Hellraiser (remake)
- john_constantine
- Scarface
- bakero
- Wendigo
- john_constantine
Hm, pa nije li uvijek tako? Ovaj hallowen je potpuno izmijenjen, ne samo od novog glumca, već i u izgledu serijskog ubojice. Pa TCM, ubojica u originalu je bio retardiran i divlji, a u remakeu je više akcijski orijentiran.FilmTV wrote:Od kada remake znači mijenjanje glavne stvari što definira film?Ghostface wrote:Ako je već remake, i red je da promine dizajn svih cenobita.
Michel puši karu.
- Wendigo
meni je npr. Leatherface u TCM 2 najjadniji horror zlikovac ikada..john_constantine wrote:Hm, pa nije li uvijek tako? Ovaj hallowen je potpuno izmijenjen, ne samo od novog glumca, već i u izgledu serijskog ubojice. Pa TCM, ubojica u originalu je bio retardiran i divlji, a u remakeu je više akcijski orijentiran.FilmTV wrote:Od kada remake znači mijenjanje glavne stvari što definira film?Ghostface wrote:Ako je već remake, i red je da promine dizajn svih cenobita.
- john_constantine
ja bi prije rekao za trojku, tamo je baš ispao stvarno debil. SVi ga samo premlaćuju.Wendigo wrote:meni je npr. Leatherface u TCM 2 najjadniji horror zlikovac ikada..john_constantine wrote:Hm, pa nije li uvijek tako? Ovaj hallowen je potpuno izmijenjen, ne samo od novog glumca, već i u izgledu serijskog ubojice. Pa TCM, ubojica u originalu je bio retardiran i divlji, a u remakeu je više akcijski orijentiran.FilmTV wrote: Od kada remake znači mijenjanje glavne stvari što definira film?
Michel puši karu.
- Scarface
FilmTV wrote:Od kada remake znači mijenjanje glavne stvari što definira film?Ghostface wrote:Ako je već remake, i red je da promine dizajn svih cenobita.
A od kada je to minjanje samog izgleda cenobita glavna stvar u filmu, zar minjanje glavne stvari ne bi bilo izbacit cenobite i stavit neke druge demone, a uostalom, cenobiti i jesu zamišljeni tako da im izgled bude ekstreman i šta neobičniji i čudniji, tako da je minjanje njihovog dosadašnjeg izgleda u određenoj mjeri neminovno. Ako nemaš živaca za podnit neke promjene u rimejkovima nego se odma grčevito buniš protiv toga kao da spaljuju original i brišu ga iz sjećanja svih ljudi na svitu, ni ne komentiraj.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
FilmTV
Ako ti pomisliš na Hellraiser i ne padaju ti odmah na pamet cenobiti to je onda tvoja stvar. Meni prvo pada na pamet kutija i prepoznatljiv izgled Pinheada.Ghostface wrote:A od kada je to minjanje samog izgleda cenobita glavna stvar u filmu
Cenobiti jesu demoni.Ghostface wrote:zar minjanje glavne stvari ne bi bilo izbacit cenobite i stavit neke druge demone
Dakle, po logici ove rečenice pošto su cenobiti zamišljeni kao ekstremnog izgleda onda je mijenjanje njihovog izgleda neminovno? Ne vidim poveznicu.Ghostface wrote:cenobiti i jesu zamišljeni tako da im izgled bude ekstreman i šta neobičniji i čudniji, tako da je minjanje njihovog dosadašnjeg izgleda u određenoj mjeri neminovno.
Osim toga, svako ima svoje gradacije oko toga šta je to čudno, neobično ili ekstremno. Nigdje nisam pročitao da su cenobiti zamišljeni tako da imaju ekstreman izgled. Osim toga, Pinhead ima dosta jednostavan izgled u odnosu na svakakve monstrume koje vidimo u horrorima.
Vidi ti borbenog momka, odmah bi da se ne komentira ako se ne slaže s njim. Sit Ubu sit, good dog!Ghostface wrote:Ako nemaš živaca za podnit neke promjene u rimejkovima nego se odma grčevito buniš protiv toga kao da spaljuju original i brišu ga iz sjećanja svih ljudi na svitu, ni ne komentiraj.
Zar nije rasprava poanta bilo kojeg foruma? Šta bi svi trebali komentirati samo one stvari s kojima se slažu? Neznam za tebe, ali ni djeca se tako ne ponašaju.
Ovaj tema je zanimljiva jer se vidi šta bi kome smetalo da se promijeni, ako tebi smeta što se ljudi s tobom ne slažu onda je vrijeme da shvatiš da svi ne razmišljamo isto.
Ako želiš negdje iznositi svoje mišljenje bez da ti itko ima šta reći onda otvori blog, raspiši se i zatvori komentare, forum je mjesto gdje i drugi mogu reći šta žele.
-
FilmTV
Izgleda da je tako u horror žanru ali ne bi trebalo biti ni blizu, možda bi onda napravili remake koji nešto vrijedi.john_constantine wrote:Hm, pa nije li uvijek tako? Ovaj hallowen je potpuno izmijenjen, ne samo od novog glumca, već i u izgledu serijskog ubojice. Pa TCM, ubojica u originalu je bio retardiran i divlji, a u remakeu je više akcijski orijentiran.FilmTV wrote:Od kada remake znači mijenjanje glavne stvari što definira film?Ghostface wrote:Ako je već remake, i red je da promine dizajn svih cenobita.
Daleko od toga da ne treba mijenjati ako je u pitanju dosta stari film ali ne gadno sjebati mijenjanjem. Dobri primjeri uspješnih remakeova su Ocean's Eleven i nedavno nagrađivani The Departed.
-
Unreal
A Jasona su dosta putu promjenili dizajn i bilo je uvjek zabavno vidjeti kako izgleda(defnitivno mi je najači dizajn iz sedmice gdje mu vidiš kralježnicu i malo mu su se zubi vidjel sa neke strane maske
)
A od Letherfacu mi je bila dosta strašna ona maska iz orginala makar je jeftina(smo dok se sjetim one face http://i205.photobucket.com/albums/bb28 ... /maska.jpg
),a ova maska iz remejka sam vidi u par snjimki i izgleda mi blesavo kao da je iz pokemon crtića.
A Michael je ima samo dosadne maske(strašna su i fora na početku ali nakon nekog vremena dosade), najbolja mu je ona iz prva dva filma,no onda su mu stavljali gluplje maske (među kojima se jedino istiće ona iz šestice i osmice). a onaj Michael iz remejka mi izgleda kao neki klošar.
A Freddy mi je uvjek izgledao isto i cool
, jedino mu je rukavica promjenjena u sedmic.
No Pinhead izgleda meni svršeno i ne vidim poantu izmjene,zapravo čak ni ne mogu zamisliti promjenu izgleda ili novog glumca koj bi blje funkcionirao od Doug Bradley.
Što se tiće remjkova slažem se sa Ghosfaceom da će orginal ostat odličan, ali zato je i nepotrebno ga remjekat bar po meni. Film izgleda dobro danas i ne vidim poantu remejka. Rađe bi da se nastavi stara priča nastavcima(makar i bili u svemiru
)nego da sve počnu opet ispočetka. A s druge strane više od pol remjkova su sranje
.
Ja smatram da bi se trebalo remejka loše filmove poput Leprechauna i Ghoulies, ili majke mi neka redatelji napravi svoj vlastite filmove i probaju izmisliti nove zabavne negativce(više uopće ne izmišljaju legende poput Freddya i Jasona
) nego da rade svoje zajebancije na klasčne filmove
A od Letherfacu mi je bila dosta strašna ona maska iz orginala makar je jeftina(smo dok se sjetim one face http://i205.photobucket.com/albums/bb28 ... /maska.jpg
A Michael je ima samo dosadne maske(strašna su i fora na početku ali nakon nekog vremena dosade), najbolja mu je ona iz prva dva filma,no onda su mu stavljali gluplje maske (među kojima se jedino istiće ona iz šestice i osmice). a onaj Michael iz remejka mi izgleda kao neki klošar.
A Freddy mi je uvjek izgledao isto i cool
No Pinhead izgleda meni svršeno i ne vidim poantu izmjene,zapravo čak ni ne mogu zamisliti promjenu izgleda ili novog glumca koj bi blje funkcionirao od Doug Bradley.
Što se tiće remjkova slažem se sa Ghosfaceom da će orginal ostat odličan, ali zato je i nepotrebno ga remjekat bar po meni. Film izgleda dobro danas i ne vidim poantu remejka. Rađe bi da se nastavi stara priča nastavcima(makar i bili u svemiru
Ja smatram da bi se trebalo remejka loše filmove poput Leprechauna i Ghoulies, ili majke mi neka redatelji napravi svoj vlastite filmove i probaju izmisliti nove zabavne negativce(više uopće ne izmišljaju legende poput Freddya i Jasona