Kako nisu zombiji to mi izgleda smješno to je nova generacija zombija baš onako kako je film tv rekao a neki ih još zovu zomboloidi pa i vampiri se mjenjaju isto tako u filmovima pa ih nazivamo isto vampirima a ne nekim drugim imenimaFilmTV wrote:Tu se mišljenja razlikuju općenito, ja ih zovem "brzim zombijima" jer su u načelu ista stvar - live undead.dr_gonzo wrote:Zombiji definitivno...tek onda vukodlaci...a onda vampiri![]()
@FilmTV - to nisu zombiji nego samo zaraženi ljudi koji se lako mogu ubitiFilmTV wrote:Zombiji, pogotovo "rage generacija" iz 28 Days Later. Dan, noć - nema bjega
Ali ako idemo pak tim putem, onda mijenjam glas za vampire, spori zombiji su zanimljivi i strašni koliko i prhut
Vampiri ili zombiji
- dodo
- metallicat
- marcato
Zombi......aha.........Sto se mene tice meni je Romerov Night of The Living Dead jedan od najboljih horror-a uopce...........Romero je tu u ultra niskobudjetnom produktu napravio jedno remek dijelo doticajuci se teme rasizma i politike i klasifikacije u ljudima.............sto se kasnije "debelo" odrazilo u njegovom Dawn of The dead filmu iz 77.
meni su u tom filmu jezivi zombiji bas zato sto su tromavi i spori, i na kraju s tim njihovim tempom, uhvate zrtvu koja je od njih superiornia u pokretu i ostalim stvarim itd.A da ne govorim sta su u Romerovom filmu zombije glumili lokalni stanovnici.......i to vrlo uspjesno.........
Zombiji su na svoj nacin obiljezili horror filmsku industriju...........pocevsi tamo od velicanstvenog White Zombie iz 1932... itd.
Tu moram spomenuti po meni dva velika Zombie filma a to su The Living Dead at Manchester Morgue iz (1974) i Zombi 2 iz 1979 od Fulci-ja. Zombie,fala bogu,jednostavno imaju svoj "respekt" u horror filmskoj industriji.
A sto se tice Vampira i same tematike o njima.......he he.....to je posebna prica,To je ultra velik pojam....to je nesto nadivnije sta se dogodilo u filmskoj idustriji...uopce.
Zato mozda mrvicu dajem glas vise za vampire.....jer sam jednostavno uzivao u tim filmovima i njihovoj atmosferi otkad znam za sebe.......Od briljantnog Vampyr-a Carl Theodor Dreyer-a iz 1932 pa sve do danas (?).....
meni su u tom filmu jezivi zombiji bas zato sto su tromavi i spori, i na kraju s tim njihovim tempom, uhvate zrtvu koja je od njih superiornia u pokretu i ostalim stvarim itd.A da ne govorim sta su u Romerovom filmu zombije glumili lokalni stanovnici.......i to vrlo uspjesno.........
Zombiji su na svoj nacin obiljezili horror filmsku industriju...........pocevsi tamo od velicanstvenog White Zombie iz 1932... itd.
Tu moram spomenuti po meni dva velika Zombie filma a to su The Living Dead at Manchester Morgue iz (1974) i Zombi 2 iz 1979 od Fulci-ja. Zombie,fala bogu,jednostavno imaju svoj "respekt" u horror filmskoj industriji.
A sto se tice Vampira i same tematike o njima.......he he.....to je posebna prica,To je ultra velik pojam....to je nesto nadivnije sta se dogodilo u filmskoj idustriji...uopce.
Zato mozda mrvicu dajem glas vise za vampire.....jer sam jednostavno uzivao u tim filmovima i njihovoj atmosferi otkad znam za sebe.......Od briljantnog Vampyr-a Carl Theodor Dreyer-a iz 1932 pa sve do danas (?).....
- Mshai
-
jasa
- Mshai
To je istina - rage zombiji stvarno znaju stvorit napetost. Trce, skacu, penju se, vriste... brrrrr.jasa wrote:Iako su vampiri maestralni i bez njih je horor nepojmljiv, dajem prednost zombijima! Vjerojatno bi mišljenje bilo drugačije, da se nisu pojavili filmovi sa rage zombijima koji trče, kidaju... I spori su zabavni, ali brzi stvore pravu napetost i osjećaj krizzzze.
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]
- The Undertaker
word!jasa wrote:Iako su vampiri maestralni i bez njih je horor nepojmljiv, dajem prednost zombijima! Vjerojatno bi mišljenje bilo drugačije, da se nisu pojavili filmovi sa rage zombijima koji trče, kidaju... I spori su zabavni, ali brzi stvore pravu napetost i osjećaj krizzzze.
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
- Freddy
vidima da su tu negdje...ali me i zanima ...kad bi bila anketa ko je jači vampiri ili zombiji...vampiri definitivno
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- elrania
zombiji su mi najdraza filmska cudovista i rade cu pogledat neki film s njima, nego s vampirima, ali ako uzimam u obzir cijeli imiđ vampira koji postoji kroz povijest, ne koncentrirajuci se samo na filmove, onda definitivno glasam za njih
predivna mi je ta gracioznost, poeticnost... dok su zombiji pak prezestoki i prezabavni
ali, vampiri it is
predivna mi je ta gracioznost, poeticnost... dok su zombiji pak prezestoki i prezabavni
ali, vampiri it is
-
jasa
Ne bih ja to tako posmatrao! Zombiji rijetko napadaju sami, grupa zombija bi rastrgala i najjaceg vampira! Dok su vampiri uvijek u malim grupama ili hordama te se ne bi snašli protiv nekoliko stotina razjarenika!Freddy wrote:vidima da su tu negdje...ali me i zanima ...kad bi bila anketa ko je jaèi vampiri ili zombiji...vampiri definitivno
- Boby
A dajte; otišli ste predaleko. Pa vampira ima na tisuće vrsta; pogledal sam stotinjak filmova o vampirima i to ne predstavlja ni 1% ukupnog broja filmova o vampirima; da ne govorim o knjigama i narodnoj predaji. U knjigama Anne Rice pojedini vampiri su doslovno neuništivi dok u nekim filmovima o Drakuli je dovoljan samo križ da ga se uništijasa wrote:Ne bih ja to tako posmatrao! Zombiji rijetko napadaju sami, grupa zombija bi rastrgala i najjaceg vampira! Dok su vampiri uvijek u malim grupama ili hordama te se ne bi snašli protiv nekoliko stotina razjarenika!Freddy wrote:vidima da su tu negdje...ali me i zanima ...kad bi bila anketa ko je jači vampiri ili zombiji...vampiri definitivno
- Scarface
jasa wrote:Ne bih ja to tako posmatrao! Zombiji rijetko napadaju sami, grupa zombija bi rastrgala i najjaceg vampira! Dok su vampiri uvijek u malim grupama ili hordama te se ne bi snašli protiv nekoliko stotina razjarenika!Freddy wrote:vidima da su tu negdje...ali me i zanima ...kad bi bila anketa ko je jači vampiri ili zombiji...vampiri definitivno
Ma daj, Kako ti je Boby reka, vampira ima masu vrsta, ali onaj prototip vampira ima nadljusku snagu i ne može mu ništa ni tisuću zombija odjednom jer će se ili pretvorit u šišmiša i izmaknit im pa ih u naletima sve pobit ili će ih jednostavno sve izmasakrirat. Mislin, ovo izgleda ka neko dječje prepiranje "ko je jači" ali ne možemo opet valjat gluposti, zombiji vampirima jednostavno u nijednoj stvari, u nijednom mediju nisu ni do kolina. I to vridi i za rage zombije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
jasa
U redu to, ali da bi ih pobio, mora se barem za trenutak pretvoriti u ljudski oblik, a to je dovoljno da se izgubi u masi krvoločnih gadova ( ni neuništiv vampir ne može funkcionirati ako nema ruku, glave i ostalih dijelova tijela, osim ako ne izrastu iz svakog ostatak pa će to umnogostručiti broj heheh
), ehheheh, šalim se ja, nema smisla ova rasprava o tome ko je jači!
- The Undertaker