Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Re: Koji je to film?

Post by HorrorHR » 17 Mar 2013, 00:10

Salvador wrote:Nisi, nisi i ja sam ga gledao hehe. To je ono kad riješava neke matematičke zadatke i tako nešto. Znam još da su ga lovili neki ljigavci.
je, u jednom dijelu je nesto oko matematike, u drugom su bila slova.

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Mar 2013, 03:24

kako se zove jedan jackie chanov film, kolko se sjećam on i par ljudi su bili unajmljeni kao tjelohranitelji da nekoga bolesnoga lika (lik je nošen u jednoj zatvirenoj ručno nošenoj kabini), a prate ga njegove 2 kćeri; u filmu moraju prjeći preko planine na kojoj obitavaju samo razbojnici, ili moraju n toj istoj planini naći "kralja bandita" iz nekoga razloga. Sjećam se još da je i vlasnik krčme na toj planini imao 6 prstiju na jednoj ruci. Film je tradicionalno kineski, što znaci bez vatrenog oružja
I may be an idiot, but i am no fool.

Salvador

Post by Salvador » 23 Mar 2013, 07:44

maddjuro wrote:kako se zove jedan jackie chanov film, kolko se sjećam on i par ljudi su bili unajmljeni kao tjelohranitelji da nekoga bolesnoga lika (lik je nošen u jednoj zatvirenoj ručno nošenoj kabini), a prate ga njegove 2 kćeri; u filmu moraju prjeći preko planine na kojoj obitavaju samo razbojnici, ili moraju n toj istoj planini naći "kralja bandita" iz nekoga razloga. Sjećam se još da je i vlasnik krčme na toj planini imao 6 prstiju na jednoj ruci. Film je tradicionalno kineski, što znaci bez vatrenog oružja
Fei du juan yun shan aka Magnificent Bodyguards
http://www.imdb.com/title/tt0077541/?ref_=fn_al_tt_1

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Mar 2013, 15:30

zahvaljujem, sada da ga samo uspijem naći na netu za pogledati
I may be an idiot, but i am no fool.

filmofil

Post by filmofil » 26 May 2013, 13:39

dakle, plot ide ovako otprilike: glavnom liku umre žena i onda mu se počne priviđati, ali nije horor nego triler

to je sve što znam :)
This is the Zodiac speaking.

carolina6

Post by carolina6 » 01 Jun 2013, 15:23

treba mi pomoc oko jednog starog filma. mislim da je iz 90ih a moguce i 80ih. ne sjecam se bas previse, ali molim pomoc ako netko zna. bio je neki mladi par, isli su negdje u autu, i onda se dogodila neka nesreca, dali na nekom mostu ili slicno...neznam sta se dogodilo s njima. i sjecam se neke scene kako mlada zena gleda u kucu a na prozoru je bio netko. bilo bi super da mi netko pomogne jer se ja niceg vise nemogu sjetit. hvala :D

svemirna

Post by svemirna » 01 Jun 2013, 18:27

carolina6 wrote:treba mi pomoc oko jednog starog filma. mislim da je iz 90ih a moguce i 80ih. ne sjecam se bas previse, ali molim pomoc ako netko zna. bio je neki mladi par, isli su negdje u autu, i onda se dogodila neka nesreca, dali na nekom mostu ili slicno...neznam sta se dogodilo s njima. i sjecam se neke scene kako mlada zena gleda u kucu a na prozoru je bio netko. bilo bi super da mi netko pomogne jer se ja niceg vise nemogu sjetit. hvala :D
prva asocijacija - beetlejuice? :?
filmofil wrote:dakle, plot ide ovako otprilike: glavnom liku umre žena i onda mu se počne priviđati, ali nije horor nego triler
ako nije steven seagal u glavnoj ulozi, ne znam :zubifale:

elrania

Post by elrania » 06 Jun 2013, 16:55

carolina6 wrote:treba mi pomoc oko jednog starog filma. mislim da je iz 90ih a moguce i 80ih. ne sjecam se bas previse, ali molim pomoc ako netko zna. bio je neki mladi par, isli su negdje u autu, i onda se dogodila neka nesreca, dali na nekom mostu ili slicno...neznam sta se dogodilo s njima. i sjecam se neke scene kako mlada zena gleda u kucu a na prozoru je bio netko. bilo bi super da mi netko pomogne jer se ja niceg vise nemogu sjetit. hvala :D
bile su dve frendice, na mostu sletile u vodu, a na prozoru se pojavljivala bijela prikaza i ovaj je iz 60ih.
carnival of souls
http://www.imdb.com/title/tt0055830/

Shp86

Post by Shp86 » 06 Jun 2013, 18:08

filmofil wrote:dakle, plot ide ovako otprilike: glavnom liku umre žena i onda mu se počne priviđati, ali nije horor nego triler

to je sve što znam :)
The Mothman Prophecies (2002)?!

http://www.imdb.com/title/tt0265349/?ref_=sr_1
It's in your nature to destroy yourselves...

zagors

Post by zagors » 17 Jun 2013, 20:26

Davno sam posudio taj film iz videoteke. Sjecam se da je na omutu bila slika tastature u po njoj je bilo krvi i na tastaturi su bile ruke. U filmu se radi ja mislim o mladom paru i kao ubije ih neko eror iz kompjutera nisam siguran, ali znam da mi se na jedno pola filma zaledila slika :( i nije moglo dalje ali je i tog momka iz kompa nesto roknulo.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 23 Jun 2013, 11:45

Ne sjećam se tog covera, ali iz VHS ere se na kazetama sjećam filma Ghost in the Machine. Koliko me pamćenje služi, cover je bio više cyber sa licem nekim "kvazi digitializiranim", a ne tipkovnica.

Salvador

Post by Salvador » 23 Jun 2013, 14:42

I meni baca na Ghost in the Machine, a možda je i Evilspeak ili pak Electric Dreams?

Image

Image

Preporuka za Electric Drems. :supz:

mirnes.miiki

Post by mirnes.miiki » 26 Jun 2013, 01:14

Gledao sam film
Neki se momak doseli u neku zgradu, i u njegovoj sobi ima kao neka vjestica i mis sa covjecijim licem, on upozna neku zenu sa dijetetom, a ima komsiju koji udara glavom od stolicu.
Zna li neko molim vas? :?

Michel

Post by Michel » 26 Jun 2013, 01:21

Zar nije to serija http://www.imdb.com/title/tt0448190/?ref_=sr_3 i druga epizoda prve sezone, Dreams in the Witch-House.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

neermiin7

Post by neermiin7 » 26 Jun 2013, 16:03

Da li zna neko koji je film, pricao mi je drug ali i on ne zna kako se zove. Znaci Horror je , radi se o nekim izgleda andjelima i djavolima . U filmu , neka baba pocne da hoda po zidu , tako nesto ?! Hvala unaprijed momci .

Post Reply