Pogledaj i dvojku. Isplati se radi brutalne scene gdje uđe u policijsku stanicu i ubije sve policajce.Wendigo wrote:Maniac Cop
3,9/5
Koji ste horror zadnji gledali?
- horkolerbus
- elrania
the fog (1980)
tek sada... napokon sam uspjela skinuti film a da radi i da nije spanjolska sinkronizacija
bas mi je pasalo opet prozivjet carpenterov ugodaj i vratiti se na takav stil filma; podsjeca me na moje pocetke gledanja horrora *suza u oku*
sarmantan, miran i topao film, ali ipak pomalo prespor na nekim djelovima
vjerujem da bi mi bio jeziv da sam ga gledala pred nekih 10 godina
tek sada... napokon sam uspjela skinuti film a da radi i da nije spanjolska sinkronizacija
bas mi je pasalo opet prozivjet carpenterov ugodaj i vratiti se na takav stil filma; podsjeca me na moje pocetke gledanja horrora *suza u oku*
- Wendigo
odličan film prejebene atmosfere i zanimljivih "bad guysa".elrania wrote:the fog (1980)
tek sada... napokon sam uspjela skinuti film a da radi i da nije spanjolska sinkronizacija![]()
vjerujem (i pročitao/čuo sam iz povjerljivih izvora) da remake nije dostojan ni "O" od originala..
-
GreenHornet
- jigsaw
O filmu Urban Legends: Final Cut (2000) imate na mom blogu: http://recenzijefilmova.blog.hr/
- marcato
Sinoć sam gledao Invasion iz 2007............ne znam dali bi ga uopće svrstavao u horror-e (radi atmosfere na toj bazi).......uglavnom....
Koliko sam shvatio to je kao četvrta verzija Invasion Of The Body Snatchers-a............do sad sam mislio da je nekako najlošija verzija od Ferrare iz 1993 ali ova nova verzija je "ponosno" preuzela tu titulu.
Najbolji zicer je izveo od remejka Kaufman, iz 1978, jednostavno fino napravljeno. Da sad nebi opisivao te adute koji posjeduje taj film............ova nova izvedba sa svom mogućom razrađenošću cijele priče,opet nije postigla "onu" atmosferu koju je "servirao" Siegel i Kaufman.
Koliko sam shvatio to je kao četvrta verzija Invasion Of The Body Snatchers-a............do sad sam mislio da je nekako najlošija verzija od Ferrare iz 1993 ali ova nova verzija je "ponosno" preuzela tu titulu.
Najbolji zicer je izveo od remejka Kaufman, iz 1978, jednostavno fino napravljeno. Da sad nebi opisivao te adute koji posjeduje taj film............ova nova izvedba sa svom mogućom razrađenošću cijele priče,opet nije postigla "onu" atmosferu koju je "servirao" Siegel i Kaufman.
- Knatchbull
- horkolerbus
- Boby
Zato se sedmica penje na razinu kvalitete iznad one u dvojci za koju se ne bih složio da je prejebena. Samo jedan u nizu slashera s slavnim imenom HalloweenaWendigo wrote:Halloween 5: Revenge Of Michael Myers
2/5
glupost bez premca..nevjerojatno da nakon prejebenog 1. i 2. dijela krene iz lošeg u gore..