Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2008, 14:48

Halloween 5 - Jbt, jbt, jbt... i sve to po spisku. Dosadniji film nisam gledao... Znate u čemu je problem ovog serijala? Što se manje bazira na ubojstvama, a previše na radnji koju niti ne mogu skrpati, i to još puno nelogičnosti. Friday the 13th serijal je imao ono, solidnu radnju, samo da ožive Jasona, pa se sve svodilo na zabavna ubojstva.

Telepatija - pa koji k*? Kakve veze sada ima ta telepatska veza između njih? Ona epizoda iz MOH Chocolate, gay seks mi čak zvuči mnogo bolje nego ovo. Ima li smisla? nema. Ima li objašnjenja? Nema. Je li dobra fora? Nije - previše očajno, jadno i glupo. I taj njezin gubitak govora, pih. Trebali su joj otvoriti grkljan i završiti za filmom. :roll:

Dr. Looomis - znao sam da je on jebeni pedofil. :D :D To kako iskorištava djevojčicu i napada ju, a tek što radi u šumi kada dograbi dvoje djeteta odjednom? :shock: Ludi starac, neoženjen, bez kuće, bez ičega, znao sam da ima nešto čudno u njemu. :D I doista, lud je kao kupus. Ali koji mu je vrag s glasom? kao da se nadisao helija. Cijelo vrijeme sam samo čekao da ga michael myers konačno ubije, i završi s njime, ali ne... + stupidna scena Father and son

Likovi su nevjerojatno iritatni do zla boga. Dva policajca, te ženske, pas, njihovi dečki, pa skoro svi... Naročito taj mikey koji stalno lašti aute. A najjače je kako uvijek uspijevaju uvaliti scenu seksa. Ili dio s vilom vs srpa.

Smrti ili killovi su bezvezni - osim scene s vilom u leđa. Već viđeno u Friday the 13th 2, samo s kopljem. Većinu ih uopće niti ne vidimo, šteta. Naročito onaj za srpom. Volim takva odrubljivanja.

Gluposti - kakve pobogu veze ima onaj s ružnim cipelama? Ta glupost s znakom na ruci, telepatija, ružna maska. Zašto bi Michael vozio curu na cigarete? Ili pri kraj, mreža i daske, jbt? A tek kada nožem uspijeva razvaliti vrata. Pa kakva to vrata grade? :D Ili kada buši metal, umjesto da raspori, pa da dohvati djevojčicu iznutra.

Ma jedino pozitivno je najgluplji završetak ikad, u terminator stilu. :prayer: :prayer:

1/5
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Jan 2008, 15:00

Severance (2006) - 2,7 / 5, ništa nisam očekivao, pa...sam ostao ravnodušan...

Wrong Turn 2: Dead End (2007) - 3,1 / 5, očekivao sam gore, a ispalo solidno :wink:

Unreal

Post by Unreal » 08 Jan 2008, 15:23

john_constantine wrote:Halloween 5 - Jbt, jbt, jbt... i sve to po spisku. Dosadniji film nisam gledao... Znate u čemu je problem ovog serijala? Što se manje bazira na ubojstvama, a previše na radnji koju niti ne mogu skrpati, i to još puno nelogičnosti. Friday the 13th serijal je imao ono, solidnu radnju, samo da ožive Jasona, pa se sve svodilo na zabavna ubojstva.

Telepatija - pa koji k*? Kakve veze sada ima ta telepatska veza između njih? Ona epizoda iz MOH Chocolate, gay seks mi čak zvuči mnogo bolje nego ovo. Ima li smisla? nema. Ima li objašnjenja? Nema. Je li dobra fora? Nije - previše očajno, jadno i glupo. I taj njezin gubitak govora, pih. Trebali su joj otvoriti grkljan i završiti za filmom. :roll:

Dr. Looomis - znao sam da je on jebeni pedofil. :D :D To kako iskorištava djevojčicu i napada ju, a tek što radi u šumi kada dograbi dvoje djeteta odjednom? :shock: Ludi starac, neoženjen, bez kuće, bez ičega, znao sam da ima nešto čudno u njemu. :D I doista, lud je kao kupus. Ali koji mu je vrag s glasom? kao da se nadisao helija. Cijelo vrijeme sam samo čekao da ga michael myers konačno ubije, i završi s njime, ali ne... + stupidna scena Father and son

Likovi su nevjerojatno iritatni do zla boga. Dva policajca, te ženske, pas, njihovi dečki, pa skoro svi... Naročito taj mikey koji stalno lašti aute. A najjače je kako uvijek uspijevaju uvaliti scenu seksa. Ili dio s vilom vs srpa.

Smrti ili killovi su bezvezni - osim scene s vilom u leđa. Već viđeno u Friday the 13th 2, samo s kopljem. Većinu ih uopće niti ne vidimo, šteta. Naročito onaj za srpom. Volim takva odrubljivanja.

Gluposti - kakve pobogu veze ima onaj s ružnim cipelama? Ta glupost s znakom na ruci, telepatija, ružna maska. Zašto bi Michael vozio curu na cigarete? Ili pri kraj, mreža i daske, jbt? A tek kada nožem uspijeva razvaliti vrata. Pa kakva to vrata grade? :D Ili kada buši metal, umjesto da raspori, pa da dohvati djevojčicu iznutra.

Ma jedino pozitivno je najgluplji završetak ikad, u terminator stilu. :prayer: :prayer:

1/5
Svaka ti čast preživio si 3.svjetski rat :lol: Ovo je fak baš glup i dosadan nastavak. Šestica je barem zabavnija od prošla dva zbog ubojstva poput eksplodiranje glave. 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2008, 15:53

oho, eksplozije glave, obožavam to. :D A i nadam se da će bar taj čovjek u crnome biti interesantan. 8)
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 08 Jan 2008, 16:05

john_constantine wrote:oho, eksplozije glave, obožavam to. :D A i nadam se da će bar taj čovjek u crnome biti interesantan. 8)
Što se tiče crnog čovjeka imaš neki backstory o druidima u šestici :lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Jan 2008, 17:07

nisam gledao,kakvo je to prokletstvo myersa u vezi druida?!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Jan 2008, 17:36

O filmu Severance imate na mom blogu: http://recenzijefilmova.blog.hr/, a ako bude bilo komentara past će post na Wrong Turn 2 u danas u noći... :twisted:

Unreal

Post by Unreal » 08 Jan 2008, 17:44

GreenHornet wrote:nisam gledao,kakvo je to prokletstvo myersa u vezi druida?!
ako te baš zanima pročitaj spoiler dio
Spoiler Ma neka glupost koja se prenosi s generacije na generaciju i michael je bio odabran da nosi to prokletstvo koje ga tjera da ubija članove obitelji. Spoiler Moraš pogledat film da bolje shvatiš,ali ipak sama priča makar je zanimljiva i donekle fora je ipak bezvezna i ignorirat ćeš je.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2008, 17:47

Unreal wrote:
Spoiler Ma neka glupost koja se prenosi s generacije na generaciju i michael je bio odabran da nosi to prokletstvo koje ga tjera da ubija članove obitelji. Spoiler Moraš pogledat film da bolje shvatiš,ali ipak sama priča makar je zanimljiva i donekle fora je ipak bezvezna i ignorirat ćeš je.
hm, zanimljivo, možda je to prokletstvo vezano za muške članove...
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 08 Jan 2008, 17:52

john_constantine wrote:
Unreal wrote:
e ako je tako, zašto onda jamie lee curtis nije također ubijala, već njezina kći? :wink:
Ma iskreno ne znam. Priča ima puno rupa gledajuči prošle filmove,onako ako se puno ne traži šestica je onda zabavna. Ima više krvavih ubojstva,neke scene su ćak malo napete(sve dok ne svira ona retardirana glazba iz električne gitare) i imaš scenu masovnog pokolja doktora u bolnici. :wink:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Jan 2008, 17:56

Unreal wrote:
thx!doduse,fakat je bezvezna. :P

Unreal

Post by Unreal » 08 Jan 2008, 17:59

Zaboravio sam reči da postoji producers cut verzija koja navodno ima manje krvi i objašnjava više priču. U šestici je nečakinja od michaela trudna ,ali nam u verziji koja je došla u kino to nije objašnjeno,a u producers cut verziji je navodno michael otac njenog djeteta :shock: :rotflmao:

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jan 2008, 18:00

Unreal wrote:
john_constantine wrote:
Unreal wrote: ako te baš zanima pročitaj spoiler dio
e ako je tako, zašto onda jamie lee curtis nije također ubijala, već njezina kći? :wink:
Ma iskreno ne znam. Priča ima puno rupa gledajuči prošle filmove,onako ako se puno ne traži šestica je onda zabavna. Ima više krvavih ubojstva,neke scene su ćak malo napete(sve dok ne svira ona retardirana glazba iz električne gitare) i imaš scenu masovnog pokolja doktora u bolnici. :wink:
ma u tome je problem serijala - previše se bazira na lošoj radnji koju niti dragi bog ne bi uspio spasiti, a premalo na ubojstva i zabavu...
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Jan 2008, 18:48

michael kao duh sveti oplođuje žene... :lol: :lol:

†Something Wicked†

Post by †Something Wicked† » 09 Jan 2008, 00:01

upravo zavrshih Black Christmas (original)

Genijalan je.

Post Reply