Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
la terza madre

Post by la terza madre » 17 Dec 2007, 20:08

imam oba 2 ali nisam gledo ni jedan :)
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]

jigsaw

Post by jigsaw » 17 Dec 2007, 20:08

pure_evil wrote:
John_Ryder wrote:The Omen (2006), 5/10 ,dosadan film,prije bi rekao da je to neka drama.

Halloween (1978), 4/10,još dosadnije od The Omen, samo sam čekao da film što prije završi,a ovaj novi
Halloween od R.Zombie je tri puta bolji.
Nemas ti blage sta je dobro.
Ne možeš mu reći da nema blage. To je njegovo mišljenje, možda se čovjeku sviđaju noviji filmovi i original iz 1978 mu nije pasao. :wink:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 17 Dec 2007, 20:45

pure_evil wrote:
John_Ryder wrote:The Omen (2006), 5/10 ,dosadan film,prije bi rekao da je to neka drama.

Halloween (1978), 4/10,još dosadnije od The Omen, samo sam čekao da film što prije završi,a ovaj novi
Halloween od R.Zombie je tri puta bolji.
Nemas ti blage sta je dobro.

Zato ti imaš blage. Mora da si ponosan na sebe. :lolcina:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Dec 2007, 21:45

Masters of Horror - Chocolate
hmmm... 2,7/5
iskreno, ja tu nisam vidio ni h o horrora..

Boby

Post by Boby » 17 Dec 2007, 22:49

pure_evil wrote:Gledao sam i planet terror i dead proof,bolji mi je dead proof...planet terror je previse neozbiljan za moj ukus
Ma to stoji ali mene su u Death Proofu one ženske izludile sa svojim razgovorima dok u Planet Terroru mi je svaka minuta puna uzbuđenja

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Dec 2007, 23:26

@ pure_evil: ako si upoznat sa pojmom "Grindhouse" (mislim na Američka B movies kina) ne bi baš trebao očekivati nekakvu ozbiljnost.. :wink:

zadnje gledao: Masters of Horror: Family
3,9/5
vrlo dobro.. Landisova zanimljiva pričica o "malo" demented shvačanju obiteljskog života.. :lol:

The Undertaker

Post by The Undertaker » 18 Dec 2007, 14:41

Plane dead - zombiji u avionu, loša gluma, avion nekoliko puta u glavnoj ulozi, standardan kraj filma. Nije baš gubljenje vremena ali nije ni ništa posebno. Moja ocena 4.5 od 10.
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!

dodo

Post by dodo » 18 Dec 2007, 14:45

The Undertaker wrote:Plane dead - zombiji u avionu, loša gluma, avion nekoliko puta u glavnoj ulozi, standardan kraj filma. Nije baš gubljenje vremena ali nije ni ništa posebno. Moja ocena 4.5 od 10.
Slažem se :wink: kopija je snakes on the plane koji mi isto nije baš nešto ali barem bolji od ovog sa zombijima.

jasa

Post by jasa » 18 Dec 2007, 15:34

The Undertaker wrote:Plane dead - zombiji u avionu, loša gluma, avion nekoliko puta u glavnoj ulozi, standardan kraj filma. Nije baš gubljenje vremena ali nije ni ništa posebno. Moja ocena 4.5 od 10.
Slažem se, ali su zombiji ispali prilično dobri, samo one žute leće upadaju u oči,vidi se da su vještačke!

jigsaw

Post by jigsaw » 18 Dec 2007, 15:36

carver

Post by carver » 18 Dec 2007, 15:57

The exorcism of Emily Rose

elrania

Post by elrania » 18 Dec 2007, 16:11

reeker

hmpf... procitah jedan osvrt na film koji ga je nahvalio, ali meni je bio cisto...pa ne mogu rec bzvz, ali nije mi bas...
doticni monster je zgodan, ali cijeli film mi je bio toliko nezanimljiv da sam jedva cekala da zavrsi pa da odem lec
ocekivala sam nesto zabavno, heh

Aryx

Post by Aryx » 18 Dec 2007, 17:34

elrania wrote:reeker

hmpf... procitah jedan osvrt na film koji ga je nahvalio, ali meni je bio cisto...pa ne mogu rec bzvz, ali nije mi bas...
doticni monster je zgodan, ali cijeli film mi je bio toliko nezanimljiv da sam jedva cekala da zavrsi pa da odem lec
ocekivala sam nesto zabavno, heh
po meni kopija dead enda :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

The Undertaker

Post by The Undertaker » 18 Dec 2007, 21:37

dodo wrote:
Slažem se :wink: kopija je snakes on the plane koji mi isto nije baš nešto ali barem bolji od ovog sa zombijima.
Kad sam malo porazmislio o filmu (a to uvek radim, pa udjem i u neke nebitne detalje) film je baš glup ali činjenica je da ga zombiji izvlače. Prvo, avion se pojavljuje jedno desetak puta u kadru dok je u oluji, posle kopilotovog bekstva iz kandži zombija niko mu ne veruje iako je isprskan krvlju pa neki čak ponovo silaze u tovarni deo aviona, ili šta reći o sceni kada u WC-u zombiji kidaju dva ortaka kroz ogledalo i ovi momci ne uspevaju da im se otrgnu iz zagrljaja, a onda uleće krhka stjuardesa da ih iščupa i naravno biva ugrižena? Pa onda ubacivanje časne sestre i njeno ponašanje tokom napada :roll: I još mnogo toga, nažalost. Ipak, otkrio sam važnu stvar - kad imaš horor film sa zombijima zabava je zagarantovana. Ima li šta zabavnije od razucavanja zombijeve glave Smith & Wessonom .44? Ili ako je kopija Tajger Vudsa u avionu - odrubljivanje glave štapom za golf? :lol:
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!

dodo

Post by dodo » 18 Dec 2007, 21:48

The Undertaker wrote:
dodo wrote:
Kad sam malo porazmislio o filmu (a to uvek radim, pa udjem i u neke nebitne detalje) film je baš glup ali činjenica je da ga zombiji izvlače. Prvo, avion se pojavljuje jedno desetak puta u kadru dok je u oluji, posle kopilotovog bekstva iz kandži zombija niko mu ne veruje iako je isprskan krvlju pa neki čak ponovo silaze u tovarni deo aviona, ili šta reći o sceni kada u WC-u zombiji kidaju dva ortaka kroz ogledalo i ovi momci ne uspevaju da im se otrgnu iz zagrljaja, a onda uleće krhka stjuardesa da ih iščupa i naravno biva ugrižena? Pa onda ubacivanje časne sestre i njeno ponašanje tokom napada :roll: I još mnogo toga, nažalost. Ipak, otkrio sam važnu stvar - kad imaš horor film sa zombijima zabava je zagarantovana. Ima li šta zabavnije od razucavanja zombijeve glave Smith & Wessonom .44? Ili ako je kopija Tajger Vudsa u avionu - odrubljivanje glave štapom za golf? :lol:
Šta nisu bili žena i tip ono žvaljakali se u wc pa su onda iskočili zombiji.
Najači mi je onaj japanac zombie zavezan za sjedalo koji pokušava nekog ulovit joj kakosam se kidao na to :lol:
Film je ok za pogledat ali nije niš posebno .
[url=http://userbars.org][img]http://img141.imageshack.us/img141/3151/wolfenrb5.gif[/img][/url]

Post Reply