istina.. obožavam H20..Boby wrote:Zato se sedmica penje na razinu kvalitete iznad one u dvojci za koju se ne bih složio da je prejebena. Samo jedan u nizu slashera s slavnim imenom HalloweenaWendigo wrote:Halloween 5: Revenge Of Michael Myers
2/5
glupost bez premca..nevjerojatno da nakon prejebenog 1. i 2. dijela krene iz lošeg u gore..
Koji ste horror zadnji gledali?
- Wendigo
- jigsaw
O filmu Hatchet (2006) imate na mom blogu: http://recenzijefilmova.blog.hr/
- horkolerbus
-
GreenHornet
- la terza madre
- Freddy
wisher....jako sam se razočarao sa tim filmom...loša gluma....svaku scenu znaš kaj če se dogogit...jedini plus je ubijanje 4-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Boby
Horror mog djetinjstva. Pogledal sam ga prije neke 2 godine i nisam mogao vjerovati da mi je nekoć bio izazov imati dovoljno hrabrosti da ga pogledam do kraja. Danas je to samo još jedna adaptacija Kinga po kvaliteti negdje između prosječnog i lošeg. Ali je zato knjiga odličnapure_evil wrote:IT
6/10
- Boby
"Black Christmas"
Nažalost, pogledal sam remake a orginal ostaje nepogledan. Neovisno o tome koliko je orginal možda bolji ovaj remake nije loš film. Nekima je smetalo objašnjavanje ubojičinog podrijetla a meni je to upravo najbolji elemement filma. Kada mu se već ime spominje u svakoj petoj rečenici zašto ne bi gledatelj ponešto i saznao o ubojici. A upravo su mi i najzastrašujuće one scene u kojima je prikazana poremećana obitelj s kojom je živio. Mislim da bi film bio puno gori da se je sveo samo na ubijanje onih ženski; ova pozadinska priča ga je učinila nečim više od bezumog gomilanja trupala. Za pohvalu je i kaj su uspjeli Božićnu atmosferu učiniti morbidnom i stravičnom
Dakle, film kao film mi je OK iako niš posebno; Zombiev "Halloween" je puno bolji. Ostaje mi još pogledati orginal
Nažalost, pogledal sam remake a orginal ostaje nepogledan. Neovisno o tome koliko je orginal možda bolji ovaj remake nije loš film. Nekima je smetalo objašnjavanje ubojičinog podrijetla a meni je to upravo najbolji elemement filma. Kada mu se već ime spominje u svakoj petoj rečenici zašto ne bi gledatelj ponešto i saznao o ubojici. A upravo su mi i najzastrašujuće one scene u kojima je prikazana poremećana obitelj s kojom je živio. Mislim da bi film bio puno gori da se je sveo samo na ubijanje onih ženski; ova pozadinska priča ga je učinila nečim više od bezumog gomilanja trupala. Za pohvalu je i kaj su uspjeli Božićnu atmosferu učiniti morbidnom i stravičnom
Dakle, film kao film mi je OK iako niš posebno; Zombiev "Halloween" je puno bolji. Ostaje mi još pogledati orginal
- HorrorHR
- Site Admin
Šta je to neki film od Kurt Cobaina?la terza madre wrote:grundge 2 ne kuzim film po kurca...koji kraj sta kako kome kuzi ko?
inače, debilana total film...
Last edited by HorrorHR on 19 Jan 2008, 13:46, edited 1 time in total.
-
Unreal
U orginalu je baš meni stravično što ne znaš ništa o ubojci i ne vidiš ga,jedino znaš da se radi o poremečenoj osob,a backstory više manje ostaje mašti gledatelja.Remeak još nisam gledao,ali svakako znam da bi bilo puno bolje ne dirati orginal sa nastavcima ili bilo čime sličnim.Boby wrote:"Black Christmas"
- jigsaw