A kakve to veze ima za ovim topicom?Djuro19 wrote:ja sam danas skino s news grupe mislim cjelu seriju "supernatural", tj onolko kolko je izašlo
A seriju neću pratiti. Sit sam takvih serija, stave žensku koja vidi duhove i onda im pomaže. Već ima oni Nestali, pa ona što radi u mrtvačnici i budi se prije mrtvih... Pa hrpa toga..
Ionako imam svoga lika za kojega sam imao namjeru da vidi duhove, ali da im pomaže protiv svoje volje jer mu smetaju (izluđuju ga). Ali se javio problem u mom scenariju jer drukčije zamišljam duhove koji su vrlo rijetki u mom romanu. Pa je odbačeno. Mislim da će prvog duha vidjeti u zatvoru, jednu curu od zatvorenika koja se sakrila kod svoga dečka, a on ju je prodao drugima i svi su je po redu silovali, na kraju raskomadali britvama i zakopali u dvorištu, a uprava je to zatajlila. Ali poslije se pojavljuje njezin duh. Cijela zatvorska ćelija je prekrivena krvlju ili crvenom bojom, a njezin privlačni duh koji je sav crven se pojavljuje pred žrtvom. ali žrtva ne zna što se događa pošto se to događa noću, pa misli da sanja. I na kraju duh ubije tu žrtvu na metarmofozni način (jedna druga priča o podrijetlu duhova). A da ne spominjemo da je glavni lik u zatvoru, a da bi izašao, uz pomoć svoga nevoljkog pratitelja anđela smrti, stvori novu vrstu pakla u zatvoru: čudovište koje izlazi iz zahodske školjke, zombiji u dvorištu, živa ćelija i sve to samo da ga oslobode.