Koji horor film vam je super, a ostalima je sranje?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
A$H

Post by A$H » 08 Aug 2008, 12:06

dvojka je i meni bolja..ali jedinica nije ziher sranje..cak neznam nikoga tko tako misli..ima onih kojima je los film..ili kopija svega i svaceg..ali ne sranje...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Aug 2008, 12:13

meni je "turistas" baš ok film,dok ga skoro svi pljuvaju samo tako...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Knatchbull

Post by Knatchbull » 08 Aug 2008, 13:09

trenutno se mogu samo Blood car-a sjetiti, ali filmova koji su meni sranje a svi ih obožavaju imam dovoljno :lol:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Knatchbull

Re: Koji horor film vam je super, a ostalima je sranje?

Post by Knatchbull » 08 Aug 2008, 13:12

HorrorHR wrote:100 ljudi, 100 čudi jel? :)

Pa recimo "Vampires" mi je zakon film - meni, Sikeoneu, Mairosuu i to je to :)
jel to onaj Carpenterov fim? ako je onda mi je među 3 najbolja s vampirima uopće 8)
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 08 Aug 2008, 16:27

Dragonrage wrote:Wrong Turn je recimo meni baš super horror akcić dok je većini sranje...pa čak i dno dna, fakat ne kužim zašto?! Produkcijski je dobar, tehnički je dobra, vizualno je dobar, ima dosta gorea, gl. glumca je zgodnička (Eliza Dushku mi je uvijek bila nekako mmmm), nije dosadan i na kraju krajeva funkcionira sasvim ok kao lagana neobavezna zabava...
Solidan horor koji nije bajan, ali tamo do polovice odlično izgleda, no kasnije sve odlazi nizbrdo...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 08 Aug 2008, 16:57

Npr meni je Descent teze sranje a svima je super
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

cady

Post by cady » 08 Aug 2008, 18:02

House of wax = remake
Behind these eyes one finds only blackness, they absence of light, these are the eyes of a psychopath.

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Aug 2008, 18:05

cady wrote:House of wax = remake
Eto, meni je taj film zabavan npr.

cady

Post by cady » 08 Aug 2008, 18:19

jigsaw wrote:
cady wrote:House of wax = remake
Eto, meni je taj film zabavan npr.
i meni. i baš ga nekak volim. al svim mojim frendovima je teško sranje
Behind these eyes one finds only blackness, they absence of light, these are the eyes of a psychopath.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 08 Aug 2008, 20:41

creatura,dagon,blade...
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Clayman

Post by Clayman » 08 Aug 2008, 22:21

Hmm, da vidimo....
Resident Evil 1 - Mnogima je bezveze. Fanovi igre zamjeraju što ne prati igru 100%, a fanovi horora koliko sam čitao po netu ga isto baš ne vole. Usprkos tome meni odličan film :D . Da ne spominjem kul soundtrack.

Texas Chainsaw Massacre remake i prequel - Meni odlični oba dva. I definitivno su mi bolji od svih starijih nastavaka (koji su mi šrot), osim originala. Bar su mi bili odlični kad sam ih gledao, ali prošlo je već vremena, ionako mislim nabaciti mini maraton da se prisjetim.

Hostel 2 - Prvi dio mi je sranje jer sam očekivao koljačinu. Ovaj nastavak me zabavio, neznam zašto. Čak i ono licitiranje za žrtve mi je bilo fora. A kraj koji je mnogima blesav mi je ispao simpatičan :D . Neznam, možda mi je film ispao dobar jer nisam očekivao previše i jer ga nisam shvaćao preozbiljno.

Eto, ne mogu se trenutno ničega više sjetiti, pa da spomenem jedan film koji mnogi ovdje i po netu hvale, a meni je sranje. Slijede Spoileri za one koji nisu gledali.... The Myst. Sad znam da će me vjerovatno neki zamrziti ali ne mogu si pomoći. Bio mi je ok na početku dok se još ništa ne kuži, ali počeo mi je djelovati totalno neozbiljno s pojavom prvih spektakularnih CGI efekata. Znam da je imao ograničen budžet, ali mogli su to barem malo više zamaskirati. Pa onda ona fanatična glupača zbog koje sam poželio razbiti ekran, i masa ljudi koji je slijepo prate. Mislim WTF, htjeli su kao prikazati kako smo mi ljudi povodljivi i šta ja znam, ali ovo mi je djelovalo prenaivno. A tek kraj.... isuse. Ono kad glavni glumac klekne i vriši je mene nasmijalo. Lik je tako neuvjerljivu facu složio da bi mu trebalo dići spomenik.

elrania

Post by elrania » 08 Aug 2008, 23:09

Clayman wrote:Hmm, da vidimo....
Resident Evil 1 - Mnogima je bezveze. Fanovi igre zamjeraju što ne prati igru 100%, a fanovi horora koliko sam čitao po netu ga isto baš ne vole. Usprkos tome meni odličan film :D . Da ne spominjem kul soundtrack.
meni je jedinica skroz ok film. bio mi je dobar prilikom prvog gledanja pa mi se nekako zavukao pod kozu.
dok su mi nastavci zbilja bezveze...

A$H

Post by A$H » 08 Aug 2008, 23:09

elrania wrote:
Clayman wrote:Hmm, da vidimo....
meni je jedinica skroz ok film. bio mi je dobar prilikom prvog gledanja pa mi se nekako zavukao pod kozu.
dok su mi nastavci zbilja bezveze...
:klapklap:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Aug 2008, 23:21

meni bi jedinica bila ok da nema prvih 50 minuta, ovako mi je yuck, duja i trica majke prema jedinici :lol: :wink:

Clayman

Post by Clayman » 08 Aug 2008, 23:51

Meni i početak baš odgovara. Obožavam onaj kadar kad polako zumiraju na ruke i T-virus u staklenci, a u pozadini odlična uvodna mjuza, pa onda ona scena u dizalu... kad samo čekaš da netko najebe :D. A da i ne spominjem da najviše ima veze sa igrom od ostala dva nastavka, što itekako cijenim. Je da je Alice izmišljena za potrebe filma, ali tu je mansion i ogromni labos, s perspektive fana igre pun pogodak :lol: .

Je da je u dvici Nemesis, ali napravili su ga pre mlako napravili. Dobro da nije nosio cvijeće Alice na kraju :lol:

Post Reply