e kralju hvala ti puno neas pojma kako mi je sad pao kamen sa srca,jos dok sam iso u osnovnu negdje 4-ti razred sam taj film ulovio na telki do dan danas me mucilo kak se zove,nisi svjestan kolko si pomogoHorrorHR wrote:dosta sličnosti osim lutke koje ima u jednom kadru ali nije bitna u filmu - April Fool's Day:Tima Psiho Kaos wrote:ljudi moji,kako mi je drago da ovak nekaj postoji,naime prije nekih desetak godina sam na televiziji gledo film,kao ekipa ide u neku kolibu na jezeru,di nestaju jedan po jedan.cijelo vrijeme se tu ubacuje i neka porculanska lutka/sat,na kraju tip i zenska udju u prostoriju di su im svi frendovi kaj su izginuli i pricaju,no nema tona..molim vas ljudi ovo ne muci samo mene neg i par mojih kompica,ajde spasite nas
http://www.horrorhr.com/april-fools-day-1986/ ?
Koji je to film?
-
Tima Psiho Kaos
Re: Koji je to film?
- Victor Crowley
Za kaznu sad budi aktivan na forumu
I dobrodošao 
- Michel
Gledao kao klinac jedan film koji mi se čini da je dosta star. Negdje iz 40-ih ili 50-ih. Ne znam ustvari, ali rekao bih da je to doba. U boji i radi se o nekakvim piratima, ali ne znam jesu li baš pirati, ali tako mi je ostalo u sjećanju. Uglavnom, pirati koji se bore protiv drugih takvih, ali i protiv jednog čarobnjaka koji je besmrtan, a besmrtan je jer nema srce. Srce je sakrio i onda na kraju taj glavni junak nađe srce i probode ga te ga tako ubije.
Znam da je još neko zvono bilo u pitanju i koristilo se kao oružje.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
http://www.imdb.com/title/tt0056904/referenceMichel wrote:Gledao kao klinac jedan film koji mi se čini da je dosta star. Negdje iz 40-ih ili 50-ih. Ne znam ustvari, ali rekao bih da je to doba. U boji i radi se o nekakvim piratima, ali ne znam jesu li baš pirati, ali tako mi je ostalo u sjećanju. Uglavnom, pirati koji se bore protiv drugih takvih, ali i protiv jednog čarobnjaka koji je besmrtan, a besmrtan je jer nema srce. Srce je sakrio i onda na kraju taj glavni junak nađe srce i probode ga te ga tako ubije.
Michel puši karu.
- Michel
- Manas
Opet sam se sjetio jednog filma iz djetinjstva.. Radnja je negdje u Americi, u nekom selu u pjescanim planinama...Sad sjecam se da to selo napuste svi jer kao u njega dolazi neki vampir/djavo po neku osobu cini mi se... Jos jedan detalj kojeg se sjecam je da ima scena u parkiranim vagonima na nekom depou... Toliko se sjecam,pa nadam se ako neko zna da pomogne.. Hvala 
-
Ash_Williams
ja nikako ne mogu pronaći film iz osamdesetih, mislim da ga od tad nisam nikad više ni gledao. svega čega se sjećam je da je riječ o odsječenoj ruci,
mladiću koji radi u staračkom domu il tako nešto. uglavnom, stalno se riješava te ruke al se vrati. jednom prilikom čuva neke klince i 1 uleti sa tom rukom
na leđima.
mladiću koji radi u staračkom domu il tako nešto. uglavnom, stalno se riješava te ruke al se vrati. jednom prilikom čuva neke klince i 1 uleti sa tom rukom
na leđima.
-
filmofil
zbog staračkog doma mi je pao na pamet bubba ho tep, ali tamo je, ako se ne varam, borba s nekakvom bubom koja se stalno vraća. uglavnom, jako mi zvoni ta tematika s odsječenom živom rukom, ali se ne mogu sjetiti odakle mi to.
This is the Zodiac speaking.
- Michel
Nisu 80-e, ali http://www.imdb.com/title/tt0138510/
-
Ash_Williams
ne, nije Bubba Ho Tep, sjetio bi se bilo kojeg filma s Brucom Campbellom, a nije ni Idle Hands sigurno.
ovaj film sam gledao sa 4-5 godina na videu a sad mi je 30
sjećam se posebno dvije il tri scene, jedna u kojoj taj mladić pokuša zakopat tu ruku iza u dvorištu, jedna u kojoj pokušava pustit niz wc školjku tu ruku,
i jedna kad čuva neke klince, svi utrče u kuću a na zadnjem klincu je ta ruka koja se drži za majicu na leđima.
ovaj film sam gledao sa 4-5 godina na videu a sad mi je 30
sjećam se posebno dvije il tri scene, jedna u kojoj taj mladić pokuša zakopat tu ruku iza u dvorištu, jedna u kojoj pokušava pustit niz wc školjku tu ruku,
i jedna kad čuva neke klince, svi utrče u kuću a na zadnjem klincu je ta ruka koja se drži za majicu na leđima.
- Michel
-
Ash_Williams
ne, nije ni to, jednostavno kao da je propao u zemlju film.
- Michel
- Michel
E ne znam onda
Znam još za Evil Dead, ali to sigurno nije kako si opisao. I imaš još starijih hammerovih filmova sa Cushingom i Leeom, ali to su iz 60-ih.
Znam još za Evil Dead, ali to sigurno nije kako si opisao. I imaš još starijih hammerovih filmova sa Cushingom i Leeom, ali to su iz 60-ih.