šta je to?Freddy wrote:kirurg-jučer kaj je bio na 1.,uglavnom film je2-10
Koji ste horror zadnji gledali?
-
John_Ryder
- horkolerbus
- Freddy
u subotu je bio na prvom...neznam amer.naziv,uglavnom frajer je kirurg i ubija...izgledalo je kao dosta ozbiljan film i bio je ali ga nisu znali napravit,sranje teškoHorrorHR wrote:šta je to?Freddy wrote:kirurg-jučer kaj je bio na 1.,uglavnom film je2-10
Shinig-među 10 naj horora ikad....uvjek mi je sve bolji i bolji 9.5-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Wendigo
true..Freddy wrote:u subotu je bio na prvom...neznam amer.naziv,uglavnom frajer je kirurg i ubija...izgledalo je kao dosta ozbiljan film i bio je ali ga nisu znali napravit,sranje teškoHorrorHR wrote:šta je to?Freddy wrote:kirurg-jučer kaj je bio na 1.,uglavnom film je2-10
Shinig-među 10 naj horora ikad....uvjek mi je sve bolji i bolji 9.5-10
- jigsaw
The Night Flier (1997) - pomalo dosadnjikava ekranizacija Stephena Kingove knjige 3,2/5
http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/01 ... html#dan30
http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/01 ... html#dan30
Last edited by jigsaw on 30 Jan 2008, 15:27, edited 1 time in total.
- Asfodel
-
filmofil
-
filmofil
-
filmofil
- Dragonrage
Cloverfield 5/5 - WoW!! Pravi spektakl prepun napetosti i odlične scarry atmosfere koja vas drži na iglama cijelo vrijeme (a ima i malo dobrog humora)...kamera i montaža su fenomenalni, glumci izvrsni, realni u svojim izvedbama. Iako je sve prikazano kao da je snimljeno sa pauzama u kontinuitetu sa malom digitalnom kamerom iz ruke, djeluje mnogo spektakularnije i to samo pridonosi napetosti i prikazu konfuznosti. Efekti su odlični, realistični i savršeno upotpunjuju priču...ne djeluju nimalo lažno i loše kao što se to moglo naslutiti iz trailer. Dapače, efekti iz ovog filma koji je košta svega nekih 30 mil.$ deru CGI iz mnogo skupljeg (150 mil$) "I Am Legend" samo tako. Ne mogu se ni usporediti.
Priču bih mogao najlakše opisati kao prvenstveno ljubavnu priču umotanu u monster film prema kojem je recimo Emmerichova "Godzilla" uspavanka/crtić za djecu...a i bilo koji drugi monster film (izuzev "Hosta").
Jedino imam male primjedbe na mjestimično patetične dijaloge koji kao da su ispali iz nekog romantičnog filma ("Vratio si se po mene" kaže jedna od junakinja, a gl. junak joj odgovara "naravno da sam se vratio, volim te" i tome sl.). Ali opet kako ovo u biti i je romantični film ali umotan u kao što rekoh horror monster film, to još i može proći. Također zamjerku imam i na činjenicu da kamera proživljava sve moguće neprilike, padove i sl. Isto tako ne vjerujem da bi netko u takvoj kaotičnoj i strašnoj te po život opasnoj situaciji cijelo vrijeme nosio kameru naokolo i snimao šta se zbiva. No, to su tek sitnice koje se mogu i zanemariti.
Odličan film!!!
Priču bih mogao najlakše opisati kao prvenstveno ljubavnu priču umotanu u monster film prema kojem je recimo Emmerichova "Godzilla" uspavanka/crtić za djecu...a i bilo koji drugi monster film (izuzev "Hosta").
Jedino imam male primjedbe na mjestimično patetične dijaloge koji kao da su ispali iz nekog romantičnog filma ("Vratio si se po mene" kaže jedna od junakinja, a gl. junak joj odgovara "naravno da sam se vratio, volim te" i tome sl.). Ali opet kako ovo u biti i je romantični film ali umotan u kao što rekoh horror monster film, to još i može proći. Također zamjerku imam i na činjenicu da kamera proživljava sve moguće neprilike, padove i sl. Isto tako ne vjerujem da bi netko u takvoj kaotičnoj i strašnoj te po život opasnoj situaciji cijelo vrijeme nosio kameru naokolo i snimao šta se zbiva. No, to su tek sitnice koje se mogu i zanemariti.
Odličan film!!!