ili MoontrapHorrorHR wrote:Poznavajući prevoditelje filmskih naslova u HR, "Tihi Vrisak" je tipa "The Exorcist 3"A$H wrote:hehe bas isto razmisljamo sad se plasim,to sam bas mislio napist...bio sa imdb i samo to nasao pa valjda je..
Koji ste horror zadnji gledali?
- A$H
-
mrtwa
ne, mislim da nije.HorrorHR wrote:Kako je to u originalu? Silent Scream iz 80te?mrtwa wrote:"Tihi vrisak", danas....oke film
nemam ga trenutno kraj sebe, al sutra vam napišem kak je u originalu
Real terror is not the sigth of death. It is the fear of death. What is the fear of death? Terror of the unknown.
http://originalevil.blog.hr - ako vas treba nešto nasmijati=)
- A$H
ehhh nasi prevoditelji..radi se sigurno o filmu Boogeyman...jer je kod nas preveden kao Tihi Vrisak sad sam se sjetio imam DVD negdje..mrtwa wrote:ne, mislim da nije.HorrorHR wrote:Kako je to u originalu? Silent Scream iz 80te?mrtwa wrote:"Tihi vrisak", danas....oke film
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
mrtwa
eeee, da, boogymanA$H wrote:ehhh nasi prevoditelji..radi se sigurno o filmu Boogeyman...jer je kod nas preveden kao Tihi Vrisak sad sam se sjetio imam DVD negdje..mrtwa wrote:ne, mislim da nije.HorrorHR wrote: Kako je to u originalu? Silent Scream iz 80te?
Real terror is not the sigth of death. It is the fear of death. What is the fear of death? Terror of the unknown.
- HorrorHR
- Site Admin
Je vidio sam ga danas u videu (nisam bio caljda godinu dana) - sjetih se jer neka mulica na coveru kao pokazuje prstom "tiho"...A$H wrote:ehhh nasi prevoditelji..radi se sigurno o filmu Boogeyman...jer je kod nas preveden kao Tihi Vrisak sad sam se sjetio imam DVD negdje..
Pa sličmo boogeyman tihi vrisak - boogey tihi, man vrisak... a superman onda? super vrisak?
- A$H
HorrorHR wrote:Je vidio sam ga danas u videu (nisam bio caljda godinu dana) - sjetih se jer neka mulica na coveru kao pokazuje prstom "tiho"...A$H wrote:ehhh nasi prevoditelji..radi se sigurno o filmu Boogeyman...jer je kod nas preveden kao Tihi Vrisak sad sam se sjetio imam DVD negdje..
Pa sličmo boogeyman tihi vrisak - boogey tihi, man vrisak... a superman onda? super vrisak?![]()
mocan vrisak
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
John_Ryder
- Clayman
Vacancy:
Ugodno iznenađenje. Napet, zabavan i atmosferičan film. Nemam što više dodati. Iskrena preporuka. 7/10
I pogledao opet Saw IV i moram reći da mi se film totalno srozao. Zamke su mi i dalje zabavne, ali baš gledam kako je to sve postalo nabacano i do kud su dogurali od onako jednostavnog i zabavnog prvog dijela. Ovaj put dajem 4/10 i to samo zbog zamki. Valjda mi se pri na prvom gledanju svidio zbog dobrog društva.
Ugodno iznenađenje. Napet, zabavan i atmosferičan film. Nemam što više dodati. Iskrena preporuka. 7/10
I pogledao opet Saw IV i moram reći da mi se film totalno srozao. Zamke su mi i dalje zabavne, ali baš gledam kako je to sve postalo nabacano i do kud su dogurali od onako jednostavnog i zabavnog prvog dijela. Ovaj put dajem 4/10 i to samo zbog zamki. Valjda mi se pri na prvom gledanju svidio zbog dobrog društva.
- metallicat
nisam jedinaWendigo wrote:aaarghh.. ne vjerujem da ti ne valja.Unreal wrote:The Burning-baš dosadan film. Radnja je nezanimljiva i kradu se elementi iz Friday the 13th filmova,likovi su baš iritantni i čisto mi se jebe za njih. Ubojca je isto bezvezan,baš sam se nasmija dok sam mu vidio facu i imao prilike ubiti te mlade več prije. Film još nije niti napet niti zabavan,jedino kaj valja su ubojstva na koja užasno dugo treba čekat i glazba u nekim trenutcima je dobra. Ma bio bi film puno bolji da je 30 minuta krači.
Ocjena 2/5![]()
![]()
no dobro, stvar ukusa, vjerojatno mene svi blijedo gledaju jer ne volim Sin City..![]()

- Aryx
metallicat wrote:nisam jedinaWendigo wrote:aaarghh.. ne vjerujem da ti ne valja.Unreal wrote:The Burning-baš dosadan film. Radnja je nezanimljiva i kradu se elementi iz Friday the 13th filmova,likovi su baš iritantni i čisto mi se jebe za njih. Ubojca je isto bezvezan,baš sam se nasmija dok sam mu vidio facu i imao prilike ubiti te mlade več prije. Film još nije niti napet niti zabavan,jedino kaj valja su ubojstva na koja užasno dugo treba čekat i glazba u nekim trenutcima je dobra. Ma bio bi film puno bolji da je 30 minuta krači.
Ocjena 2/5![]()
![]()
no dobro, stvar ukusa, vjerojatno mene svi blijedo gledaju jer ne volim Sin City..![]()
![]()
![]()
![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
John_Ryder
Alien vs.Hunter - šrot šrotova,taj film sam skinuo samo zato jer u imenu sadrži riječ alien, pa sam
se nadao da će nešto bit od toga. Ispalo je da taj alien zgleda ko neki mutavi pauk,a Hunter je zakon,smiješan je,
U ovom filmu apsolutno ništa nije valjalo. 2/10, previsoku ocijenu sam mu dao.
Na imdb je dobio čak 1.5/10.
The deaths of ian stone - oduševio me film,nisam očekivao ovo,odlična priča,napeto do kraja.
8.5/10
se nadao da će nešto bit od toga. Ispalo je da taj alien zgleda ko neki mutavi pauk,a Hunter je zakon,smiješan je,
The deaths of ian stone - oduševio me film,nisam očekivao ovo,odlična priča,napeto do kraja.
8.5/10
- Aryx
meni prica totalna socka , mogli su puno bolje isfurati ovo da lik nemoze umrijeti , odigraj planescape : torment za prejebenufackingkickass pricu i atmosferu ako volis rpgJohn_Ryder wrote:Alien vs.Hunter - šrot šrotova,taj film sam skinuo samo zato jer u imenu sadrži riječ alien, pa sam
8.5/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
-
John_Ryder
hm...volim rpg-ove , trebam nabavit tu igruAryx wrote:meni prica totalna socka , mogli su puno bolje isfurati ovo da lik nemoze umrijeti , odigraj planescape : torment za prejebenufackingkickass pricu i atmosferu ako volis rpgJohn_Ryder wrote:Alien vs.Hunter - šrot šrotova,taj film sam skinuo samo zato jer u imenu sadrži riječ alien, pa sam
8.5/10slicna fora s umiranjem samo prejebeno!