Čuo sam od nekoga da je dobro? Sranje baš svjetsko? O čemu je btw - nešto ala moderni Henry?Charlie surfs again wrote:H6 Diary of a serial killer (2006)
Shpansko DNO...
Koji ste horror zadnji gledali?
-
- Charlie surfs again
Eh da je moderni Henry bilo bi veseljaHorrorHR wrote:Čuo sam od nekoga da je dobro? Sranje baš svjetsko? O čemu je btw - nešto ala moderni Henry?Charlie surfs again wrote:H6 Diary of a serial killer (2006)
Shpansko DNO...

Salinui chueok (2003)
Memories of Murder
Genijalan film, obavezno overiti ko nije !!!

2 glupa lokalna pandura, njihov shef seljachina, i jedan "pametni" spektor iz Seula istrazuju niz ubistava u jednom selu u Juznoj Koreji. Totalno realistichno odradjeno po istinitom dogadjaju koji se desio 1986. za vreme vojne hunte u Juznoj Koreji. Kakve su ovde sve policijske metode korishcene radi iznudjivanja priznanja ja sam umirao od sme'a !

http://www.imdb.com/title/tt0353969/
A.C.A.B.

"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
- Zombiemachine
- A$H
za sad je na 92,13% pa ću vidjet sutra kakav je(osim ako ne nestane koji važan sources)Zombiemachine wrote:Meni isto djeluje dosta loše.HorrorHR wrote:Čuo sam od nekoga da je dobro? Sranje baš svjetsko? O čemu je btw - nešto ala moderni Henry?Charlie surfs again wrote:H6 Diary of a serial killer (2006)
Shpansko DNO...

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
- john_constantine
- Donnie Darko
-
-
Kako se zove na eng. Potpuna Pomrčina? Ostale san gleda.john_constantine wrote:pa što ne kažeš?Fala ali su stari i izgleda mi da nemaju veze sa Dog Soldiers. Volim kad se vojnici bore protiv kreatura ne uplakane djevojčice.
Tia bi neki survival horror ili neki horror u kojemu se možeš poistovjećit sa likovima i zapitat se šta bi ja na njihovom mistu napravia. pr.( D.Soldiers, Hostel, Descent, Hills have eyes, Dawn of Dead, 28 Days Later, Cabin Fever, Thing itd.)
IMA KO IDEJU?![]()
Pa onda uzmi Feast, Potpunu pomrčinu (nije baš survival, ali je prejebeni film), from dusk till dawn...
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
- john_constantine
he, da znam, onda bi napisao.Black Stena wrote:Kako se zove na eng. Potpuna Pomrčina? Ostale san gleda.john_constantine wrote:pa što ne kažeš?Fala ali su stari i izgleda mi da nemaju veze sa Dog Soldiers. Volim kad se vojnici bore protiv kreatura ne uplakane djevojčice.
Tia bi neki survival horror ili neki horror u kojemu se možeš poistovjećit sa likovima i zapitat se šta bi ja na njihovom mistu napravia. pr.( D.Soldiers, Hostel, Descent, Hills have eyes, Dawn of Dead, 28 Days Later, Cabin Fever, Thing itd.)
IMA KO IDEJU?![]()
Pa onda uzmi Feast, Potpunu pomrčinu (nije baš survival, ali je prejebeni film), from dusk till dawn...