E da ti odgovorim za "Nosferatua". Film samo u osnovi slijedi knjigu a po svemu ostalom odudara kao i svaki film koji je snimljen prema Stokerovom romanu. Čak i Coppolina verzija iz '92 je dosta drukčija od knjige a predstavlja se kao najvjernija knjizi. Žalosno je to kaj knjiga ima uistinu dobru priču i stvarno uživaš dok ju čitaš pa ne kužim u čemu je problem da netko snimi vjerodostojnu ekranizaciju. Prošlo je skoro stoljećeUnreal wrote:Po meni je najgori nastavak petica. Nakon 20 minuta sam već popizdio,odlučio sam jedino pogledati film do kraja da se mogu pohvaliti da sam gledao ovo sranje.Boby wrote:Najgori nastavak u cijelom serijalu, moje mišljenje. Gluma očajna, scenarij debilan, atmosfera uspavljujuća. Ne kažem da nema još nastavaka u ovom serijalu koji su sranje ali ovo je daleko najveće. To kaj nema Myersa nije bitno; mogli su napraviti najbolji nastavak budući da nisu bili opterećeni s prethodnom pričom ali umjesto toga napravili su ovaj nazovi filmUnreal wrote: Po meni je još bolji od daljnjih nastavaka. Jebote Michael Mayersa
lik mora da je jedan od najdosadnijih Boogeyman
Trojka ima bar par stvari koje su mi se urezale u pamčenje poput scene ubojstva dječaka,probijanja laserom,razbijanja robot žene,one iritantne tv pjesmice
i odličnog kraja. Da film je šiti,ali mi je barem luđi i zanimljiviji šit nego ostalli nastavci.Ali ako se sve uzme u obzir mogao je film ispast puno bolji
.
Koji ste horror zadnji gledali?
- Boby
-
Unreal
Knjigu sam davno pročitao,pa se baš i ne sječam kako radnja u detaljima ide.Gledao sam i filmove o drakuli davno i sječa se da je tu bilo malo izmjena,btw. Meni je najbolji film na temu drakue vjerojatno onaj Dracula iz 1958 s Christopher Leem.Boby wrote: E da ti odgovorim za "Nosferatua". Film samo u osnovi slijedi knjigu a po svemu ostalom odudara kao i svaki film koji je snimljen prema Stokerovom romanu. Čak i Coppolina verzija iz '92 je dosta drukčija od knjige a predstavlja se kao najvjernija knjizi. Žalosno je to kaj knjiga ima uistinu dobru priču i stvarno uživaš dok ju čitaš pa ne kužim u čemu je problem da netko snimi vjerodostojnu ekranizaciju. Prošlo je skoro stoljeće
- metallicat
- metallicat
-
Unreal
- john_constantine
je, stvarno trash.Unreal wrote:The Texas Chainsaw Massacre 2- jebote kaj im je palo na pamet da snjime ovakav nastavak. Orginal je jeziv i realan, a dvojka svakako nije no barem je zabavan trash nastavak s par zbilja ludih scena i solidnim humorom. Onaj završni obračun sa motornim pilama je baš žestok
.
Ocjena 4/5
Michel puši karu.
-
Unreal
Od dijaloga mi je bila fora rečenica "The Saw Is Family" a ostatak bezvezan. Mogli su i bez nastavaka,sad mi se orginal čini kao epizoda Scooby-Doojohn_constantine wrote:je, stvarno trash.Unreal wrote:The Texas Chainsaw Massacre 2- jebote kaj im je palo na pamet da snjime ovakav nastavak. Orginal je jeziv i realan, a dvojka svakako nije no barem je zabavan trash nastavak s par zbilja ludih scena i solidnim humorom. Onaj završni obračun sa motornim pilama je baš žestok
.
Ocjena 4/5Ali dijalozi su baš loši, naročito onaj glumac iz prvog dijela, taj njegov govor o seksu pred Leatherfaceom...
- john_constantine
da, chop top je pomalo iritatan kasnije, ali je bolesna ona fora da si guli kožu s lubanje i jede to.Unreal wrote:Od dijaloga mi je bila fora rečenica "The Saw Is Family" a ostatak bezvezan. Mogli su i bez nastavaka,sad mi se orginal čini kao epizoda Scooby-Doojohn_constantine wrote:je, stvarno trash.Unreal wrote:The Texas Chainsaw Massacre 2- jebote kaj im je palo na pamet da snjime ovakav nastavak. Orginal je jeziv i realan, a dvojka svakako nije no barem je zabavan trash nastavak s par zbilja ludih scena i solidnim humorom. Onaj završni obračun sa motornim pilama je baš žestok
.
Ocjena 4/5Ali dijalozi su baš loši, naročito onaj glumac iz prvog dijela, taj njegov govor o seksu pred Leatherfaceom...
.Nisu ni sve šale u filmu bile baš smješne,a onaj Chop Top je znao ispast iritantan. No zabavio sam se pa zato dajm filmu 4. Uskoro gledam trojka.
Michel puši karu.
- A$H
- Betmen
Black water http://www.imdb.com/title/tt0816436/
Dobio je solidnu ocjenu na imdb, ali meni je film predosadan... podsjeca me na prey, di se ljudi nađu u triki situaciji u prirodi i životinje ih hoce pojesti. Ovaj film nije strasan, premalo akcije i kad je ima izgleda nerealno.
Zamisli u vodi si i krokodil se pokaze i ti stanes i on te gleda samo kaj ti ne namigne
Dobio je solidnu ocjenu na imdb, ali meni je film predosadan... podsjeca me na prey, di se ljudi nađu u triki situaciji u prirodi i životinje ih hoce pojesti. Ovaj film nije strasan, premalo akcije i kad je ima izgleda nerealno.
Zamisli u vodi si i krokodil se pokaze i ti stanes i on te gleda samo kaj ti ne namigne