi :lol:
I završetak, preživjeli s motornom pilom protiv stotine zombija. :D
Prvih par scena su dobri.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Sep 2007, 01:00

dobra ideja, al bi, recimo, mogli reč da zombiji nastaju jer su duhovi opsjeli te neke leševe, jer su ti mladi izvodili kojekakve gluposti oko grobova koje su slučajno pronašli kad su propali kroz pod. I da recmo budemo orginaln, zakaj umjesto mtorke, nebi recimo imo neki onaj "švajs aparat" koji vari onim plamenom pa ga napune,npr, benzinom koji su uzeli za agregat. I da iz kućenemreju tet tako objeć jer je noć i vani vreba to neko osvetničko zlo.
a kao posveta descentu i ellraiseru, da ti opsjednuti zombie leševi postanu živi kad neka žena ubije frendicu jer je spavala s njezinim dečkom i ta krv posluži ko svojevrsni katalizator koji će probudit mrtvace,(zbog atmosfere mogli bi stavit da lanci vise s stropa u podrumu)

elrania

Post by elrania » 15 Sep 2007, 23:11

john_constantine wrote: Zombiji siluju jednu žensku u šumi :lol:
ala necro files 2: lust never dies zombie scene silovanja?
lol

A$H

Post by A$H » 16 Sep 2007, 15:18

ma to pročitam i vidim da je sve iz nekih filmova..pa Cons netreba cijeli film bit posveta raznim horror filmovima.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Sep 2007, 19:09

A$H wrote:ma to pročitam i vidim da je sve iz nekih filmova..pa Cons netreba cijeli film bit posveta raznim horror filmovima.. :lol: :lol:
mah, inspiracije. :wink: a i nisam kriv što su drugi već popalili moje ideje. :roll:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Sep 2007, 20:20

bio sam kod brestovca danas, i to bi bila super lokacija za snimanje horrora. Skoro su sve sobe upotrebljive u tgradi, neke nissu jer je pod slab, pa je bolje ne ulazit u njih.Ima mračan podrum, prizemlje, 2 kata i krov. stavio sam par slika da pogledate. Do te bolnice se može doć praktički s autom,i to po asfaltiranoj cesti. Jedino je zeznuto što bi trebalo malo stepenice raščistit, per su prekrivene zemljom.
evo par slika da steknete neki dojam:
Image
Image
Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Sep 2007, 21:48

je, odlično izgleda. Baš za pravi horor ugođaj. :wink:
Michel puši karu.

Post Reply